Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz KubanitoS #28 üzenetére
Ez ebben a formájában tökéletesen megállja a helyét, egy szó nem volt a PoE-ről.
(én 2x nekifutottam, egyszer amikor még rettenet bugos volt és pénzért volt az inv, meg az után amikor kijött steamen is, engem egyáltalán nem fogott meg)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
KubanitoS
veterán
Na ez ebben a formában egyáltalán nem igaz. Én is ebben a hitben éltem, de utána kipróbáltam a Path of Exile nevű játékot, amelyet nyugodtan nevezhetünk egy felturbózott Diablo 2-nek és láss csodát, le tudott kötni. A Diablo 3-ról ez nem mondható el, olyan szinten le van butítva, annyira nincs tartalom, loot, hogy nagyon hamar unalomba fullad az egész. Remélem a kieg ezen változtatni fog, de én tutira nem veszem meg. Nekem ennyit nem ér, főleg az alapjáték után.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Neovenator #1 üzenetére
Valakinek pedig az utóbbi évek legjobb játéka
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
félisten
-
bencze
senior tag
Amikor én próbáltam még nem lehetett elosztani.
d2-ben sorcra is tettem str-et a stormshield miatt, javazonok is használták. Döntés kérdése volt ami befolyásolta a karaktered mert gazdálkodni kellett a pontokkal. Sorcnál még voltak vita meg energy buildek attól függően milyen spellekre specializáltál. Ugyancsak ott volt a max block vagy alap block kérdése (dex). Ugye a paladin is lehetett varázslat vagy kalapálós alapú. Igazából még a barbárból is volt war cry-ra épített.
A karakterépítés része volt a különböző kreatív buildek fejlesztése amit játékosok találtak ki, ez megint hozzájárult ahhoz, hogy az ember lassabban unta meg a játékot. Szerintem nagyobb volt a variáció, de persze a jelenlegi patchet nem ismerem.
Tradelni akarok, nem pénzt farmolni és AH-ról vásárolni. Annó tradeltem ismerősökkel meg incgamers fórumán keresztül. A pénz csak azt eredményezi, hogy a pénz az egyetlen cél mert azzal mindent megvásárolsz - túl egyhangú mert egyszerűen arany farmolás lesz a vége. Szerettem a mule karaktereim rendezgetni, jó kezdő cuccokat tartani rajtuk új karakterekhez, ezeket csereberélni (pl kiegészíteni szetteket) stb.
Ha egy ismerősöm mond valamit azt nem szoktam mindig visszaellenőrizni, feltételeztem, hogy nem mondott hülyeséget, amit alá is támasztottatok.
Nem számoltam hány billentyűt használtam, de a karakterek többségénél az f1-f8 végig volt bindelve, egyes esetekben tovább is, és persze nem a potionokről beszélek...Tény, hogy d3-al nettóban kevesebbet játszottam a d2 classicnál is, nem beszélve lodról ahol 5-6 ladderben játszottam 2-3 hónapot (egyenként).
Grafikában nem rossz, hogy jót is mondjak. Kitolni nem lehet rendesen mert túl keveset látni a karakter körül (d2-höz viszonyítva), ha megállsz és meglátod a lényeket már sokszor agyon is ütöttek. D2-ben szinte mindent lehetett kitolni, legfeljebb nem volt könnyű, nem kellett a 100k dps, hogy életképes legyen a karaktered, max lassabban haladtál. (a mostani patch levelre rá kell nézzek ezen mennyit javítottak mert, igen amint hallottam, sokat nerfeltek az első patchekhez képest).
Csak nézz meg egy skill plannert d3-ra és d2-re, rettenetesen le lett egyszerűsítve. Nem mondom biztosan van akinek bejön de nekem nem, ha az ilyen dolgok tetszenének akkor az angry birds meg a facebook flash játékok is tetszenének... de nem szeretem a faék játékokat.Azért mit mondjak, simán elképzelhető, hogy egy dögunalmas hétvégén elgyengülök és megveszem az expansiont annak ellenére, hogy a d3 után azt ígértem, blizzardnak pénzt soha... de az tuti, hogy pár hetet várok és olvasgatom a fórumokat előtte, ellentétben az alapjátékkal amit jó fanként vakon vettem meg.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Wolverine
félisten
-
sien
aktív tag
de azt ugye tudod hogy a paragon szintenként kapott pontokat el tudod osztani?
igaz, mágusként nem tudsz str-re rakni, de remélem nem az jelentette neked az rpg-t, hogy kénytelen voltál str-re is rakni néha d2-ben hogy elbírd magasabb szintű fegyvert? ja, és d2 ben hány gombot használtál? és most akarsz tradelni vagy sem. és rosszul hallottad, csak a legendary és a set lett bop, és a csapattársakkal 2 órán át tudjátok csereberélni.az "úgy hallom" furán hangzik amikor 1 perc megnézni a hivatalos információkat.
[ Szerkesztve ]
-
bencze
senior tag
válasz Wolverine #17 üzenetére
A lod a szar játékból jót csinált. De amíg marad a konzol friendly kiszerelés (6 gomb, nincs karakterfejlesztés vagyis rpg elem) addig nem tudom, előveszem-e még valaha. Az AH eltörlése nem rossz, de úgy hallom bind on pickup lett minden szóval mégsem tradelünk ingame... :/
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Blaise
veterán
Szép csomag, jól fog majd mutatni a polcomon a Diablo III Collector's Edition mellett.
-
Wolverine
félisten
válasz mentoloshypo #3 üzenetére
Anno a Lords of Destructionben is csak 1 Act és 2 kaszt jött, az valahogy mégis siker lett
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Bazzzs
senior tag
Tetszik, elő van rendelve ez a verzió, bár csütörtökig nem fogom tudni kicsomagolni meló miatt
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
lofagi
addikt
Sajnos tudják ezek,hogy mitől döglik a légy. Kétlem, hogy nem lettek volna tudatában annak, hogy mit is adnak el az elején és mennyire elüt az a D2től. Véleményem szerint nagyon is tudatában csinálták a dolgokat, adagolták a patcheket ahogy az kell. Állítom, hogy most ahogy kijött a loot 2.0 a barátaimnak a fele biztos visszament gyakni egy kicsit, ha pedig fel lettek buzdítva az emberek, akkor bizony meg is fogják venni a kiegészítőt is. Loot 2.0 ha nem lenne akkor biztos kevesen vennék meg a kieget, de így. A kérdés az, hogy mennyire volt egy jó politika?! Sok pénzt bekaszáltak az elején, aztán hogy elpártoltak a játékosok annyira nem hiszem,hogy meghatotta volna őket. Viszont így legalább van kiket visszacsábítani. Nah mind, várom a kieget, valószínű meg is veszem valamikor, de ez csak azért mert most behúzták a loot 2.0 rendszert. Szerintem nem is vagyok egyedül ezzel a problémával vagy állásponttal.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
törölt tag
7500 ft. Valóban egy gigantikus összeg.
-
félisten
A D3 a laddert leszámítva minden tekintetben jobb játék mint a D2, csak azóta eltelt 10 év és sokat változtak az igényeink.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Spancho
senior tag
Szép a doboz
Jöhetne lassan x360 -ra is majdA nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Sirandrish
legenda
És természetesen a te véleményed a mérvadó..
GGBB..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mentoloshypo
senior tag
Inkább mondjuk úgy, hogy nem méltó a régi nagy hírnévhez.
Jó játék a Diablo 3 (feltételezem a szintet a kiegészítő is megüti) 2 végigjátszás erejéig nagyon élveztem. Utána úgy meguntam, hogy azóta sem nyúltam hozzá, azért ez a 2.résznél nem így volt...Kicsit azért aggódok, hogy CSAK 1 chaptert kapunk, az alapjátékból kiindulva közepes tempóban keresgéléssel ez max 3-4 óra, semmiképpen se több! Ehhez viszonyítva az ára igen is húzós...
-
Th1sN04ll
senior tag
Nyilván ezt fontos volt leírni!
-
Neovenator
senior tag
Turbózhatják a körítéssel ameddig csak akarják, akkor is csak szemét marad.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest