- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz #82146048 #75 üzenetére
Minden egyes fél oldalas hozzászólásodból csak az derül ki, mennyire nem ismered a Nintendo világát és lövésed sincs arról, miről szól a konzol, csak a pixelhuszár vagy aki most éppen a multicímek grafikai összehasonlítását végzi egy PS4 pro és egy hordozható masina között, fogalmad sincs róla, kik a felhasználó bázisa.... mellesleg odaírtam a kivágott rész után, hogy a sport játékok érdekesek lehetnek,de azt már nem akartad beollózni ugye, jellemzően a vadásztechnikádra.
Ezért is választották a tegra procit, hogy könnyebb legyen a programozása és a régebbi játékokkal ( muiticímekkel) kompatibilisebb legyen.ja tényleg a világ legnagyobb kézikonzol felhasználói bázisa ( közel 70 millió 3DS tulaj) nem mérvadó cél a Switchnek úgy gondolod? Az xbox nak fele sincs ennek.
Akkor vissza az alapokhoz, mire készült a switch:Egy kis olvasni való:[link]
idézet a cikkből:
”Ezek azok a játékosok, akiken a Nintendo Switch sikere áll vagy bukik – akik útközben is szeretnének játszani, azonban a mobiltelefonos élménynél többre vágynak. A Nintendo feladata most az, hogy a lehető legtöbb 3DS felhasználóból Switch-játékost faragjon.” – nyilatkozta Serkan Toto a Financial Timesnak idén áprilisban.
menj vissza a fórumokra, vadássz ki lehetőleg minden negatív dolgot,aztán gyere a következő cikknél megint, és mond meg a tutit, csak előtte tájékozódj, miről szól a Nintendo, igaz jó pár évnyi lemaradást kell behoznod.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
válasz #82146048 #73 üzenetére
Az összehasonlításnak pedig addig lesz alapja, amíg jelennek meg multiplatform címek a Switchre, márpedig kezd egyre jobban összemosódni a konzolok kínálata.
na ja ez megint az előző eset persze ,hogy szerinted ez lesz az alapja mert ezt akarod , hogy legyen.
De ez egy asztali móddal rendelkező kézikonzol, NIntendó fő célja a 3 DS játékosok átállítása. Az pedig hogy összemosódik a konzolok kínálata 2 konzolra igaz, itt semmi extra húzó ereje nem lesz a multi címeknek, ezt elhiheted. maximum örülni fognak a Nintendo fanok, hogy elérhető pár multi cím is, és szélesebb a kínálat,de ez miatt nem sok emberke fog venni Switchet.( esetleg sport játékok miatt talán, mint a Fifa és a NBA )
Minden áron a negatív oldalról akarod látni a dolgokat , aztán megmagyarázni, hogy te korrekt vagy.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
planbmokus
senior tag
-
gege547
tag
válasz #82146048 #62 üzenetére
Úgy néz ki elég más merre mozgunk akkor amkörök szerint. 775-ös meg hasonló gépekhez szoktam menni szerelni. A múltkor kellett elszomorítanom egy tulajt hogy SD ram-ot nem tudok neki szerezni normális áron és cserélni kell a gépét.
Én is ismerek olyat akinek új gépe van mert csak ez a hobbija van de nincs mellette Xbox, PS4 és főleg nem Switch. Ha pénzt kell költeni akkor inkább a gépébe vesz egy 1070 est és nem egy Switch-et fog venni. Meg persze veszik az emberek a gépeket de a jó része vagy hitelre vagy hónapokat/éveket spórol mire összejön neki annyi.Azon meg ne csodálkozzunk már hogy az új játékok elfutnak a régi gépeken. Alig növekednek a hardver teljesítmények processzor terén az utóbbi 3-4 évben nem volt érdemi előrelépés (Videokártyáknál legalább van valami). Ezért a szoftverek sem fejlődnek annyira. Ha 3 éve jött volna ki a dx12 és a mainstream 6 magos processzor lenne már nem futkorásznának a játékok vígan egy i5 2xxx vagy egy i5 3xxx es processzoron meg 2-3 éves videokártyákon High beállítások mellett.
Én egy 2 éves Notit nyúzok és még nem mondta rá semmi hogy kevés lesz. Minimális kompromisszumokat kell csak kötnöm. P.l motion blur kikapcsol (mondjuk ez alapból idegesít), árnyékok kikapcsol, fim szemcsésség kikapcsol és a textúrák már mehetnek is feljebb 30 fps körül futnak a játékok.
Mellé van egy 60 dolláros egerem amit 15-20 dollárért vettem. Ennyit a drága gamer kiegekről. Kell egy fekete péntek/internetes vásárlás hete meg 1-2 kupon és utána dobják az embernek.
A PC tulajdonosok töredéke fórumozik főleg tech fórumon úgyhogy abból elég nehéz normális következtetést levonni (Arról nem is beszélve hogy nem feltétlenül van neki olyan hardvere amit állít).Az impulzus vásárlást meg továbbra is fenntartom nincs egy éves a konzol és tonna számra pakolják fel őket Ebay-re. Jelenleg 1700 darab Switch, Xbox One ból van fent 2000 pedig azt mindenki szarozza, PS4-ből meg 1141 az utóbbi kettő pedig kicsit öregebb konzol. Felülnek a Hype vonatra mert ez a menő meg új meg Zelda meg Mario kijátszák aztán rájönnek hogy igazából nem is kell nekik a Switch mert utazni nem utaznak annyit hogy szükséges lenne, otthon meg van nekik más amin több játék van és jobban leköti őket.
-
félisten
válasz #82146048 #62 üzenetére
tehát idézet abból amit írtam és amire válaszoltál:
" mint ahogy azt sem állította senki, hogy a gép tökéletes, vagy a játékok azok lennének,"
és erre leírod újra a fórumokon talált hibákat.
A Nintendo üzletpolitikája ez a SWitchel kapcsolatban:
"Ezek azok a játékosok, akiken a Nintendo Switch sikere áll vagy bukik – akik útközben is szeretnének játszani, azonban a mobiltelefonos élménynél többre vágynak."
"A Jefferies elemzői szerint a cég egyre inkább a kiszámíthatóbb bevételt generáló telefonos játékokra, kiegészítőkre és alkalmazáson belüli vásárlásokra fókuszál. Mindehhez azonban szükség van egy népszerű konzolra, melyen keresztül a felhasználók el tudják érni a szolgáltatásokat és tartalmakat."
Erre van kitalálva a gép,a mobilszegmenst célozza meg. tavalyi évben mindent vitt a Clash Royale, semelyik konzol,nem tudott a közelükbe se férkőzni a mobilszegmensben történő játékeladásoknak.
Ez pedig , hogy jönnek e játékok, amik eladják,szintén csak egy kis utánaolvasást kíván, pl. itt. [link]Ez alapján mindenki eldöntheti, neki megéri e a gép vagy nem.
Slpatoon 2 pedig szenzációs lett, mert jó is volt. Én ezt írom ,meg sokan írják , persze te azt szűröd ki magadnak ami neked tetsző magyarázat.Itt egy teszt, olvasd el bár a végkövetkeztetés nem fog neked tetszeni.[link]
Új kampány, új karakterek, más irányítás, szebb grafika. EZ épp elég a folytatáshoz, nem kívánnék többet egy folytatástól sem.Ráadásul switch eladásaival sem vagy tisztában és úgy nyilatkozol arról.
japánban például verte a PS4 nyitását, világszinten pedig az One-tIgen én itt leszek, amíg ki nem tiltanak minden Switch hírnél, azt garantálom és elfogadom azt hogy valaki leírja, hogy nem tetszik , vagy szerinte drága, de az hogy fórumon ezt olvastam meg azt és kiválogatja a szart, majd idejön fikázódni, azt nem. Mint írtam vannak hibák, valós problémák, mint minden konzolnál, de van ezzel szemben szenzációs játékélmény, és innováció a játékokban . és a gépben is.
Ha csak annyi hibát tartalmazna minden játék, mint a Zelda, akkor nem lenne gond a játékfejlesztőkkel a világon.[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz #82146048 #52 üzenetére
Főleg, hogy a digitálishoz még óriási micro sd is kell, aminek az élettartama korántsem mondható hosszúnak. Megértem a rajongást, de szerintem a switch tulajok min. kétharmada megvette a konzolt a Zeldával és azóta csak a polcon porosodik. Az ebay tele van használt switch-el. Xbox one, PS 4 megjelenése után ennyi konzol nem volt a használtpiacon.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
grosy
senior tag
válasz #82146048 #47 üzenetére
Kár törnöd magad, mert a játékosok tapasztalata, mind az eladások, mind a kiadott exkluzívok értékelése megdönti az érvelésed. Azt tudom csak tanácsolni, hogy vegyél egy Switchet, és hidd el, hogy boldog gamer leszel, tényleg élvezni fogod! Legyél nyitott és megfogja hálálni magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest