Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
576 oldalán már láttam, hogy kapható a játék, nagy a kísértés, hogy megvegyem, a New Vegas teljesen kimaradt nekem, de a Fallout 3-at nagyon szerettem, pedig nem kedvelem a belső nézetes szerepjátékokat, de a VATS rendszernek hála elvoltam vele.
Hangulatban mennyire más ez? Cím alapján nekem úgy jön le, hogy inkább városban játszódik a dolog, mint kint a pusztában.
-
ldave
félisten
válasz
Darth_Revan #29 üzenetére
Hát látod, itthon, a messzi keleten, ennyire jó világ van, hogy nekünk csak drágán kell, olcsón nem venné senki.
-
ldave
félisten
Amazon-on 25 fontért árulják, gondolom akkor nálunk talán 9999 Ft lesz, annyiért ez így okés, lévén csak a 4 dlc drágább már.
-
ldave
félisten
válasz
Silentfrog #14 üzenetére
Jaja, de ők a kiadó, ahogy a Rage-nél is, és egyik se érhető el nálunk. Biztos nem szeretik az instabil forintot
-
ldave
félisten
válasz
BloodyEddie #3 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb-e, viszont állítólag nagyon hangulatos és a DLC-i a legjobbak között vannak. Gondolom akinek tetszett a harmadik rész, annak ez se fog csalódást okozni. Én pont amiatt nem vettem meg eddig, mert reméltem hogy lesz egy ilyen complete edition, mint ahogy a 3-hoz is volt, 10 eurós ár sok a DLC-ért egyenként, hiába olcsó már az alapjáték.
-
ldave
félisten
Erre szinte biztos, hogy beruházok, várható áráról van valami infó?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy újabb játék kap teljesnek nevezhető kiadást, ami tartalmazza az eddig megjelent összes kiegészítést is.
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest