Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
az utóbbi időben ezeket vettem:
kis tároló edény a kulcstartóra: szerintem egész jó minőségű, és még jól jöhet bármikor, ha vízálló hely kell. Én 0,4 usd-ért vettem postaköltség nélkül.
usb c to usb-c + jack elosztó telefonhoz: nekem alig tölti a leeco telefonomat, 20 perc alatt 1-2%, úgyhogy refund-ot kértem
Vicces, tapadós fogkefe tartó csempére: hibátlan minőség és jópofa. Ebből is biztos van olcsóbb forrás. Viszont a színösszetétel eltérő a képen láthatótól.
Xiaomi Power Bank 2-höz tok, ez még nem jött meg, de a legolcsóbb forrás.
Patchwork társasjáték, ha valaki a legolcsóbb forrást keresi. Angol nyelvű, és elvileg eredetit küldenek. A srác mutatott valós képet a készletről, és nem a kínai jeleset küldi elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
pedikűr készlet 3,42$ helyett 0,68$ kupon: 80%off$1
Portable Stainless Steel Nail Clippers Set - BLACK AND BROWN
Original Xiaomi Fast Charging Car Charger Metal Style - SILVER 5,99$ Flash Sale! -
drpele
senior tag
válasz tvse1995 #98437 üzenetére
A közelmúltban vettem egy Ugreen HDMI to VGA adaptert ami tökéletesen működik, szép képet ad PC-re kötve. Viszont nem vettem számításba, hogy a set-top-box amivel használni akartam HDCP tartalom-védelemmel rendelkezik, s ez a konverter ezt nem tudja kezelni. Most valami olyanra vadászok, ami megbírkózik a HDCP-vel is, bár ez inkább már csak megtűrt kategóriának tűnik...
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
vince
őstag
Gearbesten sajnos úgy tűnik, hogy változott a policy, nem tudom értékelni azt a terméket, amiből korábban már vásároltam. Néhány hete még ment, most csak magát a vásárlást értékelhetem 5 pontért
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
zoltan6
őstag
válasz Fredo78 #98483 üzenetére
15,99 dollár kupon: GBTX1026
Original Xiaomi Mi Band 2 Smartband - INTERNATIONAL VERSION BLACK -
Fredo78
aktív tag
Mi band 2 hol a legolcsóbb? 20 dollár alatt várhatóan lesz a közeljövőben?
-
ZsoltG60
aktív tag
zanflare LED Silver Birch Light - 0.6M WARM WHITE
kupon : 11.11GBBIRCH
$11.99+$0.55 shippingLumia 950XL
-
2thletme2day
őstag
válasz petipetya #98476 üzenetére
Nem az volt. Letöröltem az appot, újra beléptem a Szingapúri szerverre. Most tartok, hogy látom a my device-nál a körtét viszont ennyi az egész. Nem tudok csinálni semmit, nem tudok állítani semmit. A párosítás is csak kézzel ment mert mindig azt írta, hogy connection timed out. Beültem a router mellé egy éjjeli lámpával amibe beleraktam a villanykörtét és mellé raktam a telefont de így sem működik rendesen a párosítás.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz 2thletme2day #98475 üzenetére
dobozban van egy sajtcetli, QR kóddal, ne a marketes izét szedd le. ja meg xiaomi cloud service-n keresztül megy a színállítgatás, ne kérdezd miért
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
DJ Diablo
tag
Na erre nem gondoltam volna, hogy ilyen is lesz.
-
petipetya
nagyúr
-
2thletme2day
őstag
Ma megjött a Xiaomi Philips okos villanykörtém. Ez az első ilyenem és rögtön az elején el is akadtam. Letöltöttem telefonra a Mi Home app-ot, csináltam egy accountot majd rányomok az add device-ra és semmi. Nem látja a Mi Home alkalmazás a körtét viszont a telefon wifije látja. Az istennek nem tudom összekötni az alkalmazással pedig nagyon jó lenne mert ez a hideg fehér fény amit áraszt nagyon nem tetszik. Mit lehet a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewBlase
senior tag
A betét nekem is megjött, a toll viszont még várat magára. Pedig 1×re rendeltem. Na mindegy is.
Viszont rájöttem, hogy nem értem, mire fel ez a nagy hype a Mijia toll(betét) körül.
Nem fog túl vékonyan, de legalább folyat, ráadásként még maszatol is, míg meg nem szárad a tinta a papíron.De legalább nem volt drága.
Miért mindig én???
-
betyarr
veterán
válasz PainKiller13 #98464 üzenetére
kulcstartó méretű,de egy vakondcsordát is megvakít,olyan fénye van és elég jól bírja szuflával állítólag én valóban zsebbe akarom: ha sötétben hirtelen valamit keresni kell,akkor bizony jól jöhet ha épp nincs kéznél az s2+.
-
Digitalpimp
senior tag
Aliexpressen coinokért a LiitoKala shopban van most 1USD-s kupon, meg a Tronsmartban is 2 USD-s. ALii500-as töltőt el lehet így hozni 16.99-ért.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Ra3
őstag
válasz PainKiller13 #98464 üzenetére
Itt már nagyjából leírtam hogy mire jók ezek szerintem, a Nitecore tip az konkrétan 350lm-t tol mi magából, és kissebb mint egy öngyújtó.
Nekem pl. kocsikulcson a tube nagyon jó szolgálatot tesz most hogy már 5kor sötét van, állandóan kéznél van, nem kell a telefon után nyúlkálni ha szükség van egy kis fényre.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
iguana
őstag
válasz chatran #98425 üzenetére
kösz az infót. akkor várok egy kicsit.
kicsit elszomorodtam, mert azt gondoltam, hogy az eredeti a legjobb minőség/"élmény"...már ha lehet ilyenről beszélni egy műanyag basz esetén.14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
emre
veterán
Ez most komoly? A Lepin Albániába és Koszovóba szállít, de ide meg nem?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
S e t h
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy Dual OTG Type-C pendriveot, elsősorban a telefonhoz való csatlakoztatás végett.
Sajnos későn gondolkodtam és amikor készhez kaptam, akkor vettem észre, hogy a telefonon lévő tok nagysága miatt esélyem sincs a tok leszedése nélkül csatlakoztatni.
Próbáltam keresni vmi adaptert, nem nagyon találtam, vagy csak nem megfelelő kulcsszavakra kerestem, de amit találtam az kb. annyiba kerül mint a pendrive amit vettem.
Azt hittem olcsóbbak, vagy még csak nincsenek elterjedve?
Szóval ehhez hasonló konstrukciót keresnék, ami nem 5-6 ezer forint postával.
USB C Female to USB Type C Male Adapter ExtenderThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
betyarr
veterán
válasz zoltan6 #98460 üzenetére
nekem is remegett az ujjam a rendelés gomb felett,de türtőztetem magam.mindjárt itt van 11.11.
na jó,mondjuk ha egy nitecore tip lett volna 10 dolcsi,akkor tuti lecsaptam volna -
rasky
senior tag
válasz PainKiller13 #98458 üzenetére
nincs hozzá akku.
Battery Quantity: 1 x 18650 or 2 x CR123 batteries (not included)
-
zoltan6
őstag
basszus megint lehúztok a hülye zseblámpátokkal már nem akartam semmit sem venni fizetésig,de ennyiért nem lehet otthagyni
-
Dolphine
addikt
-
sepsi0
őstag
válasz Mr.Csizmás #98455 üzenetére
Megvéve.
Na most ehez ajánljatok akksit meg töltőt, mert semmim nincs hozzá.
De csak akciósat és kuponosat fogadok el!(#98458) PainKiller13
Akkor istenek vagytok!
Már nagyon régóta nézegetem az S2+, már úgy éreztem kitutáltok, hogy nincs.
Van itthon egy 10eft-os Vartám, de az nem ilyen.[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz Mr.Csizmás #98455 üzenetére
Én is arra rendeltem, remélem megjönnek
3db-ot, 1 apám, 1 tesóm, 1 külső konzulens, mindnek meglesz az ajándék Pont azon agyaltam a napokban, hogy mivel hálálhatnám meg a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz Mr.Csizmás #98452 üzenetére
Megér ez ennyit jobb az S2-től.
-
Ra3
őstag
A két hete akcióban rendel sziamóni toll és betétek ma már be is futottak, megint meg vannak zavarodva, szeptember elejei rendelések meg sehol....
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
bertokl
tag
zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight - 4500-5000K BLACK
39.99$ -> 9.99$
(Magyarországot nem írja, de működik a kupon.)
[ Szerkesztve ]
-
erdey_a
addikt
-
vacs
veterán
válasz w.miki #98108 üzenetére
TS - BT35A08 Bluetooth 3.0 Car Audio Music Receiver with Handsfree Function Mic
Kupon: GBZV925
Kupon ár:0,99$Köszi a kódot, még most is elfogadta, rendeltem is egyet!
Xiaomi WiFi 300M erősítő amplifier ($6.99 11NOV624 kóddal), pedig még kuponnal is drága, pár hónapja $5-ért vettem, tökéletesen működik, utólag is köszi a kódot!
[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
samuki
tag
válasz dugesz77 #98439 üzenetére
Szia.
Köszi a tapasztalatokat. Ahogy néztem a linkelt kamerát, el kell ismernem, hogy szükség van a stabilizátorra...
Nagyságrendekkel jobbnak tűnik. De hát dupla árért... Azt hiszem jobban meg kell gondolnom, mert ha még veszek hozzá plusz aksit, töltőt, memkártyát, hát akkor már erősen a fájdalomküszöböm nekem is.
Hmmm. Megint a rajtkövön maradtam. Nem szeretnék én sem úgy járni, hogy az olcsó gép árához gyüjtögetnék, akkor egy jobbat vehettem volna....
Áááááá, nehéz döntés.
Köszönöm a fáradságot még egyszer, még megrágom a döntést... -
KamuMazsola
őstag
Ezt a bt headsetet sikerült akciósan, köszönöm a kupont és a linket!
Üdv.: KamuMazsola
-
8
senior tag
válasz w.miki #98412 üzenetére
Egy BT headset behúzva
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
dugesz77
őstag
válasz samuki #98432 üzenetére
Én egy Elephone ELE Explorer 4K kamerával ugrottam bele ami elég hasonló ehez. Pont ezen agyaltam én is,hogy elég lesz,nem fogok kiadni többet erre nekem ennyit ér ez az egész.
Megjött,próbálgattam. Természetesen ennyiért ez nem valós 4k-s(bár ez nálad nem is szempont). Képminőség amúgy nem rossz de elég gyorsan zajosodik sajnos. A legfájóbb hiányossága a stabilizátor hiánya. Próbáltam séta közbe,bringa kormányon de ha nem is nézhetetlen elég zavaró az állandó remegés. Egy gimbal nagyon sokat segítene rajta de az dupla ennyibe kerülne.
Két hét alatt "kinőttem". A következő lépcsőfokot vettem a ThiEYE T5e személyében. Rendes 4k, állítható FOV, jó képminőség még sötétben is, stabilizált 1080/60 videó( teszt) Eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve.
De ott van szinte ugyan ennyiért a FireFly 8S az is legalább ilyen jó kamera .(itt egy teszt itt mind a kettő szerepel)
Visszanézve érdemes lett volna kihagynom a köztes lépcsőfokot (50$ maradt volna a zsebembe) és rögtön a jobbat vehettem volna elsőre. Mondjuk nincs akkora gond az elephone ment tovább a családban.
Igaz nem 20 ezer , de van rá elég sokszor kupon és 90-100$ körül elhozhatók ezek általában.
Biztos jó a GoPro de az már nálam is túl van a fájdalom küszöböm.[ Szerkesztve ]
-
D0zeR
tag
Helló, awei Bluetoothos fülhallgatókra szokott lenni kupon vagy valami kedvezményt tudtok ajánlani?
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Gyereknek rendelnék valamit Amerikából E-bay-en keresztül.
Áfa határon felül van....Quantity: 1 US $22.99
Expedited (9-20 business days) International Priority Shipping + US $27.56
Import charges + US $9.11A kérdés az lenne, hogy az Import charges az gondolom a Vámot jelentené... tehát azt előre fizetni kell vagy majd itthon a postásnak?
Tehát az Paypal levonja a teljes összeget vagy a 9.11 USD-nyi részt majd itthon kell fizetni?
-
samuki
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget, véleményt kérni a kütyüs társadalomtól.
[link]
A fenti kameráról volna szó. Szerintetek megéri, van valakinek? Elfogulatlan vélemény érdekelne. Gondolom olcsó húsnak, híg a leve.
Amire kéne: autóba, kis videók háziállatról, szerelősvideók. Szóval semmi extra. Nincs sielés, buvárkodás, bangidzsámping, stb. Néztem videókat, de nem tudtam dönteni, a másik mindíg jobbnak tünt...., kicsit mindha fakóbbak lennének a színei!? Nem fontos a 4k, elég a fHD.
Valami alternativa esetleg? Max.: 20e-ért. Első kamera lenne a gyereknek Merjek belevágni?
Tudom, vegyek gopro-t.
Köszönöm előrre is a segítséget. -
retesz147
addikt
Legolcsóbb, de megbízható 1 portos töltőt (mindenféle QC nélkül) keresek.
Melyik most a BB?Gocomma felgyújtja a házat? Mert az 2 dodó, csak nem nagyon találok róla infót.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
DeFranco
nagyúr
-
GIJoe
addikt
srácok tud valaki MECOOL KII PRO TV Box-hez kupont, jó lenne... (GBs)
-
erdey_a
addikt
Sziasztok, egészen kisméretű nem 100 nap fényével világító elemlápát tudtok occsóért? A gyerkőcnek kellene mert imád világítani mindenfelé, meg játszani az árnyékokkal. De a spéciket nem akarom neki játszani odaadni.
Vérboci
-
chatran
őstag
válasz iguana #98340 üzenetére
Megnéztem az Aldiban az eredeti Fidget cube-ot, de nagy csalódás volt. Összevetve egy GearBest-es 1-2 dollárossal, azt mondom, hogy nem éri meg a felárat. Sőt van amiben a gb-s még talán jobb is, pl a nagy kapcsoló és a ganepad imitáló “gomba”.
Okt 12-től volt kint és ma kb két hét után még szinte megvolt az összes. Azt gondolom 1-2 héten belül valszeg leakciózzák, akkor lehet érdemes venni, ha valakinek eredeti kellene. -
zoltan6
őstag
válasz norbert1998 #98420 üzenetére
nekem sikerült a hámozó 37ft-ot vont le a számlámról.beraktam a kosárba már pár perccel előtte,aztán nyomkodtam sűrűn a kupon hozzáadást.
-
FingR86
őstag
válasz norbert1998 #98420 üzenetére
addig kell sietni míg a checkout-ra kattintasz, ha az megtörtént időben, utána már van kb fél óra a fizetésre.
ha a checkout után a paypal mégis többet mutat, az azért van mert "sok" időt töltesz el a szállítási mód kiválasztó résznél. -
kstcsk
tag
válasz Jokerdapro #98419 üzenetére
ez most nekem se jött össze, pedig 15:00-ban voltam; a pontos idősök általában fél perces dealek..
-
gyemipapa
senior tag
válasz Papa-Georgo #98403 üzenetére
Én hibás terméket még sosem küldtem vissza.
Leírtam, esetleg lefényképeztem, levideóztam a hibát, és minden alkalommal szó nélkül felajánlották, hogy küldenek másikat, vagy visszatérítik az árát, a hibását pedig megtarthattam.
Cserében pozitívra értékeltem, ez jobban megéri az eladónak, mint hogy kapjon egy negát.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
DavidQ
tag
Sziasztok! Kocsi színére festhető tolatóradart (parking sensor) keresek. Van ebből valami ajánlott típus?
Nem minden kínai szirszar szar!
-
w.miki
veterán
Xiaomi Pro 300M Wifi Amplifier erősítő
$13.11, kód: 11.11GB02Gyümölcshámozó, szeletelő, reszelő
$0.11 kód: 11.11GB04 (15:00-tól!)RGB diszkó effektlámpa
$6.11, kód: 11.11GB06 (17:00-tól!)M163 Bluetooth headset
$1.11, kód: 11.11GB07 (18:00-tól!)Xiaomi Aqara Door Sensor ajtó érzékelő
$6.11, kód: 11.11GB10 (21:00-tól!)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
DJGABI
addikt
válasz Papa-Georgo #98403 üzenetére
másik ebay topic foglalkozik inkább ilyesmivel: [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Janos250
őstag
Itt elég jó kuponok is vannak, szoktátok használni?
https://ekurilka.ua/gearbest-com/25526-a-o-gearbest-31.html
Vagy innen lehet topicot válogatni:
https://ekurilka.ua/forum95/Meg itt is:
https://vk.com/wall-68839600_63837
Meg itt is van egynéhány, amit a lengyelek töltöttek fel:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-G-HF7-SsUwJoD6pJ5wOsddd0j876UcEwa71_RdzVcM/edit#gid=1089311339[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
MODERÁTOR
Tudtok esetleg a Xiaomi yeelight RGBW led lámpára működő kupont?
-
Papa-Georgo
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Rendeltem E-bay-ről egy cuccot, de kiderült, hogy hibás.
Kértem, hogy vegye vissza az eladó, ebbe bele is ment de a probléma az, hogy nem tudom a visszaküldés hogyan is működne.Normál esetben küldene csomag címkét, de mivel ilyen E-bayes GSP shipping volt, azt mondja ő csak a GSP központból tudja elhozatni a csomagot.
Viszont erre vonatkozóan semmi információt nem találok, hogy esetleg címkét nyomtassak/kérjek és jöjjön valami futárcég érte vagy egyáltalán hogyan működik ez?
Vagy küldjem vissza direktben az ő címére?
Kicsit tanácstalan vagyok
Valaki járt már így vagy használta ezt?
[ Szerkesztve ]
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
nagyúr
Okés, köszi a infót!
-
MittuDomain_
őstag
válasz tboy93 #98398 üzenetére
A GB nem "vált", hanem már van lehetőség forintban is fizetni, lehet az az alapértelmezett pénznemed, mint a banggood-on a kezdetek óta. Nézd meg a language¤cy beállításokat. Csak akkor látod az árelőnyt, ha összeveted a dolláros árakkal.
Hogy ez nekik miért jó, nem tudom, de mi örülünk.Si tacuisses, philosophus mansisses.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest