Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
Kalandor #99998 üzenetére
Tényleg nagyon jól szólnak ezek a Roltonok. Én összehasonlítottam egy Enusic 001 és 003-al . A 001-et simán megeszi reggelire majdnem egálban van a 003-al. Az talán mélyebbre megy egy kicsivel ellenben a Rolton tisztábban szól. Én ezt a fajtátt vettem amúgy. 3400-es NCR18650B-el etetem,fene tudja mióta megy de sokat van használva. nagyon kellemes meglepetés volt számomra is.
várhattam volna még egy hozzá szólást, így lecsúsztam a 100K-ról[ Szerkesztve ]
-
válasz
balazs1956 #99988 üzenetére
Én ezt rendeltem, itt még olcsóbb (de nem régi eladó), és van sok az aliexpressen is.
Az akku egy 18650-es, az cserélhető, de csavarral nem szedhető szét egyszerűen (pedig az összes többi Roltonban simán kiszedhető az akku mint egy ceruzaelem), úgy van összepattintva vagy ragasztva az egész.
[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Temperature Humidity Alarm Clocks Digital Lcd Weather Led Display Calendar Timer
Kupon : WF009
$3.98 free shipping -
bandigyerek
senior tag
Félig meddig offtopic, de hátha hasznos az "Izzósoknak". A xiaomi saját izzóját resetelni kellett párosítás előtt (5x le-fel kapcsolni 2-3 mp-es szünetekkel), és akkor ment a dolog. Addig nekem se.
-
Watcher45
tag
Original XiaoMi Bluetooth 4.0 Speaker - GOLDEN [link]
COUPON:XMJSSCPG
-
ZsoltG60
aktív tag
LED Watch Date Red Digital Rectangle Dial Rubber Band - BLACK
kupon 17:00-tól 11.11GB169
$ 0,11 free shipping -
2thletme2day
őstag
válasz
Cabrio #99991 üzenetére
A jelenlegi egy TP Link router. Még úgy sem sikerült csatlakoztatnom az izzót a routerhez, hogy közvetlenül mellette ültem. Nem értem mi a probléma. A Xiaomi routert még azelőtt rendeltem, hogy az izzót megrendeltem volna. Majd beszámolok, hogy sikerült-e működésre bírnom vele az izzót vagy sem ha megérkezik végre.
(#99990) retesz147
Köszönöm a tippet. Egyébként miben nyilvánul meg, hogy " gyári szoftversemmit nem ér"?
-
Cabrio
aktív tag
válasz
2thletme2day #99984 üzenetére
Asus routert sem szereti ezek szerint, de csak ezért az egy izzóért nem fogok másikat venni az biztos
-
retesz147
addikt
válasz
Ha megérkezik, cseréjétek rajta a szoftvert. Gyárival semmit nem ér!
Egy kolléga segítségével sikerült ráhegesztenem a Padavant, isteni lett. -
FingR86
őstag
válasz
sorstárs
-
2thletme2day
őstag
-
bertokl
tag
Original Xiaomi 0.5mm Sign Pen
GBMJPSL
$2.99 (500 db)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #99981 üzenetére
Nekem anno eu expresses telefonra sms-től számítva 29 napra kézbesítették.
-
-
bump3r111
tag
minőségi Lightning (iphone) kábel lesz vajon akciós 11.11-be? Értelmes minőség pl Blitzwolf
-
dReFiX
senior tag
Valakinek van bevált Xiaomi kék toll betét linkje vagy ötlete?
-
Cabrio
aktív tag
válasz
2thletme2day #98481 üzenetére
Sikerült ezzel valamit kezdeni, mert ma jött meg nekem is az izzó és ugyanitt tartok...
-
Xiaomi toll nincs most kuponnal?
-
oszy
veterán
Tudnátok valami normális minőségű Case-t ajánlani iPad (5th generation) 2017-hez?
-
BullZeye
veterán
válasz
Mr.Csizmás #99970 üzenetére
Azzal van tapasztalat, hogy mi van akkor, ha nem kaptam ilyen SMSt? Rendeltem 1 hetes eltéréssel 2 xiaomi air purifiert, az elsőhöz jött pár órán belül az SMS, másodikhoz 2 hete semmi.
Gearbest support szokás szerint inkompetens, és a dummy számot küldözgeti nekem, hogy nézzem ezt 17 tracken, ami persze kiírja, hogy nem valós tracking.A baj, hogy a második purifiernek címet kell változtatnom, mert nincsenek ott napközben otthon, de e szám nélkül nem tudok későbbiekben sem.
-
HXY
addikt
Gearbestről tegnap megrendelt LeTV telefonra most írta az SMS-t a DPD,
hogy 2-5 napon belül hozzák. Szerintetek hétfőn vagy kedden megkapom? -
drpele
senior tag
Egy nagyon hasonló kamerával szívok hónapok óta.
Az utolsó előtti FW frissítéssel megszűnt létezni az SD kártya kezelése, így a videorögzítés funkció is.
Majd hónapokkal később érkezett rá egy frissített FW, mellyel újra működik a képrögzítés, de cserébe rosszabb látási viszonyok közt (szürkületben/éjszaka) szinte értékelhetetlenné vált a képe.Ráadásul kínai szerveren keresztül érhető el a kamera...
Sajnos tipikus olcsó húsnak híg a leve sztori...
-
Timyyy
őstag
-
bul07
nagyúr
Neve nincs biztonsági kamera WiFi 720P
Mini WiFi 720P Smart IP Camera Home Security System - WHITE [link]
$9.99, de igazán jó ára pontozás utána van $7.01 -
Timyyy
őstag
Brelong Creative Light Switch + Sensor Led Night Light with Dual Usb (5v) Wall Board Charger
kupon:AFF1135
kupon ár:2,11$VOYO V1 VMac Mini PC - EU PLUG + 4GB RAM + 64GB ROM ROYAL BLUE
Ár: 145,99$
Kupon: DANY087 (10 db)Xiaomi Redmi Note 4X!
Kupon: BJnote4x
Ár: 168.99$ -
válasz
Kalandor #95594 üzenetére
Megjött a Rolton E500! 4368 forint volt (ebay), nem kértem se trackinget, se semmit.
Iszonyatosan picike, ez gyakorlatilag zsebrádió, tenyérben elfér és könnyű.
Döbbenetesen jó! A hangminőséget egyszerűen nem tudom elhinni, még basszus is felismerhető benne, és a maximális hangerőn se torzul.
A rádió lakáson belül is mintha MP3 lenne, még a Jazzy is, pedig az mindig gyenge. Idióta a menü logikája, meg kell tanulni, de használható.Bestbuymusthave kempingezéshez, konyhába, Sokol helyett a műhelybe.
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Akinek esetleg még nincs tele a padlás kacatokkal, annak itt van mindjárt egy 5-ös szett:
5 darab fidget spinner
Flash Sale!
0,99$ -
-ZeeZee-
senior tag
Jackie-vel mi van? Régen láttam errefele...
-
a2d2
addikt
Engem egy erősebb (3A-es) 5V-os androidos tvbox töltő érdekelne ha láttok jó áron valahol.
Vagy egy sima jobb fajta USB kimenetes és max átforrasztom USB-sre. Nem kell 5 portos, elég lenne 2-3 port de az tudja a 3A-t. -
Timyyy
őstag
válasz
XtremLor #99950 üzenetére
A linkjeim közül elenyésző annak az aránya amit én is megveszek, a világ pénze se lenne elég ide...
úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni, csak az akciót hozom nektek.
Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway
Kupon: DANY088
Kupon ár:18,99$[ Szerkesztve ]
-
AcCEsS
senior tag
válasz
csucsotke #99942 üzenetére
Én 5 portos Orico-t rendeltem, még csak 1 hete jött meg, de nagyon elégedett vagyok vele! A QC nem volt szempont, csak a megbízhatóság, meg a portonkénti 2,4A... (Ok, ha az összes port teljes terheléssel van használva, akkor 2A-re visszaveszi). Itt tesztelték, és nagyon jó véleményt írtak róla. (Habár más a betűjele, de a két típus gyakorlatilag ugyanaz). Illetve itt egy Youtube-os teszt, ahol túlterheléssel tesztelik a beépített védelmét. Ezeket elolvasva döntöttem a megrendelése mellett...
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Xiaomi Pro Air Purifier for Home - WHITE
Ár: 299,99$ → 269,99$
Kupon: MIAIRGB
Van EU express szállítás is! -
hunaqua
addikt
válasz
123xyz #99945 üzenetére
Teljesen mindegy,hogy minek hívjuk,mind a kettő marketing.Nem ünnep ez sem,meg az sem.A lényeg a karácsony előtti akciós napról szól.Az lehet 1-szer vagy 2-szer,vagy akár már van ahol ez több napos is.A lényeg ebben nem az volt,hanem nincs ott kis kedvezményes nap,meg nagy kedvezményes nap.Egy nap van náluk akciókra ez pedig a 11.11.
-
123xyz
aktív tag
válasz
hunaqua #99939 üzenetére
Abban igazad van, hogy nincs BF. De abba kötnek bele, szerintem is jogosan, hogy véleményed szerint "a BF= 11.11-el" az Alin. Ez pedig hülyeség, mert a BF és a 11.11 teljesen különböző események - attól, hogy az egyiket nem tartják, még a másik nem lesz közös.
Tehát szögezzük le, hogy nincs BF, és valóban csak 1 esemény van, a 11.11, ami viszont NEM = BF, mert semmi köze hozzá, és pont te okozod ezzel a kavart, ha egy kalap alá veszed a kettőt. Lépjünk tovább...
-
csucsotke
aktív tag
Nincs mostanában jó kis 5 vagy 4 portos töltő akcióban, mint tavaly volt a blitzwolf? ugreen 4 port a legszimpatikusabb, kár hogy annyi 1A-s portja van, meg 10 dolláros árra gondoltam. A qualcomm-portot lehet nem qualcomm igényű szerkezetek töltésére használni?
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz
dugynok #99924 üzenetére
Elmondtam érthetően,hogy az Alin a BF= 11.11-el,mert ott csak egy "akciós" nap van ,ami ráadásul az idén teljesen komolytalan is! Tehát ne várjon senki az Ali-n külön BF-et ,mert ott olyan NINCS!!!
erre TE:
"Akkor sem BlackFriday... Két külön akciós nap. A 11.11 a szinglik napja, arra talàltàk ki, hogy a szinglik meg tudjàk ajàndékozni magukat. Marketing bullshit, ràadàsul kisebbek is az akciók. A BF péntekre esik, az amerikai hàlaadàs màsnapjàra, a karàcsonyi szezon első (indító) napja és nagyobb kedvezményekkel.
Ne keverjük a dolgokat és tévesszünk meg laikusokat, majd, hogy tovàbb terjesszék a butasàgot."Tehát az Ali-ról volt szó folyamatosan!! Ott nincs 2 külön akciós nap!!! Tehát szerintem se keverjük a dolgokat,és ne téveszd meg a laikusokat,akik elkezdik várni ,hogy majd lesz BF-is hatalmas akciókkal!!
...lehet van kikerekedett szemű kinaik napja is,de ott sincs az Alin akció!!
-
cidalain
veterán
most csak nekem az az érzésem hogy egymással vitatkoztok, holott ugyanaz az álláspontotok?
-
-
DJGABI
addikt
-
Druss
tag
3M 30 LEDs Copper Wire Fairy String Light AA Battery
kupon: 1111GBHSC22
kupon ár: 0,69$
[link] -
spileraaa
senior tag
erre tud valaki kupont?
vagy varhato hogy megolcsobb legyen? mondjuk 11.11 akcioban?Vkworld New Stone V3
[link] -
alázógyík
addikt
Vezető ülés hátámla védőr hogy keressek rá Alin v. ebayen?
Nem szeretném, ha a gyerkőc összerugdosná. -
törölt tag
Hali!
Cree XPE Q5 zseblampahoz tudnatok linkelni nekem jo elemet?
Battery Type: 14500,AA
A legjobb az olyan lenne, ami USB-s elem es ujratoltheto.
Vagy egy 2-es, 4-es elem pack, de ahhoz linkeljetek legyszives toltot is.
Koszonom. -
-
Upo
addikt
válasz
Janaboy #99818 üzenetére
Ez örök igazság, rockchipest nem veszünk semmilyent.Esetleg ha NEM lesz filmnézés és nagyon olcsó. Facebookot, youtube egy részét azért úgy-ahogy elviszik. De pár dolcsival többért (vagy kevesebbért
) van S905 S905X S905W amik szinte értelmetlenné teszik manapság a rockchipezést.
-
kmarci25
veterán
Egyébként meg 11.11-én MÁRTON nap van, úgyhogy erről ennyit.
-
cidalain
veterán
hülyeség lenne a ha a 11.11 Black friday lenne, mert szombatra esik
bár a múltheti médimarktos Red Friday péntek-szombat volt.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Original Xiaomi 5000mAh Mobile Power Bank
Flash Sale!
9,89$XIAOMI WiFi Online Radio - ENHANCED VERSION
kupon:GB11.11ConE
kupon ár:34,28$[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
Tölthető AAA elemeket honnan érdemes venni? Esetleg töltő is kellene hozzá. Vonathoz, távirányítóhoz, fogkefébe stb.
-
dugynok
senior tag
válasz
hunaqua #99897 üzenetére
Akkor sem BlackFriday... Két külön akciós nap. A 11.11 a szinglik napja, arra talàltàk ki, hogy a szinglik meg tudjàk ajàndékozni magukat. Marketing bullshit, ràadàsul kisebbek is az akciók. A BF péntekre esik, az amerikai hàlaadàs màsnapjàra, a karàcsonyi szezon első (indító) napja és nagyobb kedvezményekkel.
Ne keverjük a dolgokat és tévesszünk meg laikusokat, majd, hogy tovàbb terjesszék a butasàgot.[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphones - BLACK
Ár: 28,99$
Kupon: BLUEDIOT3 (14:00-tól, 50 db)Sanrenmu 7116 SUE - GH - T7 Multifunctional Folding Knife - BLACK
Ár: 12,99$
Kupon: SRM7116T7Azon gondolkozom, hogy ilyen ipari méreteket öltött kínai rendelgetések miatt, illetve a megjön-nemjön karácsonyig kérdéskör miatt, vajon mikor helyezik át a karácsonyt egy hónappal későbbre, csak hogy a nép nyugodtan rendelhessen?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Yettel topik
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest