Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
Quake folytatás? Semmi, kétlem, hogy évekig bármi jönne abból, Activisionnél vannak a jogok elvileg.
-
- = Zk = -
félisten
Oriic, semmit nem tudunk egy Quake 4 folytatásról?!. bármi?! adj egy telszámot, kit kell csesztetnem, hogy még nyugdíj előtt játszhassak egy Quake 4 folytatással
-
heavygrip
senior tag
A 2016 osnál ezt teljességgel el tudtam kerülni. ( nem volt akkor gépem ,meg okostelefonom,hogy küldje az értesítéseket) októberben meg vettem, és úgy látatlanban kezdtem el játszani, hát mondanom sem kell pazar volt
Utólag megnéztem párat, és csodálkoztam,hogy képesek voltak beletenni az egyikbe azt, amikor felkelsz és szét b*szod egy démonnak a fejét???A legjobb rész számomra.
-
heavygrip
senior tag
Na,egyre több hír
Annyira jó lenne megnézni,de nem szabad, én magam akarom bebarangolni a pályákat,hogy frissen hasson, így is sok gameplayt láttam már sajnameghagyom az élvezetet március 20ra.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Néhány szerencsés tartalomgyártó látogatást tehetett a készítőknél, az embargó lejárta után pedig megosztották velünk a látottakat.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hobby rádiós topik
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest