Hirdetés
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
"Csak mert a DAO olyan fene reális ebből a szempontból, hogy ott soha nincs ilyen gáz... s ha mégis lenne, hát az ajándék mindent rögtön megold" ööö, de van. ha az egyiknek kedvezel, a másik megharagszik rá, és/vagy el is megy. azt mondod, hogy játszottál vele, ezért nem értelek.
én pont ezért 2 karaktert csinálok párhuzamosan, az egyik kicsit sötétebb, a parti azon részével van jóban, a másik meg morálisan inkább a "jók"-hoz húz...
az ajándék meg nem old meg mindent, ha arra gondolsz, hogy végigcsinálod-e egyik-másik kísérőd sztoriját, az más... mert ha mondjuk Te rossz arc lennél velem folyton, mert gyerekeket vágsz fel, de segítesz megölni azt aki tönkretette az életemet... háát, nem biztos, hogy ugyanannyira haragudnék rád.https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
ezzel vitatkoznék kicsit, ugyanis hiába van számítogépen A dolog, még mindig SZEREP és JÁTÉK...
tehát az összes dolog ami zavar téged csak felfogás kérdése.
hogy ott van mellette x cm-re az csak egy ábrázolás, hogy jobban el tudd képzelni, de pl. nem tudod h mekkora a parti telephelye... vagy hogy tudsz mást választani, lehet, hogy csak annyi az egész, hogy ők is ott vannak, csak épp alszanak, esznek, vásárolnak, stb. ezért simán tudsz szonlni neki, hogy gyere már.
minden amit mondtál szerintem csak szőrszálhasogatás és egy szerepjátékos ezen nem akad fenn...https://youtube.com/user/nuke7
-
-
Egy apró javítás:
Az AD&D-nek 2 kiadása volt (AD&D és AD&D 2nd Edition, ez utóbbi volt az alapja a BG1-2 + PST + IWD1 játékoknak), így a D&D3E gyakorlatilag már a negyedik kiadása volt a rendszernek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nuke7
veterán
jah, szerintem ha papíros rpg érdekel - magyar - a M.A.G.U.S. új törvénykönyve eléggé jó lett, én mostanában azzal játszom pár sráccal, és nagyon tetszik ahogy felújították a tizen-egynéhány éves rendszert, úgy, hogy a harcrendszer keveset változott, és szerintem az egyik legjátszhatóbb.
https://youtube.com/user/nuke7
-
nuke7
veterán
Egyet is értek veled, meg nem is. az NWN rendszere igazi AD&D volt, csak lemaradt már a grafikai fejlesztésben és kicsit kinőttem belőle - valljuk be, a DA igencsak felnőttes tartalommal bír, ezután nehezen mennék vissza végigjátszani a legújabb NWN kiegészítőt, csak ha nagyon sok időm lenne
az igaz, hogy a tömegigény elment egy kicsit a casual gamer-ek felé pl. a civ5 is "egyszerűbb" mint a civ4 öcsém szerint...
DE lehetne ettől még jó játékokat csinálni!!! én Pl. ha megunom a parti menedzselést - mert ilyen is van - akkor ott a Witcher, és remélem gyorsan jön a Witcher 2! Ami szerintem egy nagyon-nagyon jol sikerült rpg és eddig szerintem a mass effect és a DA között van/volt...
igaz, hogy fix a fő karakter de nem kellett partit menedzselni és a hangulata meg a játékmenet valami iszonyat jól el volt találva.
Az oblivion elvileg jo játék, a fallout 3-mal meg nem tudtam játszani, mindig meghaltam
(de az oblivion-t még ki akarom probálni )
szoval igen, van egy casual gamer-ek felé tendáló játékipar, remélem a witcher nem lesz ilyen (szerintem egyébként ebben közrejátszik a laptop-ok és konzolok térnyerése )az meg, hogy ki olvassa el a hosszú cikkeket igen érdekes dolog. Először is nyilván az, akit érdekel, hogy miről szól. Másodszor viszont ki van mutatva - jó magyarosan mondtam - hogy azok akik sokat neteznek, azzal fejlesztik az agyuk egy részét, viszont a hosszantartó koncentrációjuk és az információ- és szövégértsük romlik, ergó egy hosszú cikkből már nem biztos, hogy ki tudják szűrni a lényeget...
https://youtube.com/user/nuke7
-
HaaS
addikt
...prv ment.
Egyébként - ha jobban belegondolok - az a baj, hogy valahogy hiába van az egész világ tökéletesen kialakítva, van mögötte történelem, hiába mindenki valakinek a valakije, az egész paródiává porlik, amikor vértől szeplősen nyávogni kezdenek a karakterek, és kiderül az egyik tagról, hogy forró, mint a láva. Olyan borzasztóan rémisztő, annyira idegen világ, hogy nem akarok részt venni benne, nem érzem a helyem. Elindulunk, megállunk, elindulunk, megállunk. Egyszerre lépjééééé!!! Oppá, lefejelted a festékesbödönt? Várjál, most ideteleportálom a sejtburjánzós kutyust, az erre a csatára jobb lesz. Nálad van a bőrkabátom? Nem, nincs... Nálam négy darab full plate armor van, belegyömöszöltem a gatyómba. Na jó, akkor megkérdezem a biszexuális barátnődet, hátha nála van. Egyébként szerencséd, hogy mikor olyan durván kikezdtél velem tegnap, akkor pont nem figyelt oda, pedig mindketten 42,7 cm-re álltunk tőled. Egyébként ha odaadod azt a nyakláncot, akkor annyira beléd fogok majd szeretni, hogy jobban harcolok majd, mert fűt a láv.
A lényeg, hogy meg kell menteni a világot. Mindig ez a lényeg. Nade ezt a világot? Ezeknek? Minek? Nyalják egymást körbe, bánom is én... csak hagyjanak ki belőle.
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
HaaS
addikt
Hidd el, hogy nem zavar, ha tetszik az embereknek, Neked, de már beszéltük. Én képtelen vagyok befogadni ezt a... khm, szóval egyszerűen idegesítenek ezek a robotok. Hiába a sztori, meg a lór. Nekem ez így nem megy.
Ha egy rpg-ben valami javítás kéne, az maga a szabályrendszer, ami szerint működik. Évekig az AD&D volt minden, még a ToEE is szuper volt, de azért lássuk be, pölö a hatalmas páncélokban eltalálhatatlan lovagok már ordítottak a változ(tat)ásért. Aztán jött a Drákenzáng, és lekevert egy irgalmatlan pofont. Ezt így kell.És nem, nem vagyok hajlandó fémpáncélban varázsolni. Nem. Ooobilvion, eheheh... vaníliapuding, kihajtja úúú, még a mostani vasakon sem fut fullon úúú...
szerk: (#22)Verrion: ez egyszerep játék...
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest