Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
válasz
Wolverine #54 üzenetére
Ha Te a multit szereted, akkor neked nem jó a "letöltögetem" játékok!
Hisz azoknál nem működik a multi.
Nekem viszont tökéletes a "letöltögetem" játékok, mert végig viszem a
kampány módot, és már törlöm is, jöhet a következő!!
Én pl. kipróbáltam az ingyenes, aztán a még működött Crysis2 "letöltöm"
verziót, és mit mondjak.... engem a multi része egy játéknak nem izgat. -
ceia
őstag
Köszi a tippet! Van egy olyan gyanúm, hogy ezek már win32-re készültek direct3d támogatással, így a dosbox lehet, hogy felejtős. De egy próbát megér, majd talán a hétvégén.. (ha nem megy, még mindig ott a virtual machine)
A dosbox-ról jut eszembe: talán ír majd valaki egy winbox-ot is, win98-as programok futtatásához.. szerintem sokaknak jól jönne
-
Ryder62
őstag
válasz
DrTroglodyte #44 üzenetére
Istenem, idejössz és beszólsz nekem! Olvasd már el a komenteket légyszíves! Többen írták hogy törölték a megrendelést mert a nete random mód megszakad. És olyanról hallottál hogy wi-fi? Igen, az még könnyebben megszakadhat. Képzeld, az egyik ismerősöm mesélte hogy naponta többször akár 10 percre is megszakad a net. Jah és vezetékes.
-
Ezt se fogom már megvenni.
-
anulu
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
same here. rövidtávon 2 játék előrendelését mondtam vissza. ha nekik nem kell a sokezer forintom, akkor így jártak, viszlát
-
menalcas
őstag
Hát ezzel húzással annyit értek el hogy én már biztos nem veszem meg, pedig nagyon várós volt eddig mivel láttam benne fantáziát
-
válasz
Igen, instabil netkapcsolat. Tré-offline-nál rendszeresen előfordul. XXI. század, Abszurdisztán, okostóni.
-
nkmedve
őstag
válasz
És mi van azokkal akik mondjuk notin játszanak és nincs állandó kapcsolatuk? Ugye nem csak otthonról lehet játszani...
A másik, hogy azért ne istenitsük ennyire az internet-szolgáltatókat, mindenhol lehetnek kimaradások.
-
DrTroglodyte
tag
Te valami időutazó vagy a kilencvenes évekből, vagy Észak-Koreából kommentelsz? Instabil netkapcsolat? Hol? Legfeljebb a Taktaharkánynál, 150-nel az autópályán zúzva.
Szerény véleményem szerint nem létezik ma a világon otthoni PC, amin játszanak, és nincs internetkapcsolata. Nem értem a hőbörgést. Az assassin's creed példáján okulva a megjelenésre tuti beizzítanak pár extra szervert, nem lesz gond.
-
ceia
őstag
Nekem a Driver 1 nagyon tetszett. Abban már benne volt San Francisco. Kár, hogy nem megy XP-n. (a Midtown 1 sem) A többi részt sajnos még nem próbáltam.
-
elithun
őstag
Azt hittem már feladták, de mégsem...
-
brd
nagyúr
Ubisoft.
LOL. -
RyanGiggs
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Én értem hogy azt akarják hogy a 16k-s konzolos verziót vegyük meg!
De!
Aki nem akarja megvenni, az nem fogja, se 16k-ért, se 10k-ért se!!
Mondjuk....ha ennyire azt akarják hogy a konzolosat vegyük meg,
akkor egyáltalán minek adják ki pc-re??
Hisz így tényleg ki fogja ezt megvenni??!
Én biztos nem szenvedek ilyen baromságokkal, letöltöm ingyen azt tsá!
Ott nem kell majd aggódjak hogy elmegy a netem aztán mi lesz?! -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
whisperity #31 üzenetére
A különbözet egy része extra profit a kiadónak, egy része pedig megy a konzol gyártójának.
Ezért éri meg 100-150k-ért árulni a 200-300k értékű HW-t. Mert úgyis behozza az árát az eredeti SW-eken.
Jhonny06 Engem se aggaszt, mert -mint látod- nem veszek ilyen DRM-mel rendelkező játékot.
-
GeryFlash
veterán
válasz
whisperity #31 üzenetére
ps3-ra nehetzebb, sztem xboxra se sokkal könnyebb
-
Kassadin
addikt
Szerintem az az aggasztó ebben a rendszerben, hogy nem hiszem hogy van olyan szolgáltató nálunk, aki folyamatosan netet tud szolgáltatni. Mert oké hogy időjárási tényezők is bejátszhatnak, de ugye szoktak lenni karbantartások is stb. Azt végképp nem értem hogy a játék (gondolom) nagy részét kitevő single player miért igényel internet kapcsolatot.
-
hülyegyerek
addikt
Challenge accepted! Irány a virágbolt !
-
Jhonny06
veterán
Úgy látszik, hogy egyedül engem nem zavar.
Olyan jó gondtalannak lenni.
-
whisperity
tag
válasz
TESCO-Zsömle #30 üzenetére
Az meg a másik, hogy konzolra (ahova egyszerűbb és könnyebb programozni, mivel natívan programozol, nem gyökér API-k mögé, amin a PC-n egy (a különböző hardverek miatt) átok) miért drágább?
-
RyanGiggs
őstag
Ezt annyira nem értem miért csinálják???!
Azt hiszik hogy most akkor nem lesz warezos verzió?? Vagy mi?
Ugyan úgy lesz pc-re is, és xbox-ra is warezos verzó!!
És akik nem akarják megvenni, nem is fogják, hanem letöltik.
Ezzel csak a maradék embereket dobják el maguktól, akik esetleg vásárolnának.
Hisz teljesen mind1, hogy pc-d van, vagy konzolod, másolt játék mindenhez van! -
BMWFan
senior tag
-
BMWFan
senior tag
De mondjuk a Driver sorozat alapból sz@r... Csak a 4 volt az ami úgy ahogy de elment...
A hármat még a legrosszabb PC játékok toplistájába is beválasztották... És ezzel egy újabb mínusz pont. -
petya1992
tag
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Hát ezaz csak előbb pénz kell hozzá
Engem már nem érdekel, hogy rondább a konzol de, hogy pc-n az fps-eket figyelgetni azt a részt már unom -
petya1992
tag
válasz
whisperity #22 üzenetére
Bár engem nem nagyon érint mert egyre jobban állok el a pc-től és ezt ugy mondom, hogy konzolom soha nem volt.
-
petya1992
tag
Uristen ez most kajak igaz? teszem hozzá akinek nincs net kapcsolat az mitcsinál?
(bár kicsi esély de akorris.) És akkor xboxos warez megint előnyben?
-
whisperity
tag
Nem feltétlenül megy folyamatosan a net, amikor be van kapcsolva a gép. A net megszakadhat, lehet baromi lassú/gyenge erősségű, és mitöbb, adatforgalom limites.
A döntésükkel az az egyetlen probléma, hogy teljesen felesleges. Legyen szükség egyszer internetkapcsolatra amikor aktiválod a játékod/először játszol egy ismeretlen számítógépen (mint ahogy a Steam is csinálja).
Ha már kötelező a net kapcsolat, akkor legyen kötelező a minumum 500/500 mbit/sec sebesség, és a gépre ne is kelljen felepíteni a játékot.
-
grunge
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #17 üzenetére
+1.
-
Ice!?
őstag
Mit szívtak?
(#17) TESCO-Zsömle: Ismerős helyzet..
-
Jhonny06
veterán
És ez most miért akkora kaland?
Nyilván folyamatosan megy a net, amikor be van kapcsolva a gép.-
Amúgy amit eddig mutattak a játékból, azok alapján baromi gyenge lesz, nálam inkább ez a mérvadó, ha már mindenki a rendelés visszavonását emlegeti.
-
GeryFlash
veterán
am az újságírók is utálják őket, álítólag nagyon durván beszélnek angolul a csigazabálók...übiszüft
-
grunge
addikt
Pont a minap be akartam rá fizetni, de igy kizárt dolog. Tönkreteszik ezek a pc-s játékokat, jó kis sturmovik cliffs of dovert is elkaszálták. Nagyon elegem van ezekből az uborkásokból
-
TESCO-Zsömle
titán
Éééés....
...előrendelés törölve...
-
GeryFlash
veterán
Ha jkól tudom, ezt először az assasin creedd 2-vel csinálták... utána meg eltörölték... bizonytalanság gyanús
... aztán megint visszahozzák?
-
Sonja
nagyúr
Jó, vissza is mondtam az előrendelésem.
Ha nekik nem kell a pénzem...
-
Kassadin
addikt
Gratulálok nekik, biztos jó eredményeket fognak produkálni ilyen hozzáállással.
-
noisia
aktív tag
Amúgy meg az eddigi összes Driver egy bugos f§s
-
Timbu
tag
Még olyan játékot sem veszek, ahol aktiválási korlát van, nemhogy ezt. Nem tudom mit remélnek a tisztességes játékosok szivatásától...
-
PCrevRM
tag
Felkérés egy keringőre... ismét.
#3:úgy ahogy írod.
-
Ryder62
őstag
Ööö ... most ezzel mit akarnak elérni? Mert így csak olyan fogja megvenni akinek stabil internet kapcsolata van. Akié meg kicsit is bizonytalan de egyébként megvenné háát... nem hiszem hogy a " lost contact" feliratot akarja bámulni. A warez verzió meg kifogja küszöbölni ezt a gyökérséget. Nah akkor kivel szúrnak ki a fejlesztők. Hát persze hogy magukkal. Ennyi hülyét a fa tetején és nem veszik észre hogy maguk alatt vágják a fát.
-
Viktor77
titán
Nem akarnak pc-re nagy eladásokat produkálni, na. Teljesen érthető.
Rosszul tudom, hogy az elöző játékaikat is sikerült feltörni, csak kicsit több időbe került?
-
whisperity
tag
Igen. Megint a PC-sek és a legális vásárlók szívnak. Még a Steam sem csinál ekkora böszmeséget, ott legalább van Offline mód.
Kiráz a hideg az ilyen kiadóktól.
-
Polllen
nagyúr
Ennyi hülyét egy helyen...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft még mindig meg meri lépni azt, hogy folyamatos internetkapcsolatot igényeljen a játékosoktól.
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest