Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
megint én #331 üzenetére
Nahh ... hát kb. ez már alakul. Köszi a linket, inkább erre kell odafigyelni úgy látom. Ez a vidi már elég meggyőző a nagy csatajelenettel.
(#329) Viktor77
Felfogtam, hogy át lettem azzal képpel verve. Persze az elég baj, hogy sikerült átverniük és a másik dio3 kép mellett nem ordított a különbség...
-
Kashim
őstag
válasz
megint én #331 üzenetére
Ez mind szép és jó. (amúgy tényleg)
Csak ezek az ázsiai mmo/rpg játékok egyrészt elnagyoltak, a részletekre sose figyelnek, másrészt mindig elvéreznek a végjáték, játékélményben. Egyszerűen túl sok a fölös dara és a balanszot sem találják el normálisan.
Azt meg már ne is említsem, hogy mire eljutnak Európába, a nagy részük mindig lebutítódik és a tartalmak, javítások is jóval később érkeznek, mint az ázsiai változatnál.
Sok ígéretes játék készül Koreában, csak valahogy sosem jut el hozzánk, vagy mire eljut már senkit nem érdekel, vagy kevesen játszanak és azok is rövid úton megunják. Blizzard azért tudhat valamit, ha még mindig ekkora Dio2-es bázisa van, pedig mikori az a játék...
Szerintem kár vészmadaraskodni, amíg meg nem jelenik és meg nem látjuk 1-2 hét után mit nyilatkoznak róla a játékosok. Lehet szidni a wowot is, de ha csak megközelítik azt a supportot, amit ott nyújtanak a Diablo 3 esetén is (patchek, +itemek, durva updatek, elég csak a pvp-re gondolni) már megemelem a kalapom...(ráadásul ott lesz a trial változat is, meg lehet próbálni aztán eldönteni kell-e vagy nem)
-
Cybertrone
veterán
válasz
megint én #331 üzenetére
Gondolom gameltél az ez előtti Lionage verziókkal is... Ha igen akkor azt is tudod, ez nem az már mint anno... Mellesleg mikor a Diablo kijött ilyen game menettel ez még semmi nem volt, ezért ez egy klón, és nem több... a szép grafika meg dícsérendő, ezzel már lehet rajkózni a haveroknak, meg a csajodnak
Viktor77:
Persze hogy nem... ott abba is maradt, és ők is tolják nyugodtan, én is a BF3-at... -
Youri
veterán
válasz
megint én #331 üzenetére
Megtettem... most minek kellene következnie? Jól néz ki valóban, de nem hinném, hogy egy Lineage felvenné a versenyt egy Diabloval, hosszan tartó játékélményben
Amúgy meg nem értem, mit kell stresszelni. Lesz Starter, kipróbláod ingyér, bejön, bejön, nem, nem. Nem kell zsákbamacskát venni
-
-
Youri
veterán
válasz
megint én #324 üzenetére
Az akkori játékokat minden kétséget kizáróan legalább két-három évvel lekörözve mind grafikailag, mint játékélményben.
Mikor körözött le bárkit a Blizzard grafikailag? Dio2 WC3 is amikor kijött, rég elavultak voltak grafikailag... A SC-ot eleinte bírálták, hogy ugyanazt a motort használja, mint a WC2, és biztos klón... Mégis azok igazi gamek voltak. És valóban, nem egy nagy szám a D3 grafikailag, lehet, hogy nem is annyira darkos - nyilván azért, mert ezek az effektek korábban nem voltak elérhetőek - mint az előzőek. Kétlem, hogy ez a két tényező oilyan marhára befolyásolná a játékélményt...
priti: ha feltöltök egy képet a hátsókertről, Margit körút néven, akkor az az lesz? Még a kezelőfelület is totálisan más, ha vetnél rá egy pillantást...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Elérkezett végre a pillanat, melyre a világ Diablo-rajongó játékosai évek óta vártak: a Blizzard bejelentette a Diablo III hivatalos megjelenési időpontját!
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest