Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"A barbárral a legkönyebb. "
Hát... nekem volt Hell barbárom, és mindenkit stun-ra üvöltött meg felüvöltötte mindent tulajdonságát az égbe... és bár így sok mindent kibírt, lassan haladt (miután Blizzard-ék csúnyán visszavettek a whirl wind erejéből). Aztán volt egy zealerem (holy shiled, fanatism, stb), annak a holy shiled miatt simán maximális blokkja volt, és mivel iszonyú mennyiségű fizikai sebzést tudott kiosztani időegység alatt (zeal + fanatism már elve csúnya, és akkor még a szerelés a támadási sebesség töréspontok megütésére) amiből meg életet szívott, szóval biztonságos is volt és gyorsan is haladt. Holy freezee nem nagyon érdekelt, mert le kell hozzá venni a fanatism-ot, ami lassítja az ölés ütemét, és magasabb szinten úgysincs ideje pislogni sem a közellennek ha mellém kerül, a komolyabb darabok meg nem fagynak meg tőle. Salvation-t megint érdektelennek találtam (bár beismerem kicsit antiszociális vagyok ), mert pajzzsal úgyis könnyű elérni a max rezisztenciák (gyémánt sok socket-be pl.), tehát emiatt megint csak nem akarom lekapcsolni a fanatism-ot. A kiegészítő fő skill-ek amúgy nálam a sprintelés volt (nem tudom már hogy hívták...) ami hátrálós ellenfelek ellen (ill. szorult helyzetben) jól jött, meg a smite amivel cafatokra lehetett crushin blow-ni a act főnököket meg übereket, lévén a smite mindig talál, és lévén bármilyen ramaty fegyver jó volt mellé, csak adjon minél több crushing blow-t. Szóval ha van ami ennél is táposabb... hát nem akarok vele játszani.
"Varázslóasszonnyal meg szar mert a többi NIGHTMARE vagy HELL fokozaton már imunisak az ellenfelek"
Haverom elég jól szántott vele... tömegirtó, és teleportál, és e mellé kell odatenni a hátrányait. Szóval nem rossz az. Mindenre amúgy egyik ellenfél sem immúnis, és a tömegesen előforduló dögök meg csak 1 elemre azok. Tehát két elemet (villám és jég pl.) lehet nyomni nagyon, egyet kicsit, vészesetre. Ill. ha vannak még a partiban, azt majd ők elintézik.
Nálam szopás kategóriának a Druida és az Spearzon tűnt... OK, Druida-ból láttam hogy az idézős és közben medveként trappolós az csúnya tud lenni, de az már milyen unalmas, váááá!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest