- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
tudom. a viszontperre gondoltam, amit az USA-ban a nyakukba kaptak.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
ne felejtsük el, h a DMCA-nak van egy olyan pontja is, ami védi a vásárlót, h a gyártó a későbbiekben a reklámozott dolgokhoz képest ne módosíthassa negatív irányba a termékét. ez alapján az USA-ban kapott egy viszontpert a Linux miatt a Sony.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
a vége? nem tudom. az viszont látszik, h a banhammer sem hatja meg azokat akik PSN-ezni akarnak. van már kint random console ID generator, 2-3-ból simán talál olyat, ami működik, kell még 1 proxy hozzá, és a PSN-re logolásnál sem a konzol ID-ját se a valós IP-t nem látja a Sony.
részemről azt mondom továbbra is, h azokat kéne s*ggberúgdosni, akik cheatelnek / wallhack / akármi, és nem azokat, akik CFW-s konzollal ugyan, de eredeti játékkal akarnak multizni.
-
anulu
félisten
valamint hozzátette, hogy nem érdekli a Sony, folytatja a munkát. érdekes módon másnap megjelent az NTFS library, plusz egy napra rá pedíg a MultiMAN 1.16.03-as verziója, amiben már van NTFS read support.
kíváncsi vagyok, mikor jön az mkv player
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tippmix
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest