Új hozzászólás Aktív témák
-
planbmokus
senior tag
Hát nem tudom, hogy Te mit néztél ebay-en, de nálam ezek a számok vannak:
Xbox One : 4031 db
Playstation 4 : 2872 db
Nintendo Switch : 1963dbDe megnéztem azt is, hogy ebből mennyi használt:
Xbox One : 1966 db
Playstation 4 : 1150 db
Nintendo Switch : 289 dbDe biztos, csak a Nintifanboy-ebay mutat nekem mást, mint Neked...
/
A Switch jelen pillanatban egy olyan konzol, aminek nincs közvetlen konkurense.
Aki Xbox-al és PS-el akarja összehasonlítani, az álljon be egy F1 versenyre traktorral a rajtkockába.../
Sajnálom azt a pénzt, amit az utolsó 1060-asomra költöttem, amennyiben játékos szempontból nézem a vásárlást (még szerencse, hogy ez a felhasználása már ötöd-hatodrangú nálam).
Az elmúlt 3 évben talán 4-5 olyan játékot tudok mondani PC-re, ami megérte az árát...
A Lego City Undercoverrel jobban szórakoztam (minden hibája ellenére), mint az utolsó 5 CoD-dal (amiket megvettem) együttvéve... A Splatoon 2 meg egészen más szintre helyezte a játékélményt nálam./
Nem állítom én sem, hogy tökéletes a konzol (nekem is karcolja a fóliát a dock), de egy új utat mutat a játékvilágban a Nintendo (mint már sokadjára...), kíváncsi leszek rá, hogy lesz-e válasza valakinek... Addig bármi mással összehasonlítani nettó hülyeség.[ Szerkesztve ]
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mozilla Firefox
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...