Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
A 2016 osnál ezt teljességgel el tudtam kerülni. ( nem volt akkor gépem ,meg okostelefonom,hogy küldje az értesítéseket) októberben meg vettem, és úgy látatlanban kezdtem el játszani, hát mondanom sem kell pazar volt
Utólag megnéztem párat, és csodálkoztam,hogy képesek voltak beletenni az egyikbe azt, amikor felkelsz és szét b*szod egy démonnak a fejét???A legjobb rész számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
gp Néhány szerencsés tartalomgyártó látogatást tehetett a készítőknél, az embargó lejárta után pedig megosztották velünk a látottakat.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest