- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
uuuu, bakker... akkor addig nem lesz belőle semmi, míg a CoD talicska jól megy... remek
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #4 üzenetére
Quake folytatás? Semmi, kétlem, hogy évekig bármi jönne abból, Activisionnél vannak a jogok elvileg.
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
Oriic, semmit nem tudunk egy Quake 4 folytatásról?!. bármi?! adj egy telszámot, kit kell csesztetnem, hogy még nyugdíj előtt játszhassak egy Quake 4 folytatással
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
heavygrip
senior tag
A 2016 osnál ezt teljességgel el tudtam kerülni. ( nem volt akkor gépem ,meg okostelefonom,hogy küldje az értesítéseket) októberben meg vettem, és úgy látatlanban kezdtem el játszani, hát mondanom sem kell pazar volt
Utólag megnéztem párat, és csodálkoztam,hogy képesek voltak beletenni az egyikbe azt, amikor felkelsz és szét b*szod egy démonnak a fejét??? A legjobb rész számomra.[ Szerkesztve ]
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
heavygrip
senior tag
Na,egyre több hír
Annyira jó lenne megnézni,de nem szabad, én magam akarom bebarangolni a pályákat,hogy frissen hasson, így is sok gameplayt láttam már sajna meghagyom az élvezetet március 20ra.They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest