Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
itt egy video, idáig nem rossz az hogy már akármerre lehet pl kamehamet lőni a verekedés is tűrhetőnek néz ki bár lehet hogy nem lesz valami változatos..
Csak nem tudom mit húzzák ennyit az időt mert szerintem ez így fog kijönni... kétlem hogy húh de javítanak rajta akár fél év alatt is...Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
trufa12
addikt
válasz BoneDragon #24 üzenetére
A harcrendszer a lényeg, ha az olyan lesz mint volt a többit leszarom .
persze azt lemodellezhetnék már végre hogy szakadjon a ruházat random... meg a föld darabjai is szálljanak fel mikor energiát gyűjt a paraszt de hát erre lusták nem fektetnek bele eleget mert a név eladja 200-adjára is.
De legalább ne 1-2 gombos legyen akkor már rendben vagyunk .Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
DMG
senior tag
-
Peterson_
addikt
Pontosan.
Ébből a szempontból a NS Ultimate Ninja Storm 3 pl simán agyon-vissza veri.
Gyönyörű játék, meg sincs túlcsicsázva.
A történet sem egy súlycsoport, bár ez már ízlés kérdése.
Nálam pl a DB volt a favorit, aztán pár évvel ezelőtt újra akartuk nézni a haverokkal, már inkább húsz felé battyogva.
Feléig kb végigszenvedtem, aztán inkább feladatam.
Inkább maradjon meg úgy, ahogy gyerekkoromban végigéltem.
Játékban meg most is szeretem, de ott is inkább csak fél órákra, utána már nem köt le.
Visszatérve a Narutóra, tény, hogy abból is hiányzott jópár dolog, pl a komolyabban és maradandóan rombolható környezet, meg pl a sérülések sem voltak elég látványosak egy egy brutális jutsu után, néha túl ismétlődő is volt.
Na meg a zene is lehetett volna az eredeti OST.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
norbigomba
csendes tag
Valóban.
Mostanában a Dragon Ball játékokban csak a grafikán javítottak.
Bár a javítottak inkább idézőjelben kellene hogy legyen lassan...
Amikor a karakterek szövetből készült ruhája, úgy veri vissza a fényt mintha le lenne fújva szilikon sprével.Kicsit már unalmas mindig ugyan azt a történetet végig vinni.
Mindig tudod, mi fog történni, ki a következő ellenfél.A fejleszthetőségen és a testreszabhatóságon se látok sok fejlődést.
Én valami erősebb RPG beütésben látnék egy kis vér frissítést.
Lehetnének fajok: Nameki, Android, Félvér csillagharcos, Úrlény, Buu stb..
Saját karaterrel menni, szintet lépni, osztatni a statokat. Tárgyakat szerezni mint pl: Csillagharcos páncél, nehezített ruha kard, bot, stb.De mindig ugyan az a recept... Ez a tipikus huzzuk le róla a 100. bört is.
Játszottam a Koreai Drgaon Ball MMORPG-vel de az se nagy szám. Teljesen átlagos cucc, dragon ball skinnel.No mindegy. Azért kipróbálnám a most készülő játékot is de lehet pár óra múlva unalmas lenne ez is.
„Nincsen gonoszabb ember annál, aki azelőtt jó volt, de egy másik gonosz őt is gonosszá tette”
-
BE4GLE
aktív tag
Szerintem nem kellene ilyen részletesen megrajzolni a játékot, ha maga az anime sem volt ilyen részletességgel megrajzolva. Például a Budokai Tenkaichi 3 elég jól megközelítette a rajzfilm képi világát. Az új konzolokon sem lenne szükség annál jobbra. Már az is elég volna, ha full hd-n menne a játék 60 fps-sel.
A másik dolog, ami már hosszú ideje probléma a Dragon Ball játékokkal, az a változatlan alapanyag. Ugyanazt dolgozzák föl újra meg újra.
Redmi Note 9 Pro
-
BoneDragon
veterán
Hát ez egy újabb gyenge dbz játék lesz, ez már látható. Ugyan az mint eddig csak kaptak +1-2 animációt. Grafika is kb ugyan olyan gyenge... Budaki 3 óta nem volt jó db játék sajnos.
-
AndrewBR
senior tag
Goku-ból sosem elég.
A.
-
Peterson_
addikt
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Ajánlom a figyelmedbe a ppsspp-t.
Multiplatform(Mac, PC, Android etc.)
Igaz psp szimulátor, de azért így is elég jó exkluzív címekel lehet nyomulni.
Én pl gépen és telefonon Naruto Shippuuden ultimate ninja impacttel toltam, meg DB-vel.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
a namco nem kepes megcsinalni wii u-ra? Szegyen....ezert egy harakirit remelem felir a doki a vezernek.
-
Sinesol
veterán
válasz vegitossj7 #14 üzenetére
Eredeti rajzolásban sokkal egyszerübb, de szebb és szerintem fele ennyi munka se lenne vele.
Én szerettem az animet, de ez konkrétan gagyi grafika, nyomokban emlékeztet a dragon ball-ra...nem is így néztek ki a karakterek benne...ezek gagyi animalt gumibabák.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Meg lehet oldani. Pl ragging Blast 1.de pl a Naruto storm sorozat.
-
vegitossj7
addikt
I*
Lejárt a szerkesztési időTévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vhw
addikt
Nem hiszem, hogy a rajzolt-grafika (animeszerű) = csili-vili lenne.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
vegitossj7
addikt
Ennél hype-osabb videó nem kell, én 2x magam alá hugyoztam, kár hogy nem jön PC-re.
Anime-játék ≠ csili-vili grafika, azoknak készül, akik tényleg szeretik az animétBy Naruto only-fan, lásd profilkép Obito.
gaz, van még feljődési terület, ebben legelőrébb a Naruto Revolution áll.[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
vhw
addikt
Valahogy a látvány... annyira idegen. (persze láttam már ezelőtt is DB játékot, de "ugyanaz" a problémám)
Teljesen más kategória, de ahogy a South park játékban a végtelenségig visszatudták adni egy epizód látványát/hangulatát, annyira képtelenek a DB-nél ezt megoldani...
Ilyen lehetetlen feladat lenne az anime látványvilágát átültetni a játékba / 3D-be?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Sirandrish #9 üzenetére
Én sem mondanák nemet a Budokai Tenkaichi 3-ra.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Sirandrish
legenda
válasz Robi BALBOA #7 üzenetére
Én is a seggemet a földhöz bírnám verni.
De nekem elég lenne a PS2es Budokai Tenkaichi 3 isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
batai15
félisten
Ez is csak egy tucat,nagyon gyenge dbz játék lesz. Ps2 budokai3,meg tb3volt a best,ill raging blast 1.
-
Robi BALBOA
őstag
Pc-re lenne jó, már 1000éve nem jött ki game ami igazán lázba hozott volna.
Jól néz ki, de kíváncsi vagyok, hogy mivel próbálják feldobni a sztorit.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Sirandrish
legenda
Sokkal szabadabb mint az MK vagy a SF, mivel a mapok 3D-ben bejárhatóak a legtöbb DB játékban.
Ráadásul sok sok pálya tartalmaz rombolható tereptárgyakat, mint pl egy épület vagy egy hegy.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
saelin
veterán
válasz Rabbitf_24 #4 üzenetére
Közben néztem videót pár részről. Elég fura az már biztos.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Sosem mertem bevállalni egy Dragon ball verekedős játékot sem... Mennyire jó? Pl egy mortal kombat vagy street fighterhez képest.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Rabbitf_24
addikt
Venni kell egy boxot, nincs mese..
-
Sirandrish
legenda
Ejj, de mocsok jónak néz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest