Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
válasz szpeti40 #117408 üzenetére
[link]
Viszont írja a végén, hogy
A kártyák elnevezésében a kifejezés nem jelenti azt hogy 480 Mbps, az 5 Gbps és a 3Gbps a tényleges adatátviteli sebesség, Ez azt jelzi, hogy megfelel az USB 2.0, USB 3.0 és SATA II szabványoknak. A tényleges maximális adatsebesség függ a PC-konfigurációktól, a kábelkörülményektől és a csatlakoztatott eszközöktől.
Tehát ilyen gond is lehet adott esetben[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz DJ. Ru$y #117387 üzenetére
Nekem két küldeményem 2017 szeptember 04 -e óta van uton..
azóta már visszatérítették de még benne tartom a telefonos csomagkövető app-ban hátha megmozdul egyszer erre egyébként a TrackChecker Mobile appot használom , korekt nagyon, több tucat oldalon keresi ( köztük magyar MPL vagy Trans-o flex stb), természetesen az összes kínai, singapure stb csomagkövetökben is keresi a nyilvántartásába felvett csomagszámot, (automatikusan és ha van mozgás változás, jelzi)[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Smith Ügynök #117181 üzenetére
paypal fizetésről képernyőmentés
a rendelés visszaigazolásáról kapott emailról egy képernyőmentés ( ez nem azonos a számlával elvileg)
én mindig ezt a kettőt mindig együtt küldöm és nem kérnek mást.
amikor csak egyiket küldtem akkor nekem is írtak[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz Janaboy #117122 üzenetére
én rendeltem most a https://www.fasttech.com oldalról egy Rolton E500 -at 14,63$ ért találtam, aztán majd meglátom milyen, az a baj hogy nem tudom összehasonlítani a E402-essel mert olyanom sincs .
Az oldalról se rendeltem még soha, de paypal fizetés volt , elvileg ha nem kapnam meg akkor nincs minden veszve. De hát miért ne küldenék..
Monot én se rendelnék..[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz vizimento #76582 üzenetére
Nekem is volt már problémám velük, pedig TN -es volt a küldemény és látszott a nyomkövetőben hogy el se hagyta az országot a csomag. Mégis azt írták vissza hogy én szerezzek a postától egy igazolást hogy nem kaptam meg.
Paypalon fizettem, ott nyitottam ügyet 3 hónap után és egyből visszafizették a teljes összeget.
Paypalon azt hiszen 180 napod van arra hogy ezt kezdeményezd. Addig csak csak tudsz majd paypalhoz fordulni ha most nem .. -
veze
őstag
válasz DrojDtroll #75007 üzenetére
Én tőle vettem, ilyet [link] másfél éve, (akkor kicsit olcsóbb volt) Ő tuti jót küldött akkor.
Anno mikor megérkezett mértem liitokala töltővel és tudta azt ami rá van írva, Na de nem is ez a lényeg..
Hanem az, hogy azóta is használom egy rúdcsavarozóban rendszeresen, nem csak néha néha, és jól teljesít. Öröm használni, nincs sosem gondom az akkujával
Most mástól más oldalról rendeltem rendeltem INR -es Li ion akkukat (ez nagyobb A -t tud leadni elvileg mint az ICR) kiváncsi leszek az jó lesz e.. (szintén Samsung akku)[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz dugesz77 #74978 üzenetére
Én ugy tapasztaltam, az Ebay sajátja nem taktikus ( nem ismerem mások milyenek lehet ilyen nincs is amit én gondolok) tehát ha valaki rám licitál és nekem van magasabb tétem még , akkor azonnal ráteszi a legkisebb minimálist abból amit jóváhagytam, kiterítve ezzel a kártyáimat, nem lehet azt beállítani , hogy az utolsó licitemet a lejárat előtt x mp-el tegye csak meg, és kivárjon, amennyiben az még felülírná az érvényben lévő utolsót.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz huliganboy #74745 üzenetére
Én is kaptam már ilyen átalakítót mellékelve, de ez semmire nem jó, egy darab khaki csak
A másik linkelt tipusból sosem küldtek még, lehet ők is tudják hogy ez semmire sem jó itt, azért szórják ki ingyen küldött átalakitóként ))
A nem földelt aljzatba sem lehet bedugni csak ha jól megreszelik, akkor meg már életveszélyes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest