Új hozzászólás Aktív témák
-
Banano
tag
Van valakinek 10%-os kuponja?
* Random életbölcsesség ctrl+c ctrl+v *
-
wjbhbdux
veterán
Már csak 2 napig tart a 300Ftos akció.
/s
-
ETOM
addikt
Shadow of the Tomb Raider-t szívesen folytattam volna (boxon elkezdtem), de azt nem rakták be.
ROTTR meg megvan steamen. -
Janus27
tag
Köszönöm az infót! Sajnálattal hallom hogy PC-re nem portolták. Az emulátoros verziók megvannak!
SNES, N64, Arcade...Az hogy szánalmasak lennének az szerintem vélemény/ízlés dolga. Nekem például a mai napig a Street Fighter 2, az első Killer Instinct a Tekken 3. és az eredeti (1992-es) Mortal Kombat jelentik a verekedős játékokat.
-
GreatL
őstag
Helló! Nincsen lehetőség. PC-re nem portolták át. Viszont van pár emulátor amivel működnek... irtó szánalmasok amúgy.
Az egész store egy vicc az ultragagyi letöltéssel... ki kell szedni a letöltőlinket az oprendszerből, download managerrel lekapni a cuccot majd bepakolni a helyére. Gyatra!
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Janus27
tag
Én is rádobtam 300 Ft-ot próbára. Ennyit bőven megér. A Hydro Thunder Hurricane játékot nyomom azóta, 1809-es windows10-el és tavaly decemberi Radeon adrenalin driverrel. Amúgy érdemes átnézni a játékokat, mert Pl. az itteni listán a Hydro thunder nincs rajta! Hátha van több is amit nem jeleznek.
Szintén ms store-os dolog, egy kérdésem lenne hátha valaki tud segíteni. Megvettem a Killer Instinct Definitive Edition játékot, ami elvileg play anywhere gamma, a leírásban az van hogy Xbox one-on tartalmazza a két eredeti killer instinct játékot is. Van arra valami lehetőség hogy ezekkel lehessen nyomulni PC-n? -
hunluki
senior tag
Sajnos annak se volt a közelébe se. Az elképzelés amúgy jó, főleg ha valamelyik jövőbeli frissítéssel jön a teljes xbox játékgyűjtemény PC-re, addig viszont illene kikupálni a rendszert úgy hogy az valóban egy jó élmény is legyen ne pedig egy szarul megvalósított tök jó ötlet.
-
hunluki
senior tag
300 hufot rádobtam én is, már csak puszta kíváncsiságból. Szépen lassan eljutok oda hogy kár volt...
1. Volt pár játék ami 1904-et kért, szóval backup image megír, update először 1809-re, utána 1904-re, ezek meglepően jól sikerültek, kb 2 óra alatt sikerült átlendülni rajta ami szvsz 2 dist upgrade-hez és az utána való kikupálgatáshoz ez teljesen jó idő. Igaz azóta csak 4,5-ön fut az eddig 4,7-en futott 4690k, efelett kékhalálozik, így viszont teljesen jó.
2. Első körben elkezdtem leszedni a GoW-ot ami vicc tempóval jött (speedtest szerint nem volt baj net tempójával), folyamatosan transfer errort írt meg hogy csekkoljam le az internethez való csatlakozásomat amin nagyot nevettük a mindeközben skype-on folyamatosan online-ba lévő haverommal.
3. Körbenéztem hogy mit ad a gamepass és bedobáltam pár játékot letöltésre hogy este had pörögjön a router, 8 óra után kb játékok fele ha lejött pedig kényelmesen le kellett volna jönnie az összesnek.
4. Forza Horizon 4 ami indulás előtt hibátlan volt most van hogy random kékre fagyasztja a wint, éljen az UWP és a fejlődés.Most eljutottam oda hogy megpörgetem a gearst, hollow night-ot esetleg még az operenciát, utána pedig ezt az egész kalandot elfelejtem és visszadobom a backupot, visszakapom a 200mhz OC-mat, a stabil forzámat és ameddig lehet maradok is a korábbi builden (már amennyit az MS enged, haxolgatni nem fogok).
-
Honzi
senior tag
Nekem egyetlen problémám eddig a lassú letöltési sebesség volt.
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
Chaser
legenda
válasz Fitzgerald #91 üzenetére
boxon nincs ilyen - kopp-kopp, én legalábbis nem találkoztam vele -
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Sirandrish
legenda
válasz Fitzgerald #91 üzenetére
Én annak idején a GoW-ot szedtem lefele..szaros 30megas nettel volt 1 nap mire lejött vagy 70giga a 100ból, ahol valami hibát észlelt, aztán 2019 ide vagy oda, ő nem tudta folytatni, hanem elölről kellett volna kezdeni...kössz!
Az hogy most az egyik játéknál gond nélkül másodpercek alatt belép a live accountomba, a másikba meg 180. indításra sem hajlandó, már csak hab a tortán. No comment...szintén örülök hogy csak 300at fizettem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Fitzgerald
veterán
Már látom mért gyűlöli mindenki az MS Store-t. Unintuitív, használhatatlan rakás szar. 1903-as Win 10 nélkül még játékot sem volt hajlandó letölteni, a Windows update meg vagy 40 percig települt. Aztán természetesen elkezdett az accounttal szórakozni, hogy az eszköz amire le akarok tölteni nincs hozzárendelve a Microsoft accountomhoz. Oké, ezt is megoldottuk. Tölteném le a játékot, 20%-nál error.
"Something happened at our end". Ha most nem csak 300 forintot fizettem volna ezért, akkor nagyon mérges lennék. -
Chaser
legenda
Jo hozzaallas esetleges upgradekent meg elgondolkozhatsz azon, be se kapcsolod a gepet, mert eszi az aramot
Jatekokat en is draganak talalom, legtobb esetben a joarasitottakat' is cdkeysen es tarsain, de ez a 300ft-os ultimate ajandek, ha havonta 1-2 jatek van gp-bol ami erdekel, mar boven megerte_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Wesder
félisten
Nekem +2hò Gold, meg 1.5 év Gamepass jàrt 300ft-ért, mert nekem volt 2020.09.06-ig Goldom.
Vàltàs utàn 2020.11.07-ig lett ultimate-em. Ez úgy jött ki hogy 2020.09.06-ig Gold. GamePass-om még 2019.07.01-ig van, plusz ugye az egy hònap ulti. Neked a 3 hò GamePass-t így 4 hò ultira vàltja.
Ugye milyen sz@r ez a Microsoft?[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Honzi
senior tag
Ha van még majdnem 3 hónyi xbox game passom és átváltanám az ultimatere akkor mennyit kell ráfizetnem?
Mivel nincs boxom ezért jobban járnék a pc-sel de arra nem lehet átváltani.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
-
GreatL
őstag
A baj az hogy 300 Forintot se ér meg számomra. Pár játékot viszont megvettem már régebben tizenezrekért. Ezentúl sem venni nem fogok mert drága, sem előfizetni mert minek?
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
B.Gaboo
tag
válasz Sirandrish #75 üzenetére
strat menü, beírod h metro, onnan indítsd el admin joggal. utána be tudsz majd jelentkezni az MS accountodba és legközelebb már mehet rendesen az indítás.
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
hajbel
addikt
Nem veszítettél semmit, a Metro sohasem lesz javítva. Nekiálltam 2 hete, gondolván, hogy biztos javítva vannak a bugok, de össze-vissza rohangálnak az ellenfelek, néha beleragadnak a környezetükbe. Random észrevesznek guggolva éjszaka 100 méterről (előtte nem láttak meg), mikor mellettük megyek el 2 méterre, akkor pedig nem. Ettől függetlenül egy nagyon jó élmény volt, nem bántam meg, hogy támogattam a fejlesztőket, csak a RT és a DLSS helyett patchelhették volna a játékot is, hogy ne hagyjon keserű utóízt a játékosok szájában.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #75 üzenetére
Leszedtem az Astroneert is kíváncsiságból. Az gond nélkül indul..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Oké, de nem lép be. Állandóan azt írja hogy most nem sikerült belépni, próbáljam meg később...
Ráadásul el se indul, csak safe módban..
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Sirandrish #73 üzenetére
Mert kell hozzà. Mivel Xbox Win10 egy platform.
Ez kb olyan, mint amikor veszel egy PS-t, aztan csodàlkozol hogy be kell lépni a PSN-be.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Sirandrish
legenda
Előfizettem, leszedtem a Metrot, de nem bírom elindítani. Az csak egy dolog hogy alapba csak safe módban indul, fingom sincs hogy miért, de utána állandóan Live-be akar nekem belépni? Why??
-
Chaser
legenda
még mindig inkább ph-n meg egyéb fórumokon, oldalakon cseszem el az időt, mint játékokkal, az információ éhségem nagyobb, mint a gamer felem ( : + munka, ott van talonban rengeteg játék, eleve télen jobban szeretek, ilyenkor meg csavargás inkább, bár a nagy kánikulában már nem feltétlen
ma elvileg jön egy tv, majd azzal kicsit nekiülök a forzának, meg az exodusnak, de előtte a gears of war 4 multi coop tartozásomat lerovom akinek ígértem :d az pl nagyon tetszett, de elég gyorsan végigtoltam, 1-2e ft-ot max adtam volna érte, többet biztos nem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hunluki
senior tag
Egyéni dolog, én a 1st day vásárlásoktól menekülök inkább, hála az elmúlt időszakban tapasztaltaknak. Esküszöm úgy vagyok vele hogy ha kijön egy játék akkor az kb félkész, fél éven belül jön hozzá 2-3 DLC, általában van valami komolyabb bug is aminek kell 2-3 nagyobb patch mire rendbe rakják... szóval én inkább kivárom a patchelt dlc-ket tartalmazó változatot valami akción és kész.
Szvsz egy játék nem "romlik meg", egy god of war-nak teljesen mindegy hogy megjelenéskor játszom ki vagy 3 év múlva fogom mire eljutok odáig a backlogomban, hülye leszek még felidegelni magam azon hogy hibás/félkész játékot játszok végig.
[ Szerkesztve ]
-
-
kolopele
nagyúr
Én lépést tartok az új játékokkal, a legtöbbet eddig a két utolsó AC - be öltem bele (mikrotranzakciók, dlc - k), de valahogy azoknál nem sajnálom cseppet sem, az Odyssey - ben van jelenleg 400 órám, ami azért nem rossz Origin előfizetés 650 ft - ért? Hmmmmm.....
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
no, gears of war minden része benne van gp-ben, és day one, az 5. rész is megjelenés napján bekerül, és várom nagyon ( :
eddig egy db játékot vettem meg, az nem volt gp-ben - igaz ea-ban van, de olyan előfizum nincs, majd lehet lesz -, 650 ft-ért cdkeysről nos, ha 10-20e ft-ért vettem volna meg, fejéhez vágnám akitől vettem, sok bug van benne, majd' két éve jelent meg, vagy van is annyi, a játék grafikája tényleg nagyon realisztikus sok helyen, az mi az úgy hülye ahogy van, a kis sztorik sem rosszak, hangulata is van, de könyörgöm, mért fizetnék ezért 20e ft-ot?
annyi mázlim mondjuk van, h elmúlt 5-6-7 évben semmi újjal nem játszottam, csak a kedvenc stratégiámmal notebookon, meg régebben még a q3-mal notebookon, úh elég sok játék van gp-ben, ami ideig-óráig leköt, de volt olyan is h 5 perc után töröltem, pedig ingame videókat is néztem róla
ez az előfizetéses móka nekem maximálisan bejött, no jó, nem listaáron, hanem az "ajándék áron", tegnap 28e ft-ból meglett 28 havi ultimate, 1-2 játék ára...pffffffffffszerk:
másik kettő játék is gp-s[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kolopele
nagyúr
Amiben mindenképpen egyetértünk, az az hogy kár hogy a játékokat eladni már nem lehet, hiszen nagyon sok van közöttük amelyek egyszeri élményt nyújtanak, utána meg csak virítanak a könyvtárban. Az is tény hogy több patch kell ahhoz sokszor hogy egy játék elnyerje végleges formáját (de ez nem is lesz másként).
Ahol én kihasználom az előfizetéses rendszert az az Origin premium access, elég sok jó játék megtalálható benne. Microsoft Store-ból három játékot vettem meg eddig, ebből kettőt nem is magamnak (Sea Of Thieves, Minecraft), na meg a Gears Of War - t.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
igen, vannak úgy, megint mások meg úgy vannak vele, h nem fognak 10-20e ft-ot egy játékért adni, én sem
ahhoz azért picit komolyabb grafika, nulla bug, és játékélmény kellene részemről legalábbis, forzráa pl azt mondom adnék érte pár ezer ft-ot, 15-20-at biztos nem amennyiért nyitóáron mehetett
nekem minden benne van szinte ami érdekel, olyanoknak találták ki amilyen én is vagyok
egyébként meg az ms exkluzívok day one bekerülnek gp-be/ultimate-be, biztos akad köztük olyasmi, ami érdekelne, no, így nem kell megvenni - én legalábbis nem veszem elő 3 havonta a játékokat újra játszani, de amíg az előfizetés tart akár azt is lehet, forzával fogok majd több időt tölteni, ha meg már valamit kijátszottam, nézegessem a fiókomban h jajdejó' h megvan? mivel eladni ugye nem lehet csak a lemezes verziókat -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kolopele
nagyúr
Nem rossz dolog ez, de jelenleg egy olyan játékot sem találtam benne ami érdekelne és ne vettem volna már meg máshol (igen, még a Metro - t is a sokat szidott Epic Store - ban). Az a baj hogy ha valami érdekel nincs olyan hogy várjak vele, de szerintem ezzel mások is vannak így.
-
Chaser
legenda
a gold maga a multis lehetőség xboxnál, a gp pedig egy 100-200 játékot tartalmazó lista, amivel lehet teljeskörúen játszani, ms exkluzív címek megjelenés napján bekerülnek és maradnak isv véglegesen, ha van goldod akkor vannak játékok amiket olcsóbban kapsz, talán gp-nél is, de mivel játékokat nem veszek, így passz
vannak viszont play anywhere játékok, azokat ha megveszed vmelyik platformra, tudsz játszani velük pc-n és boxon is, tehát mindeképpen tudsz venni golddal pc-s játékot, pl forza 4, gow4, 20-30 cím rémlik_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
titán
A Games with Gold PC-s játékokat is hoz, vagy az Ultimate csak konzolosoknak jó valamire?
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
félisten
válasz #20411392 #41 üzenetére
Nekem hibátlanul megy,semmit nem kellett művészkednem vele.Legújabb driverek, vannak fent Geforcehoz és winből is.( 6800K@ GTx 1070)
lehet csak szerencsém volt , nem tudom,de műkszik a Metro is.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Igen.
Számomra elkeserítő, hogy a win storeból letölteni se ment zökkenőmentesen egy játékot, de hogy elindítani se...
Pár éve ugyan, de az origin, a uplay és a steam se hagyott cserben. Letölt, indít, játszik. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy a ps5 mellé egy b-szó videókártyát veszek majd jövőre (mert az új ryzen procik érkezésével ígyis-úgyis rá lesz költve ~250 ezer a pc-re), mert úgy tűnik minden jön majd PC-re ezután is, de ez felejtős ötletnek tűnik.Nem tudom hány ügyfelünk maradna, ha átadnánk a szoftvert és nekik élesítés után a hibaüzenetekből kellene indíthatóvá varázsolniuk.
[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
válasz #20411392 #38 üzenetére
De most meglepett téged, hogy a PC gaming ilyen? Semmi nem változott, ha ebből az aspektusából nézed, most is ugyanúgy szoftver és hardverkövetelmények vannak, ha egy alkalmazást (játékot) megfelően futtatni akarsz. Itt neked kell biztosítanod, hogy ezek a követelmények teljesüljenek. Amíg a konzolt csak kihozod a boltból és felhasználói fiók beállítása után kb. működik.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz #20411392 #38 üzenetére
ezért is hagytam abba anno a pc játékot megvettem a mortal x-et, szépen indult is, de grafika nagyon gyér volt, minden kb alapon, vga bírta, úh állítottam pár dolgot, utána laggolt, defaultra raktam, akkor is laggolt, csinálhattam bármit, akkor is laggolt ( : az volt az utolsó pc-s játék élményem, nemrég vettem xbox-ot, megy a mortal, meg eddig minden amit elindítottam, bf1-ben vannak kisebb bugok, de az a készítők hibája
a metrot tegnap este töltöttem, majd ránézek leindul-e az is gond nélkül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
Az amd driver nem rakta fel magával.
A gép nem volt játékra használva csgon kívül.
Nincs elbuherálva semmi.
A problémára találtam megoldásokat (driver frissítés, játék újratöltése...)...amik visszahozták a régi jó pc-s emlékeket és inkább nevettem egyet és letöröltem.A wolfi kettő nem érdekelt igazán, a metro exodusos problémára miért nem írod a csoda megoldásodat? Igaz azóta az is bekerült a boxos GP-be, amihez még egér support is van, tehát fölösleges pdóbálkozni vele.
Szóval, egyéb remek minőségű hozzászólás?
Védheted itt a semmit tovább persze. Csak rossz ajtón kopogtatsz. -
_cHAos_
aktív tag
válasz #20411392 #36 üzenetére
Pedig a could not write crash dump-ot az esetek nagy részében driver hiba vagy nem megfelelő config fálj okozza (elbuheráltad vagy sérült a file).
Magadat találtad be szvsz.
Próbálkozni? Nem voltál képes megoldani egy alapvető problémát, majd idejössz sírni, hogy nevetséges az egész. Ha segítségét kértél volna biztosan kaptál volna."Oké, akkor telepítsük külön a vulkant." - friss driverek, aha olyan frissek, hogy nem is léteztek a gépeden.
[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
válasz #20411392 #33 üzenetére
Ajánlanám figyelmedbe az operációs rendszered és videó driverek frissítését (legújabb Windows verzió szükséges ha játszani szeretnél). Egyébként Xboxon sem tudsz játszani, ha nincs updatelve.
"francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se." - ebben az esetben a PC tényleg nem a te műfajod.
Nem kell a hangulatkeltés, mert Te nem friss oprendszerrel ráadásul driverek nélkül szeretnéd ha működne minden.[ Szerkesztve ]
-
Aslan
aktív tag
Meglévő XBOX-hoz vásárolt 1 éves Game Pass előfizetés esetén az elérhető kínálatból csak 4-5 játék volt, ami ugyan azzal az előfizetéssel elérhető volt PC-re is. (Horizon 4 pl) Most, hogy hivatalosan is megött a Game Pass PC-re, a már meglévő XBOX-os előfizu esetén is elő kell külön fizetni a PC-s verzióra?
Szerk... most látom, hogy 3 csomag van:
- XBOX
- PC
- Ultimate (XBOX plus LIVE, PC)[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Ultra - azé me jóóó!
-
törölt tag
Tovább folytatódik a nevetségesség.
A metro nem megy, mert nem tud csatlakozni az xbox live-hoz...az xbox app tud. Nem fogja a tűzfal a játékot...Oké, akkor nézzük a wolfenstein II-t.
Nem indul, mert hiányzik neki a vulkan-1.dll. Oké, akkor telepítsük külön a vulkant. Siker...ja mégse, "crashinfo...could not write crash dump"
Utána néztem. Nem egyedi eset és nagyon nem új-keletű...de a francnak sincs kedve ezzel szenvedni 1 percet se. A következő generációnál is maradok a konzoloknál.
-
Silenzio
addikt
Van ebben a listában bármi olyan cím, ami korábban nem létezett PC-re? Én egyet sem találok. Halókból pl. csak a mellékvágányok vannak...?
A PS Now szerintem sokkal ütősebb, előfizettem 20 ropiért egy teljes évre akciósan, most párhuzamosan nyomom a Last of Ust, a Red Dead Redemptiont és az Until Dawnt, hol a laptopon, hol az asztalin, hol a PS4-en, mivel szinkronizál köztük.SZERK: Bocs, nem olvastam el tüzetesen. Szóval ez egy havidíjas PC alapú konzolszisztéma, és nem streaming szolgáltatás, mint eleve gondoltam. Így már más a sztori, elég jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Misogi
aktív tag
Star Wars Battlefront II - 4.49€
-
GodGamer5
addikt
Április végétől tolom pc-n a game pass-t 300ft-ért 3 hónapot ,úgyhogy ez nem akkora hír. Forzákra, Sea of Thieves-ezni stb pont jó.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Polllen
nagyúr
Ez remek hír.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Misogi
aktív tag
Hát ez rohadt jó, meg is vettem!
Látom a store-ban hogy az így megszerzett játékoknál van egy olyan lehetőség hogy: "Végleges vásárlás". Ez mit takar?
Ha lemondom az ismétlődő előfizetést, akkor 1 hónap múlva már nem is tölthetem le ezeket a játékokat, vagy mi itt a lényeg?
-
Bobo_07
csendes tag
Egy tipp, ha esetleg valakinek Maestro kártyája van, azt nem engedi hozzá adni kártyának, de ha van hozzá paypal fiók, azzal már az angol store-ba enged fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
Itt a MS oldaláról is a teljes aktuális játék lista, még bővülni fog mert mutatták a Prey-t pl [link]
/s
-
Bobo_07
csendes tag
Már be se tölt a Microsoft Store
-
Jhonny
csendes tag
Meddig érvényes a 300Ft-os akció?
-
- = Zk = -
félisten
gyomros?.. ugyan, inkább csak megrúgta.. mint mikor a kisgyerek megrúgja a felnőttet....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Lenry
félisten
Forza 4!
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Analog79
kezdő
De jó lenne egy bank kártya vagy Telenorosnak lenni...
" Rövid az élet, hosszú a sír, mindenki játszon, amennyit bír "
-
Wesder
félisten
Àtkonvertàltam a meglévő gold és gamepass előfizetésem ultimate-ra. Kaptam +2hó goldot, meg 18hó gamepasst.
-
törölt tag
51.71 GB of 55.02 GB-nál megállt az exodus...
Nyomtam egy pause all-t, majd resume allFelugrott a mutató 154.7 GB of 158.0 GB-ra és azt írta, 99 Gbps-el töltök (240 Mbps-es netem van).
Aztán szépen elkezdte folytatni a letöltést 80-120 Mbps-el. Majd 155.0 of 158.0 GB-nál megint megállt...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na ezért kapálóztak a metrósok az epic store után, hogy most oda adják a játékot 300 forintért?
-
félisten
ez nem semmi. Wolfit már húzom is lefele.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
törölt tag
Megy is. Töltődik a metro exodus és a wolfenstein II is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest