-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
Megjött a Xiaomi Router 3G-m a Gearbestről, ami anno 29 dodó volt a kuponnal. Simán átcsúszott, pedig jó nagy dobozban van...
Moderálva[ Módosította: #45553408 ]
-
Zola007
veterán
PC kábeleim már nagyon kuszák az asztal mögött
az a baj, hogy sokféle hosszban vannak 1-4 méter között, ezért csak nyitott kábelrendező jöhet szóbamilyen, mekkora és hány darab kábelrendező ajánlott ilyen távolságra?
öntapadós mennyire stabil?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
betyarr
veterán
az "expedited shipping service"-el megúszom kintről csájnából a vámot és az áfát,ha a dhl hozza (vajon mindig ők terítik a cuccot,ha ezt a postát választja a júzer?),vagy esélytelen és mindenképp fizetem a 6k-t?több mint 22 eur a cuccos.
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
Opus BT - C3100 V2.2 Smart Battery Charger - EU PLUG PURPLISH BLUE
ÁR: 37.42$
Save an extra $7.43 for using the App
ÁR: 29.99$ (TOVÁBB PONTOZHATÓ 20.1-RE)akinek nincs semennyi pontja, az alábbi kóddal: 28.99$
Kód: BTUS[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz DJGABI #96466 üzenetére
Melyik szállítást kell választani, hogy eu expresszel jöjjön?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
retesz147
addikt
Inkább az itteni összefoglalóban ajánlottak közül válogass. De persze te döntésed.
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
AcCEsS
senior tag
Ha egy rendelésem "Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting" státuszba került, akkor ez pontosan mit jelent? Átcsusszant már a vámon, vagy az még nem tuti?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
a2d2
addikt
Azt honnan látjátok hogy mire van kupon?
Engem ez érdekelne: [link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
retesz147
addikt
válasz Genesistibi #96483 üzenetére
Checkout utan a Priority Line lenyit és EU Express...
közben megtaláltad....
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz Genesistibi #96481 üzenetére
Van, EU express.
-
tomchy
tag
válasz DJGABI #96466 üzenetére
és van hozzá kupon
Lenovo P8 tablet
139.99 USD
11NOV181internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
gyemipapa
senior tag
Üdv!
A segítségetekre, tanácsotokra lenne szükségem!
Banggoodon rendeltem egy ilyen SMA-TIME
https://www.banggood.com/SMA-TIME-Wristband-1_28-Inch-LCD-Screen-40-Days-Long-Standby-Time-Sport-Smart-Watch-For-Android-IOS-p-1120266.html?rmmds=search
okosórát 15 ezer forintért. (valamiért csak így engedte beilleszteni a linket).
Ma jött meg a csomag, és majdnem rosszul lettem, mikor kibontottam, csak egy óraszíj volt benne! Ilyenkor mi a teendő? Eddig csak ebayon rendelgettem, ott egyszerű volt a dolog, resolution center stb.
De itt Banggoodon hogy működik? Amúgy ragszámos küldemény volt.
Előre is köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
r3dsnake
nagyúr
Mennyibe jön ki a 3G router legjobb esetben? Kuponozható?
-
retesz147
addikt
válasz vasi89 #96467 üzenetére
Én ebből (HOTR Non Magnetic Nano Absorption Car Holder) és ebből ([link] ) csináltam egy műszerfal tetejére ragasztható 90 fokkal elforgatható tartót.
Az elsőhöz kaptam egy kör alakú kis fóliát, ami a telefon kijelző fóliához hasonló, jól ragad, de ragasztó mentes. Azt ráragasztottam a műszerfalra, arra rá az első tartót kétoldalival, így később szerintem nyom nélkül el tudom távolítani.
Majd használtam 2-3 napig, de hát persze hogy nem volt képes Bp útjain megtartani a telót, 10-15 perc után levált.
Ezután jött az ötlet, hogy a régi mágneses tartóm ráragasztom az új hiper-szuper felületére.
Régi (2.) tartó lábairól gumi lehúz, csavar kiteker, az első tartóra rátapaszt (ragasztó használata nélkül). A szuper felület ezt már képes megtartani, a mágneses meg a telót képes megtartani.
Persze a telót alulról támasztja a műszerfal, így nem csúszik le, nem remeg, már 2 hete így használom, tökéletes.
Telón a fém lapka az egyik oldalhoz közelebb van, ami a műszerfalhoz közelebb esik. A mágnes és a fém lapka között van egy normál vastagságú szilikon tok, egy céges belépőkártya és egy BKV bérlet és így is megbízhatóan megtartja.
Igaz 10 USD-re jön ki, de az egyik legjobb nekem, mivel a szellőzőrácsos kivitel látómezőből kiesik az ablakos módszer meg mindig remegett.A sima hiperszuper felületűt önmagában nem ajánlom, jól tapad-jól tapad, de ha bekoszosodik, vagy nem megfelelően nyomja oda az ember, akkor leválik. De így, hybridként jól működik. Mágnesesből anno nem találtam 90 fokkal elforgathatót.
Huh hosszú lett, bocs!
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz FingR86 #96446 üzenetére
Nekem tegnap adták fel a 3g-t luxemburgi postával. Először benéztem és a sima 3-t rendeltem meg. Kellett hozzá egy kis küzdés és Silent segítsége , de kicserélték, pedig már packed állapotban volt. Küldtek paypal invoice-t 9$-ról így 30,71$-on megállt. Remélem a persecutoroknak is elég lesz a 21,71$-os számla, ha nem csúszna át rajtuk véletlenül.
betyarr: Ezt tudod forgatni. Igaz ezt se 90°-ban.
[ Szerkesztve ]
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
vasi89
addikt
válasz betyarr #96423 üzenetére
Létezik sokfajta, de azért 90 fokkal egyiket sem tudod elforgatni.
-
-
Szoszo94
őstag
válasz FingR86 #96446 üzenetére
Én is már szemeztem vele egy ideje, mert túl sok feladatot kapott a Mi wifi mini-m (transmission, dlna, samba, usb modemről net, mindkét wifi sáv aktív, stbstb...a load meg folyamat az egekben, a mobem tette be a kaput ) és cserélni kell valamire. Előbb adtam is le rá a rendelést, bár én lejjebb nem tudtam vinni az árat már....viszont 10$ volt az EU Express, azzal legalább a vámols kérdése kipipálva. Azzal jött a Smart Scale 2 is, amire még nem volt időm beüzemelni
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
vince
őstag
válasz zeon.hu #96458 üzenetére
Igen az. Szerintem is szuper, bírom ahogy bekapcsolásnál fade-int játszik
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
vince
őstag
Egy-két hete érkezett meg az 1 dolláros kék Xiaomi usb lámpa és szerintem rettentő jó fénye van. Annyira tetszik, hogy ma nem is vettem a Lidlben 7e Ft-ért ledes asztali lámpát (pedig régóta fentem a fogam egyre), inkább ezt használom egy usb hosszabbítóval. Megspórolt nekem 7000 Ft-ot
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Joker88
őstag
Csütörtökön rendeltem ilyen " Lucky Bag " nevű valamit 5 $-ért( szerencse tasak , csak annak hívom.. )
Lucky BagMa érkezett meg.. DHL futárszolgálattal
És mi volt benne ???
5 db USB-s LEDes lámpa..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
-
draco31
veterán
Kell nekem ide jönni, ma jött meg a tollbetét, most újra rendeltem a kupon miatt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
FingR86
őstag
na eddig bírtam... rendeltem GB-rol egy Xiaomi Router 3G-t. Ugye az ismert kuponnal 29$ lett az ára, amit levittem 20$-ra mivel még volt a walletben 9$-om. Luxemburg registereddel kértem. Ha esetleg megakadna a vámon és beküldöm a PayPal tranzakciót ami tartalmazza a rendelés számát és 20$-ról szól akkor ugye nem lehet "gond" belőle?
-
spidersoft
senior tag
válasz FingR86 #96376 üzenetére
Pont ma érkezett meg egy ilyen (9 napot utazott): marokműszer, kicsit még a lengyelpiacos sárgakocka multimétereknél is kisebb. Kijelzője jól olvasható, csipogni is tud, konnektorban lemérte az 50Hz-et. Arduinos cucc most nincs összerakva, így nem tudok rámérni, de gondolom működik rajta az is... Van kijelzővilágítása (ciánkékbe menő hidegfehér 1db LED), ami elég erős. Az utolsó képen lévő, meglepően sűrű anyagú tok jár hozzá. Szerintem jó vétel ~2600Ft-ért, köszönöm a linkot
-
retesz147
addikt
válasz bandigyerek #96437 üzenetére
Prioryti line-t lenyitva, ha ott van az eu express, akkor van... Nem ems express, kizárólag az eu express a nyerő, de nem minden terméknél elérhető, általában a drágábbaknál...
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #96320 üzenetére
meggyógyult délutánra. eleinte alig láttam a kijelzőt, mostanra már csak apró cseppek vannak az előlapon -- belülről beázott a lelkem... pedig nem fürdöttem vele, csak lemostam...
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Ha bent van a kosárban a cucc, akkor "proceed to checkout" gomb, majd a következő felületen tudod kiválasztani a postázási módnál. A kerek Xiaomi órával ki tudod próbálni, nem kell megvenned.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
válasz BlackDevil #96426 üzenetére
Az EU-ból rendeltél, onnan nincs extra költség.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bul07
nagyúr
Amelyik terméknél nincs ott nincs
Sokk terméknél nem elérhető( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZsoltG60
aktív tag
Type-C to USB Charge Data Sync Cable 20cm - WHITE
Kupon : 11nov345
$0.99 free shippingLumia 950XL
-
Zeki
nagyúr
Konyhapult alá rakós led szalag, vagy karácsonyi led fények eksönben nincsenek most?
-
őstag
Ez ciripelésmentes? A hálószobába kellene.
Vagy van másik tuti csendes?"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
daver88
aktív tag
Huami Amazfit Bip SmartWatch
Kupon: LENNY5
Fix ár: 46.99 $Huami Amazfit SmartWatch
Kupon: LENNY1
Fix ár: 76.99 $
Ennél EU Express választható, így ~24e Ft-ban megáll mindenestül, ha az elsőt nézzük, és áfát rászámoljuk, minimális a különbség a kettő között....[ Szerkesztve ]
-
lacko6
senior tag
Hi.
Van LENNY kamerara? Xiaomi
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz FingR86 #96329 üzenetére
Very big thx!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
HXY
addikt
Xiaomi MiJIA IR Sensor and Photosensitive Night Light
Kupon: LENNY2
Ár: 7.99$ ~ 2090 Ft[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
Kösz! Rendelve.
A E07 Smart Watch -ra nem tud valaki kupont?
-
BlackDevil
aktív tag
Rendeltem Észak-Írországból egy cuccot 50.50GBP volt.
Erre milyen költség jön még rá és mennyi kb?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Robynho
tag
Mijia Penbe- kék betét nem volt mostanság valahol?
köszi! -
betyarr
veterán
ha már telefontartó: olyan létezik,amit a légbefújó lamellákra lehet rögzíteni,de még külön lehet (legalább) jobbra-balra elforgatni?
---
ERRE továbbra sem senki
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Tinydealen szokott lenni kupon vagy valami olcsosito megoldas?
Eladó: GTS450
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ez a blitzwolf 2 portos töltő tovább is ajánlottak között van? 1 már van nekem, meg vagyok elégedve vele.
.
-
Sanki
addikt
Xiaomi Mi Band 2 - Kupon: LENNY3
Ár: 16.99.$
Gearbest -
Jarod1
veterán
Toll camerát valakirendelt már?
-
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz virkir #96372 üzenetére
A tollnál van-volt de már elfogyott, fekete szín választhatóság. Igaz drágábban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vince
őstag
válasz kmarci25 #96409 üzenetére
Ez a típus nem jó? Nem forgatható a fej és kicsit más a rögzítése. Úton van egy ilyenem, de még nincs nálam
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz KamuMazsola #96405 üzenetére
Na, mobilnettel, alkalmazásból ment szépen minden.
Köszi a segítségetA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
FingR86
őstag
válasz huliganboy #96406 üzenetére
inkább kiteszem ügyfeles tollnak az infó pultba
-
a2d2
addikt
válasz KamuMazsola #96402 üzenetére
Persze, látszik is a fixed price ár, csak a végösszeg nem stimmel.
Azt nem tudtam hogy ezek kifejezetten magyaroknak szánt akciók. Akkor itt lehet a bibi, majd megnézem otthonról.
Vagy letöltöm az alkalmazást és megnézem mobilnettel.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G1 - Intel i5-4590- 8GB-256GB SSD- Win 10 Pro 64bit
- Eladó Apple Watch SE 44mm (2023) GPS, éjfekete színben
- Eladó kártyafüggetlen iPhone 13 128 GB, éjfekete + tokok, fólia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest