Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz attiati #88391 üzenetére
Mivel nekem ilyenem nincs nem tudok a minőségéről nyilatkozni bár sok féle blitzwolf termékem van minőségükkel eddig nem volt gondom csak az eltervezett duplán forgatható micro usb kábelükkel.
Értékelések között nem találtam eddig égbekiáltó hibát sőt mindenki nagyon meg van vele elégedve. Sok féle telefonnal működik a gyors töltés ,nem válogatós fajta.(#88395) HoTaZo az a FUSHI nevű órás csavarhúzókészlet
[ Szerkesztve ]
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz norbert1998 #88326 üzenetére
Ezen is érezni a melegedést, de én eddig max csak 10percet világoltam vele majd csinálok egy tesztet, hogy milyen lesz huzamosabb használattól
C35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Ma elugrottam a helyi kínaihoz és eléggé meglepett, hogy mennyire jó áron futnak dolgok. Igaz minőségi összehasonlítást nem tudok tenni a kintiekkel, de így első ránézésre lehet, hogy nem rendelni fogok.
Várom a véleményeket. De kategórián belül maradjunk.Kések: 880-980Ft:
[kések_01]kések, 1490-1250Ft:
[kések_02]Csavarhúzókészlet:
[kép]Mágneses tel. tartó. Már nagyon ki akartam próbálni egyet, mert tartottam tőle, főleg hogy okostokot használok, melynek a mágnese aktiválja a becsukott fedélnél a másod kijelzést, s ha túl erős lenne a tartó mágnese, akkor tuti, hogy átváltott volna a kijelző. Megnyugtató. Viszont a mellékelt fémlapot a tok alá téve, nagyon stabilan tartotta. Felhívnám a figyelmet a termék elnevezésére (pios keretben).
[kép]Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
bul07
nagyúr
Ha valaki lemaradt volna a múltkori akciós mű csontkukacról akkor keresse a kuponját
Store:
MEREDITH NO1 Store
Kuponnal 0,1$ 50db [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
TheProb
veterán
Erről a 2 portos adapterről infó/tapasztalat?
(#88380) dugesz77: Köszi, pont QC3-mas adaptert kerestem.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Degeczi
nagyúr
válasz Vagany #88389 üzenetére
Most hirtelen nem vennék mérget rá, de szerintem már a BT 3.0-val is volt mód a jó hangminőségre.
A BT 4.0 fő előnye az alacsonyabb energiafogyasztásra lehetőség, de az kb. mindegy egy ilyen cuccnál (ahogy a hangminőség sem ezen fog múlni... annak csak jó minőségű rendszerre kötve van jelentősége) -
-
zeon.hu
nagyúr
Gillette Fusion Proglide-hoz nem tud valaki olcsó, de eredeti pengét?
#?*@&!
-
-
Vagany
őstag
válasz kuntics #88382 üzenetére
Köszönöm
#akció
Tronsmart QC 3-as 3 portos App-ból 11.94$-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
kuntics
aktív tag
válasz Vagany #88381 üzenetére
talán Bluetooth hangszórók?
-
Vagany
őstag
válasz Mosqu!to #88182 üzenetére
Nálam is van új belépő, a bővült listám:
- Enusic/TTlife/...
- SoundBot SB525
- JBL charge 2+ (ez kicsit kilóg, drágább a többinél, de itthoni beszerzés és gar.) (a legnagyobb bajom vele a BT3.0)
- Tronsmart Element T6 (erről kevés infóm van, papíron hangban jobb mindtől 2x12,5W, BT4.1, 55Hz-20KHz, de úgy látom nincs powerbank funkció, és IP osztály) [link]Nem találtam BT hangszórós topicot, de lehet nem jól kerestem, mert kizárt, hogy ne legyen.
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
dugesz77
őstag
QC 3.0-ás Blitzwolf usb adapter ajándék micro usb kábellel most 7,99$ .
-
beg
veterán
válasz Mr.Csizmás #88375 üzenetére
Android alkalmazások topik jobban releváns ebben
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Beni2360
félisten
Nekem vagy 3 éve van ilyen tartóm. szupi alu, belülre ragasztottam karcolás ellen akármit.
A 9" táblagépet is megtartja.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm mindenkinek a telefontartós segítséget!
(#88359) g_g_g: Kérdésem hozzád! Mekkora telefonnal használod? Feleségem szokta powerbankkal tölteni, miközben pl. olvas rajta, és emiatt ez jónak tűnne! Nem borul fel egy 5.5"-os Asussal vajon?
(#88367) FingR86: ezzel a szemüveggel van tapasztalat? Semmit nem értek a VR cuccokhoz, ezért megkérdem: ha egy 5"-os telefonnal csak filmet akarok nézni, arra megfelel?
-
FingR86
őstag
válasz vidaila #88368 üzenetére
VR PARK Universal Bluetooth Remote Controller
Ár:
CN: 2.19$
EU: 2.82$ -
dugesz77
őstag
Ha nem is olcsón de ingyenes, ha nem is kütyü de számolni jó lesz, ma ingyenesen letölthető ez a grafikus számológép app ami amúgy 1499Ft.
(tudom nem ide való,de ma még nem láttam értelmes akciót sehol )[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #88366 üzenetére
Igen, arra írtam, h viccnek gyengécske. Mindegy.
-
FingR86
őstag
VR SHINECON G05A 3D Glasses for 4.7 - 5.5 inch Phones
Ár: $5.99
free registered shipping -
veterán
-
Degeczi
nagyúr
válasz Donki Hóte #88364 üzenetére
Ez valljuk meg, elég gyengére sikerült...
Egyébként valóban nagyon hasznos feature, mert a legtöbb telefon magától nem jelzi a headset töltöttségét, appot (mint a BatON) a fene se akar ezért indítgatni vagy állandóan futtatni, az viszont nem lenne jó, ha váratlanul merülne le a cucc, ezért praktikus, ha egy adott típus bekapcsoláskor elmondja a saccolt értéket.
-
veterán
válasz Degeczi #88355 üzenetére
pl. angolul bemondja a saccolt hátralévő beszélgetési időt
Hú, ez egy nagyon hasznos feature. Az én buta "okostelefonom" csak utólag tudja megmondani a beszélgetési időt.
Ha ez a kütyü előre megsaccolja azt, hogy a barátnőm mennyit fog még csacsogni, az nagyon hasznos lenne
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Degeczi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #88360 üzenetére
Attól függ, mire!
Munka közben ha gyorsan kell vkivel beszélnem, én is egy "bedugós" Xiaomit veszek föl, mert azonnal a helyén van.
Egyébként azonban utcán, mozgás (pláne biciklizés) közben eszembe nem jutna, főként mert ott már könnyen kieshet, kisebb részt pedig mert ratyi a zajszűrése. Olyankor régebben egy Plantronics-ot használtam, amíg el nem hagytam, mostanában egy Jabra Motion-t. Mindkettő beakasztós, szándékosan sem tudnám kirázni a fülemből, másrészt különösen a Jabra zajszűrése olyan tökéletes, h még biciklizés közben is teljesen kiszedi a szélzajt (noha a mikrofon előre néz), miközben a hangom kifogástalanul érthető marad (bár ez persze már nem a kialakítástól függ, hanem a gyártótól)
-
vacs
veterán
válasz attiati #88354 üzenetére
Szia.
Én tavaly nyáron írtam a Ugreen-nek, hogy mekkora ellenállás van az usb C kábelükben.
Válaszként csak annyit írtak, hogy 56K dear.
Megvettem és azóta is működik vele a Nexus 5X!Neked ezt ajánlom: 2 in 1 USB Type C Cable
(^)(>.<)(^)
-
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Ehhez hasonló igényes telefontartó állványa (olvasgatáshoz kaja közben pl) más nevesebb gyártóknak is van? Vagy tudtok ajánlani jó ár/érték arányú cuccost? ugreen telefontartó -
dugesz77
őstag
-
akom
őstag
válasz PainKiller13 #88341 üzenetére
3k HUF + 5 perc...
-
DrBubo77
veterán
válasz Mr.Csizmás #88345 üzenetére
A Plantronics az jó. Nekem is volt olyan.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
m0ski
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #88347 üzenetére
Köszönöm, de após kifejezett kérése volt, hogy ne agyba dugós legyen, hanem csápos.
-
m0ski
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #88345 üzenetére
A legolcsóbb amit látok náluk az az E10, viszont az is 5.980 HUF, ráadásul jelenleg készleten sincs.
QCY QY8-al tapasztalata van valakinek? -
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
A képen látható kialakítású BT headsetet tudnátok ajánlani ami megbízható és bevált?
-
daver88
aktív tag
óriásiak ezek a logó ötletek néhány cégnél, micsoda agyalás mehet a marketing osztályon...
Ulefone Formula 1, akarom mondani T1 telefon...
-
attiati
veterán
látott már valaki olyan töltő kábelt, amin az alábbi dupla csatlakozó van?:
1. usb type c 56k resistor
2. usb micro -
CHIPman
nagyúr
válasz MADcat #88332 üzenetére
Huawei E3372h, Telekom okossággal Domino kedvezményt felhasználva 10780-5k-ért elhozható. Én olcsóbban vettem apróról, de ennyit és megérhet. Függetleníteni többek szerint lehet, én még nem mertem nekiállni. Alapból tudtommal nem független, viszont ennél oclsóbban nem találsz USB modemet valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
nimfas
addikt
válasz MADcat #88332 üzenetére
Szia!
Ha nem követelmény az USB akkor:
(L:Telekom%20Speedport%20LTE%20II%202)Telekom Speedport LTE 2(/L) Nekem ez vált be.
Előtte USB-s volt (Huawei E3372, vigyázni kell vele, mert van hilink és nem hilink változat is belőle) a tplink 1043-ra dugva, de sűrűn lefagyott, ki kellett húzni, visszadugni. Ezzel az asztalival nincs gondom. Kicsit felment az ára, én még 16 körül vettem, most 18 körül van postával Németországból.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
USB modem kellene nekem, Telenor hálózathoz. Tehát B20 kell. Hol nézzem meg? Ebay?Nem sokat szánnék rá, nem kell veszett gyorsaság, tartalékba kell.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
andrisbandi
őstag
válasz dugesz77 #88330 üzenetére
Samsung Gear IconX
- Ennek van pár ezer forintos kínai változata. Szerintem az kényelmes volna.Ez a Samu gyönyörűen szól, és kényelmes, de az ára nevetségesen sok.
Ajándékba kaptam, úgy megérte :-)░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
dugesz77
őstag
AWEI A920BL füles most mobilalkalmazásból rendelve 9,59$. Nekem futáshoz nem vált be ,mert a távirányítós/akkus része nehéz, mozgásnál kimozdult a fülemből. Viszont elliptikus trénernél jó volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
18650-et ki honnan vett legutóbb. Értelemszerűen nem akarom magamra gyújtani a házat, meg homokért sem akarok fizetni ezért kéne a tapasztatlat, hogy ki árul eredetit.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
petipetya
nagyúr
válasz AndrewBlase #88308 üzenetére
Küldik, de a pumpát külön kell megvenni hozzá, különben fújhatod fel szájjal. Még jó, hogy a lábai között van a szelep.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
domerator
veterán
Genya ebay... nagyon kell figyelni...
Jon az email linkekkel, hogy itt van par dolog ami erdekelhet... kattintok a szilikonszijra ami az emailben 250 Ft... ebay nyilik, ott is 250... valassz szint... oke, feher... bumm, 800 Ft... mindegyik szin 800.. mi volt a 250?
Hazudik az egesz vilag
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
AtiSnatch
aktív tag
Xiaomi selfie bot GearBest 13$
Kupon: FTSELIFEC35i, 8210, V300, 6280, F480, 5800, N97, ArcS, Z1C, Z3C, XZ, Mate20pro --> X13
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest