Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortissimus
őstag
nagyon messze van, h ebbol legyen is valami sajnos...
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Kanczy
veterán
Ez magától értetődő... egy 8-10 órás sűrített kampányhoz képest az MMO-k több ezer órás játékidejébe nem lehet annyi hangulatot csempészni. Teljesen logikus.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kretenallat
senior tag
ezek a kepek, sajnos, nekem is csak szivfajdalmat hoztak. remenykedtem benne h az interplay egy igazan remek jatekot hozna ossze (sose jatszottam mmot, ket vilag van ami megerne h a rabja legyek, az egyik a fallout, a masik a w40k), de amit eddig lattam, pocsek volt, beleertve az ingame shotokat.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
Gergello
addikt
Olyan már úgy sem lesz semmi, mint az 1, 2. De ezt sok mindenre el lehet mondani.
-
Gergello
addikt
Nem azért, DE. A postod egy részével egyetértek. A Fallout3 valóban csak egy mod, Oblivion with guns. Olyanra csinálták, hogy megérje, el lehessen adni, ne kelljen vele annyira dolgozni. Én végigjátszottam, elment. A régi Falloutokkal persze nem lehet egy lapon említeni.
De mit tartasz te Interplayes életben tartásnak? Adott ki az Interplay vmi Fallout játékot mostanában? Ne mondd már, hogy ezek a semmitmondó, ötlettelen, Fallout érzés mentes conceptartokat hívod életben tartásnak. De ne legyen igazam, bszannak oda egy AAAA+++ fallout mmo-val, én nem bánnám.
-
Peat;)
veterán
Én is így tudom, hogy jelenleg a Bethesda nem szólhat bele a dolgokba mert a MMO jogok maradtak az Interplaynél.
Egyébként ha átkerül az MMO jog is tökmindegy, az Interplay még lélegeztetőgépen tartja a Fallout világot és érzést, a Bethesda single playerben már kiírtotta azt és MMO-ban is kifogja. Remélem nem bántottam meg senkit, de az új fallout és az oblivion között annyi a különbség, hogy más évben játszódnak, próbáltak elszakadni de nem sikerült. Egy mod lett az új fallout, egy nagyon jó játéknak a modja, tehát összességében szuper game. De fallouthoz(itt az első két részre gondolok) hangulatban semmi köze. Látványvilágot, egy két dolgot átvettek és felülírták az oblivion megfelelő fájlait. Kb. Nagy üzlet volt és aki nem vitte végig az első két részt az baromi jól is járt.
[ Szerkesztve ]
-
jaksajani
csendes tag
Hát pedig el kell keserítselek, mert ezek a sz*rok amiket hetek óta látunk echte Interplay conceptek. És valószínűleg azért készülnek egyáltalán, mert ha nem mutatnak a bíróságnak valamit, hogy hűdekészül a project, akkor a Bethesda átveszi tőlük az MMO-ra vonatkozó jogokat is. Én ez utóbbit nagyon várom, mert az Interplay már évek óta meghalt, ez a döglődés csak rosszat tesz a franchise-nak.
-
GBX
aktív tag
Sztem hangulatban sehol sincsenek ezek az artok... nagy szíven döfés lenne ha nem idomulnának hangulatban/designban a fallout 1-2-3 hoz.
Már csípőből a páncél nem jön be... persze ez csak az én véleményem...HiTech 486 DX4 120Mhz AMD, 24MB 36bit RAM, 800 MB Conner HDD
-
félisten
Azért az Interplay-es Fallout peppet jobb volt...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest