- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
-
Ragnar_
addikt
RE5 volt PCre jó kis játék volt akkoriban kiemeledő grafikával, Az 1. film egész jó volt a többi meh, animációs filmeket nem láttam. Kényelmes egy konzol, de FPSt én kontrollerrel nem tudok játszani..
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
haxiboy
veterán
PC-sek már elég régóta le vannak sz@rva.
Most vettem PS4-et, elég nagy húzóerő volt az exkluzív címeken kívül hogy a WB először amit a Batman Arkham Knight-tel művelt, borzalmas port, teljesítmény beli gondok (pedíg nem gyenge gépem van).
Illetve most a Mortal X már tavaly szeptember óta nem kapott frissítést, és a legutóbbi DLC-t sem.Mindenhol a warezra hivatkoznak, valószínűleg itt is ugyanez az ürügy, hogy nem éri meg PC-re fejleszteni. Pedíg a mostani generációról szinte semmibe nem kerül egy port elkészítése.
Aki warezol az konzolt sem fog venni meg eredeti játékokat, de PC-n még így is lennének akik vásárolnak, szóval nem értem a problémát.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
james001
veterán
Nekem tetszett mindkét animációs Resi,úgyhogy várom ezt is kíváncsian
https://psnprofiles.com/kazama001
-
cyberkind
félisten
Hála az égnek, mindkét rész, de főleg az 1 fényévekkel jobb mint bármelyik film amiknek nulla értelme van.
-
Hát izé... a Degeneration még szódával elmegy kategória volt, de a Damnation szimplán hulladék volt...
Persze ízlések és pofonok...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PS4 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest