Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #45797 üzenetére
10 pohárért $50?
Nagyon geek-nek kell lenni ehhez.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
XP NINJA
őstag
Van ajánlott multiméter BG-n? lenne rá 10-5-ös kuponom, szóval csak kicsivel 10 dollár felett szánnék rá
Semmi extra igény -
zoltan6
őstag
válasz spidersoft #45791 üzenetére
nekem már ma reggel sem működött,meg most sem.
ja hogy a mobilos,azt nem használtam,azt hittem a sima.[ Szerkesztve ]
-
Minstrel
senior tag
válasz spidersoft #45791 üzenetére
31-ig tart, a mobilos appban írják a banneren.
-
veterán
-
spidersoft
senior tag
Mit lehet tudni, meddig tart még a banggood mobilos húsvéti móka? Csak mert ma is termeltem vele 210 pontot... van egy olyan sanda gyanúm, hogy ennek már nem kéne működnie, megeshet, hogy szimplán csak ott felejtették a szerveren Simán pécén böngésző alól tolom, nem kell hozzá telefon
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Hama LCD/Plazma tisztító gél (ajándék törlőkendővel) néha akciós szokott lenni
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
stihl 023 dugattyú csapszeget rendelt már valaki? egy 100 db-osra lenne szükség...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
elszabi
tag
válasz Saccco #45769 üzenetére
Nekem ilyenem van itthon. A barátnőm kiöntött egyet gipszből, hát annyira nem felismerhető az alapján Han. Meg jégkockának is hamar felismerhetetlenné válik, de ezen a nyáron mégis minden vendégem kap egyet a kóla mellé.
Ára kb. hasonló az Ali-n. Azzal a különbséggel, hogy az eladó elírta a darabszámot, amit én jól megreklamáltam, így 1/7 áron kijött...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Aki "Sugru"-t szeretne vásárolni, annak ajánlom ezt a terméket, ennyi pénzért 8*5g-ot kap az ember. 8db fehéret kaptam feketének jobban örültem volna, éppen felraktam eredetinek néz ki, de holnap kiderül, ha megszáradt, hogy mi is a helyzet.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
zsiz
őstag
válasz dugesz77 #45772 üzenetére
"Hang /kép rendben van. Nem zajosodik ezek szerint tényleg 3x árnyékolt. "
Ez mondjuk magában szerintem sokat nem jelent, nekem az 500 Ft-os 1 méteres, meg a 2000 Ft-os 5 méteres noname kábelemmel is tökéletes a kép. De a lényeg, hogy jó
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
DJGABI
addikt
válasz Atomantiii #45754 üzenetére
a 25mm-t nem értem, de szaktársak ilyet vettek [link] árához képest brutális az ereje. AAA-val megy
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
dugesz77
őstag
Befutott mára az első Ugreen próba vásárlásom. 5m Hdmi-Hdmi kábel és 2m Toslink kábel. Az áruk valóban felment azóta (10,6$ volt a hdmi most 14,3 $, 3,6 $ volt a toslink most 8 $ ) vagy mobilról vagy várni kell most a rendeléssel.
Anyaguk igényes , A hdmi kellemes ceruza vastagságú de nem sprőd egész jól hajlik. Hang /kép rendben van. Nem zajosodik ezek szerint tényleg 3x árnyékolt. A Toslink működik , ahoz gyenge a rendszerem,hogy kihozna bármilyen különbséget is az előzőhöz képest. Itt a hossz számított nálam. Március 16. rendelés és az osztrákoktól jött.
Kapacitiv toll. Ipad-en tempered glassal szépen működik. Biztos vannak ennél jobbak profiknak de nekem ez ennyit ért. Egy-két alkalmazással próbáltam és mondhatni tökéletes. Február 21. rendelés.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Megjött Aliról ez a törlőrongy. Elég jó időt futott, mert március 18.-án adták fel. Amúgy nagyon vékony cucc, de ennyit talán megért.
Viszont a február 17.-én rendelt órámnak még se híre se hamva... Még 19 nap buyer protectionom van. Mikor kell elkezdeni írogatni? Alin, hogy megy ez? Írok az eladónak előbb, bár nem hinném h bármit tudna mondani a csomagról. Alin is (úgy mint ebayon) nem kérünk úhraküldést, hanem a pénzt vissza?
Valamint továbbra is keresem a "kétoldalú" páratörlő szivacsot. Tudom, hogy linkelték már, de annál kicsit olcsóbb kell. Vagy ha már nem kétoldalú, de valakinél bevált már másfajta, az is jó. Papámnak kellene a kocsiba, de most egy ilyenen is elgondolkodtam.
-
Saccco
nagyúr
Valamelyik nap keresett valaki ilyen LEGO emberkegyártó izét:
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
havri1
félisten
válasz Ciccuka #45764 üzenetére
Talán ugyanennyiért vettem régebben, 5-t, szintén eBay.
Persze nem találom... De az tény, hogy nem a legjobb minőség. Jó párszor ki kellett mosni, mire olyan lett, amilyen az otthon vásárolt minőségibb. De azóta is mind használatban, és tökéletes.[ Szerkesztve ]
havri
-
erer1000
őstag
tudom nem filléres dolog tehát nem igaz a topci neve félig rá, de hátha tudtok segiteni.
január eleje rendelve lett egy kijelző panel egy lumiahoz 72$ volt. szakember beszerelte, de nem volt jó, mert nem érzékelt semmit csíkos volt a kepe.
fotót csatoltam, refundot kértem. oké ehhez vissza kell küldeni. elinditotta a folyamatot, címet is kaptam. feladtam.
Ebay oldalán kitoltottem mindent, tracking számmal együtt. 16 nap alatt kezbesitve is lett netes tracking oldalak és MPL szerin is.
viszont már a 30. nap van és ebay-on In Transit van kijelezve meg mindig,Nem pedig delivered.
és nincs sehol semmi gomb ahol az eladónak vagy valakinek irhatnek az adott Case-ben.Mit tegyek? mégis csak 20K FtM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Ciccuka
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz dajkapeter #45758 üzenetére
ha chrome böngésződ van kapcsold ki a fordítást és akkor már menni fog. Eredetire és menni fog.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Outlander
addikt
válasz dajkapeter #45758 üzenetére
Akkor cache törlés és/vagy kapcsold ki az adblockot.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
dajkapeter
senior tag
válasz Outlander #45756 üzenetére
Azért nem tudok írni, mert a send gombot hiába nyomogatom nem történik semmi. A disputnál pedig kéri az eladóval a levelezést.
Ennyire nem lehet bonyolult... Nem értek még hozzá, így még sose jártam...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Atomantiii
addikt
Találtam egy másikat lámpa formájában, ami elvileg 25 mm átmérőjű és AA akku kell bele.
Vett-e már valaki ilyet aki meg tudná erősíteni, hogy tényleg ekkora és jó bele a normál ceruzaelem.
-
Outlander
addikt
válasz dajkapeter #45755 üzenetére
MIért nem tudsz írni?
Lépj be, orders, contact seller ..... mondjuk én már ugyanott inkább az open dispute-ra kattintanék.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
dajkapeter
senior tag
Alin szerintetek miért nem tudok írni egy eladónak? 4 nap múlva lejár a 60 napos védelmem és nem tudok írni az eladónak. Mit tegyek?
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Gergosz2
veterán
válasz Atomantiii #45751 üzenetére
16340 kell bele, ami nem AA méret.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
KTU
addikt
válasz Atomantiii #45751 üzenetére
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Atomantiii
addikt
Vett már valaki ilyen lézer pointert?
Úgy látom nincs hozzá elem, de sima ceruzaelem kell bele?
-
chatran
őstag
Egyes cuccoknak pofátlanul emelték az árát. Pár napja néztem Ugreen tablet/telefon állványt max 5 dollár volt, ma már 7,28.
Valaki emlékszik esetleg az Ugreen USB3.0 hosszabító kábelek árára? Ezt is drasztikusan emelték?
Ha igen, akkor inkább várok míg lecseng az "akció". -
vacs
veterán
Aliexpress-en érdemes ma körbenézni, van pár tényleges akció.
De a kedvezményes ár csak a mobil app-ban jelenik meg!
Tehát pc-n körbenézel, kosárba teszed, de telefonon kell kifizetni.
Én pl ezt a Xiaomi Mini WIFI Router-t vettem (kuponnal) €21,12 -ért![ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Atomantiii
addikt
Keresek lézer pointert vagy lézer lámpát ami maximum 23 mm átmérőjű. Tudtok ajánlani valami megbízható verziót.
-
maestro87
őstag
Én valamelyik nap a dm-ben vásárolt mikroszálas szemüveg törlőkendőmet használtam monitor törlésre és sokkal szebben letudtam törölni vele a monitort mint a monitor törlőkendővel. Csak kicsit pici 23''-hoz.
De nemrég linkeltek ide egy spéci kijelző tisztítót 6 dollárért amihez adnak kendőt is, az csak nem lehet olyan rossz... Linkelni most nem tudom. -
Jofi81
őstag
Ilyen sörnyitóval van valakinek tapasztalata? Működik? Nem sérül meg tőle a hűtő ajtaja/oldala?
-
solor
tag
Régebben láttam totalcaron lendkerekes, szivargyujtós kerék kulcsot. Tudja valaki, hogy lehetne rá keresni? Esetleg tapasztalat vkinek?
[ Szerkesztve ]
-
ben-ga
tag
-
gulac12
tag
válasz Nestor16 #45736 üzenetére
Black Portable Zipper 2.5 Inch Hard Disk Drive Case Bag Caddy Pouch Protection
Nekem ilyen van a banggood-ról, igaz az enyémhez (WD My Passport Ultra) táp már nincsen, így kisebb helyen elfér. Kemény fedelű, minőségi érzetet kelt, kényelmesen elfér benne a drive és a kábel (ahogyan a képeken is látszik), kellő védelmet ad az eszköznek és kis helyen elfér. Szellőztetés után az erős műanyag szaga már nem olyan kellemetlen. Nekem bevált, részemről ajánlott. Az ára is ($3.49) kedvező, pontokkal esetleg csökkenthető.
[ Szerkesztve ]
-
Nestor16
senior tag
Ebből tudnátok mutatni olcsóbbat vagy esetleg alternatívát, univerzálisat?
Köszi.Üdv, Dávid
-
dugesz77
őstag
válasz Feketelaszlo #45734 üzenetére
Ebből a kék 6-os csomagosból én is rendeltem tavaly. Az árusnál már nincs fent de ez volt.
Ahogy írod sajnos nem nagy szám. Sima rongy. Nem véletlen ennyi az ára.
Egy normális mikrószálas kendőnek 1000-1500 Ft körül van darabja de az évekig használható és tényleg jó is.
Anyagját talán onnan lehet felismerni,hogy sűrűbb a szövése és nem ilyen bolyhos bigyók vannak rajta.
Ilyesmiről beszélek.[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz spidersoft #45722 üzenetére
Silent nem arra reagált szerintem amire te számítottál.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
spidersoft
senior tag
válasz Silent77 #45719 üzenetére
linkelhetnél egy képet, mert engem is érdekel, hogy melyik típusról van szó eddig nekünk ez a típus jött be a legjobban, bár ezek drágábbak... ha van légkondi, akkor többnyire erre nincs gond, bár a lélegzettel vélhetőleg zsír is távozik, mert idővel bezsírosodik a szélvédő annak ellenére, hogy senki nem taperolja, szóval a törölgetést nem lehet megúszni
-
elszabi
tag
Xiaomi 10000mAh Power Bank Pro-t látott vki normális áron? Mert a hivatalos közlemény szerint 22 USD lenne az ára, de mindenhol horror áron megy egyelőre, 1,5x-2x annyiért szeretnék elsózni. Pedig szívesen kipróbálnék/tesztelnék egyet.
szerk: Erről lenne szó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ez engem is érdekelne, mert eddig amiket vettem mind elég silány. Legtöbb szinte használhatatlan.
Sok kéne, ezért lenne jó kintről.
Régen egy helyi sráctól vettem 50ft-ért, de már kezd fogyni. Szerezni sem tud sajnos.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Tomi0703
addikt
Kocsiba azt a szivacsot ami egyik oldalán kék, a másikon sárga és lyukacsos, hogy keressem? Párát törölni jó, stb.
-
Tim82
félisten
válasz spidersoft #45713 üzenetére
Már hosszú ideje nincs 50k-s hsz.-limit.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Beni2360
félisten
válasz artiny #45714 üzenetére
vagy bemész egy elktromos boltba és ott méretre megcsinálják 2x50 ft DUGÓ és a 0.25 cm kábel.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
artiny
őstag
Lehet találni szerintetek 1.400 USD - nél olcsobban, rövid Lan RJ45 káblett ? olyan 10-25 cm kozotti rovidebbre lenne szuksegem , hol lehetne meg megnezni...már talaltam,bocsi 0,7€
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz Handball94 #45710 üzenetére
Vagy egyszerűen "Kínai kütyük kis pénzért"-re.
-
Ra3
őstag
Ha valakinek még nem volt elég a BG-s játékokból akkor itt van egy új amire pár nap múlva ráfeszülhet:
[link]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
cris78
őstag
BG kérdőív, 100 pont.
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Imy
veterán
Mikroszálas törlőkendőt valaki vett e-bayről? Melyiket érdemes? Nem kell nagy, csak notebookot néha leporolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest