Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
Részben igazad van!
Ott van például a Skyrim SE, amit megkapott ingyen mindenki, akinek megvolt a Legendary változat, de amiben eltért, hogy ez jóval régebbi játék, így az 50% is elfogadható gesztus.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Fiddlestick
aktív tag
En mar egy SoF2 Remasteredet varok
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
Šolaire
veterán
Dedikált szerverek,multi miatt én megvenném teljes áron is. Fél áron meg pláne. Az én véleményem viszont nem mérvadó mert elfogult vagyok
Annak azért örülök,hogy akik eddig nem játszottak vele azok most modernebb köntösben kipróbálhatják minden idők legjobb Dark Fantasy akció szerepjátékát. Praise the Sun[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
MageRG
addikt
Azt megértem hogy pipa aki régen teljes áron megvette, és kapott egy gagyi portot.
Én inkább azt hiányolom, hogy a Remasteredbe nagyon kevés kényelmi funkció került be - ha már az engine nem a legújabb."What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
Szakiii
addikt
Last of us remastered-et ha megveszed ps4-re pedig 3-ra megvolt azért az elfogadható számomra, de a felsoroltak majdnem mind gázos főleg annak fényében hogy közel se egy olyan felújításról van szó mint egy crash. Age of empires szintén érthető. Festés teljesen más, az olyan mint amikor egy szoftverhez supportot veszel inkább ez a párhuzam mint egy remastered. Megértem ha van akinek így jó nincs is ezzel baj de én véleményemen nem változtat van aminél elnézhető van ahol vicc számomra.
De azt aláírom hogy a játékiparnak ez most nagyon bejött, fogjuk a "régi" játékokat foglalkozzunk vele egy kicsit és adjuk el újra.
[ Szerkesztve ]
-
YASKATIR
senior tag
" de érdekes módon minden más esetben ahol ilyen történt adták ingyen"
Hat persze. Erre ott van peldanak, a Metro Redux vagy a Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Age of Empires, The Last of Us etc igaz? Senki sem fog ingyen dolgozni.
Vagy ha te kifested valaki hazat penzert, akkor majd 7 ev mulva felajanlod, hogy most kifested neki ingyen?
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
válasz Fiddlestick #9 üzenetére
Nem vitatkozok csak a véleményemet írom le... ez távol áll a vitától egyébként meg vitázni jó és kell is. Nekem egyetemen is tantárgy volt.
Politikáról is ezért nem lehet manapság beszélni mert ne vitázzon senki pedig nem kicsit fontos lenne
[ Szerkesztve ]
-
Fiddlestick
aktív tag
-
ribizly
veterán
Részben értek csak egyet.
Azzal egyet kell értenem, hogy nem korrekt a teljes árat kifizettetni mindenkivel.
Azt viszont én sem tudom elfogadni, hogy minden érdeklődőnek teljes árat kell kifizetnie. Elvégre akik már egyszer megtámogatták azoknak járnia kellene egy köztes upgrade csomagnak, amivel felmegy a remastered-re. De ez itt nem így megy.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Szakiii
addikt
Továbbra is gusztustalan hogy akinek megvan a játék vegye meg újra..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest