Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
-
-
2thletme2day
őstag
válasz Silent77 #56160 üzenetére
Az a tipikus kapcsoló piktogram van a gombon onnan gondoltam, hogy bekapcsológomb. Végül is akkor annyira sokat nem tévedtem mert kapcsológomb is.
Amúgy eddig nagyon tetszik a cucc. Minőségi összhatást kelt. Szép az összeszerelés, jók az anyagok. Gyorsan fel is töltöttem teljesen és most tesztelem hányszor tudom feltölteni vele a telefonom.
[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz Silent77 #55518 üzenetére
Jó kérdés
Vaternak kell.
Köszi megnézem.*Nitcore d4 lesz szerintem a nyerő. Esetleg tipp melyik webshopban most a legjobb árú?
Gearbesten sajna most csak EU-s raktárban van +6,5 Euró a posta -.-'
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
cris78
őstag
válasz Silent77 #55100 üzenetére
Akkor bocsi! Flash sale volt. Nekem sikerült 10 centért megvenni. akkor volt még belőle 15 db... gyorsan hoztam ide miközben paypal-lal fizettem.
A szemcsi az 99 cent. van belőle még 211db.[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
ghostie
tag
válasz Silent77 #55081 üzenetére
Nem USB-s, 60W-os forrasztó kütyü, GB47E kuponnal 2,99 USD
-
PainKiller13
őstag
válasz Silent77 #55076 üzenetére
Utoljára 5.68-ért vettem ugyanaz mint a 12 dolcsis.
-
cris78
őstag
válasz Silent77 #55028 üzenetére
GB-s nekem is tökéletes! Egy ötlet. Fél dinnye kidinnyeszeletel. Dinnyebél felkockáz, bele még barack stb. És vissza a hűtőbe. Mivel marad benne dinnyelé is átitatodik minden gyümölcs. Fincsi. Aztán ki lehet dobni a dinnye tálat
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
KisApám
addikt
válasz Silent77 #55023 üzenetére
Pedig engedett kuponnal 800 Ft-ot.
10 000 Ft meg túllépi azt a 22 eurós vagy menyi keretet. Lehet, hogy áfáznák...
Bár úgy nézem még ÁFÁval is olcsóbb volnak kintről, mint EU-ból...És az 5-8 napos "Expedited Shipping Service" meg INGYENES...(???)
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
KisApám
addikt
válasz Silent77 #55014 üzenetére
Most nézem, EU kapható, legalábbis nekem azt mutatja, rendelhetem.
13 422 Ft a lámpa + B2C posta 1939 Ft (vagy inkább, hogy tuti legyen (?) France Express 2600 Ft) - összesen max 16 000 Ft az az asztali lámpa postával. Kuponnal lejön 800 Ft, meg van kis pontom, mindennel együtt kb. 14 800 Ft-ra jönne ki. Nem is tudom megéri-e.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #54995 üzenetére
Nálam valami mostanában nem stimmel az LVS csomagokkal. Van vagy 8-10 csomag ami 7.07.-7.14 . dátummal a "Your shipment has arrived at the postal operator of the country of destination and will be delivered in the coming days." státuszba elvileg az országban áll.
[ Szerkesztve ]
-
bzoley
veterán
válasz Silent77 #54647 üzenetére
Nézegettem, de nem volt biztos teljesen a dolgomban. De valószínűleg ilyen kinézetű csak egy fajta létezik, úgyhogy valószínűleg pont ez.
A linket a másodrendelésemből bogarásztam elő.
De ha sikerül linkelni, akkor pont ezt vettem először, megtaláltam a vásárlások között.[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
válasz Silent77 #54630 üzenetére
Facebookon osztották meg
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #54340 üzenetére
Bizony ám, most nagyon jó árak vannak. A Sony US18650VTC4 sem láttam még ennyiért. Ebből már normális szerszámgép akku felújítás/cserét lehet csinálni(30A folyamatos/60A pillanatnyi). Itthon majdnem darabja ennyi mint kint a 4db
-
-
dugesz77
őstag
válasz Silent77 #54221 üzenetére
Clash royale teljesen jól játszható Logitech K400r-el . Sajnos ne igazán olcsó de talán ez az első értelmes méretű jó érzékenységű tapipad az árkategóriában. Kontrollerből az X360 vezeték nélkülit még nem sikerült összehozni a tv boxal,nálam az az etalon. Jó lehet még a Xiaomi már a neve és az értékelések alapján is .
Olyasmi alkalmazásról nem tud valaki,hogy egy telefonra felrakva csatlakozna a médiaboxhoz és légegérként vagy giroszkópos irányítóként lehetne használni?[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz Silent77 #54199 üzenetére
Hülye vagyok, én a Townshipről beszéltem (valamikor írtad, hogy azt is szeretnéd feltenni és bekeveredtem), a Clash Royale nálam is fekete képernyővel "jelentkezik". Ez az első játék, amit próbáltam és nem játszható a Mini MXIII-ason.
(#54203) KTU A Beelink Mini MX Ver 1.0-s mini pécét már eladtam, így azon nem tudok kipróbálni semmit. Mini MXIII-ason tudom megnézni, ha érdekel.
Ja, és az M18 is jó opció.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
fukyu
tag
válasz Silent77 #53924 üzenetére
Köszi.
Közben én is olvasgattam a témában és végül erre a kombóra hajlanék:
BlitzWolf® BW-S2QC QC2.0+2.4A 30W Dual USB EU Charger Adapter With Power3S Tech
+
BlitzWolf® BW-CB7 2.4A 3.33ft/1m USB A Male Reversible to Micro USB Charging Data Cable
Jó választás, vagy van olcsóbb/jobb?
Kupon ezekre esetleg létezik még?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Silent77 #53309 üzenetére
Jólvan Annál már ha feljebb veszek én ilyet, 30 valahány $ volt a mitutoyo, szerintem az egyik legjobb márka, olyan lesz. az alatt meg amit linkeltem, azt választanám én is.
érkezett a napokban:
bors/paprika/só meg egyéb cuccoknak kézi daráló, fekete, fa. jónak tűnik, de a hírdetés kerámiát említett, ez valami aluminium szintű kátrányból készült mechanikával rendelkezik. 4 kellett, de a legolcsóbból 3 volt, ez a második legolcsóbb volt, így csak ez az egy lett ilyen anyagból, full refund, de attól még használhatatlan. dísznek elmegy
ugyanaz, csakl kerámia darálóval, ez jónak tűnik
G2-re szilikon tok anyagában van egy fekete folt, mint egy vasforgács-darab, ezt leszímátva faján teszi a dolgát
vezeték nélküli töltő, tökéleteslehet valamit kétszer linkeltem, mert régebben szerepelt már
[ Szerkesztve ]
-
XP NINJA
őstag
válasz Silent77 #53735 üzenetére
Feltúrtam a kukát gmailen, és az egyik videómat elfogadták 1 nap alatt. 80 pont járt videó+szövegért 7 napja és nem dupla pontos.
MittuDomain_: És még csak újra se tudom postolni, mert miután 10 perc alatt végigcsinálom visszadob hogy már csináltál ilyet. Legalább előtte szólna..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest