- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Nem vagyunk egyformák. Én meg kizárólag csak Steames játékokat veszek, úgyhogy örülök, hogy elérhető. Úgyhogy biztos vétel lesz majd...akciós áron.
-
$p@rr0w
őstag
Úgy bírom h közlik páran h inkább nem veszik meg a játékot a steam miatt, mintha valami használhatatlan felesleges/zavaró tényező lenne... Facebookal, meg winlive-al gondolom egyiküknek sincs gondja.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
kexksz
addikt
válasz GypsFulvus2 #45 üzenetére
Miért ne lenne érdemes? 2 évig monitoron Xboxoztam.
-
kexksz
addikt
válasz GypsFulvus2 #43 üzenetére
Igen, mert monitorra nem lehet konzolt kötni.
-
Wolverine
félisten
válasz GypsFulvus2 #41 üzenetére
Megveheted konzolra is, ott nem kell Steam...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Xaels
félisten
válasz GypsFulvus2 #39 üzenetére
Jòl látod. Csak Steam-el működik.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv Urak!
Jól látom, hogy eme játék futtatásához mindenképpen szükséges Steam account? Ha tényleg így van, vesztettek egy vevőt..."Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Xaels
félisten
Hát igen az szívás. Mondjuk én 3 hónapig integrálttal szenvedtem, hogy meglegyen a 6970-es, hogy ezzel és a BF3-al is minél kevesebb kompromisszummal játszhassak.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
[link] Egy ok amiért megbántam, hogy nem az Augmented Edition-t vettem meg
Wolverine, ez így igaz, de akkor miért kaptam meg a példányomat idő előtt? Meglepődtem amikor ma hívtak, hogy mehetek érte, mert péntekre számítottam. Ez így csak arra jó, hogy fájjon az ember szíve.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A teljesítményigény itt nem elsődleges probléma. Az Unreal Engine 3-ra lehet, hogy jó a Quadro driver, de ez a Crystal Engine, nem hiszem, hogy prioritás tesztelni a Quadro termékeket az új játékokon és motorokon. Ha megy, akkor lebutítva menni fog, de itt a driver a kérdés, amit nem tesztelnek játékra, és persze a játékot sem tesztelik profi kártyákra.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Drizzt
nagyúr
Olyannyira, hogy szerinted lehet nem is menne egyaltalan? Mondjuk Mass Effect 2-hoz kepest teljesitmenyigenyileg hogy nez ki a Deus Ex? Azert kerdem, mert az kb. ugyanigy nez ki a videok alapjan, amit lattam, ellenben az megy siman(1680-on akadozgat, de 720P-n hibatlan).
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Eselyes, hogy Quadro 1800M-mel mondjuk 720P kornyeken elfogadhatoan menjen? Akkor lehet bevasarolok delutan.
I am having fun staying poor.
-
Xaels
félisten
válasz Wolverine #25 üzenetére
Teljesen mindegy. A lényegen nem változtat, hogy nem tudok játszani. Amúgy is egyre jobban a bögyömben van ez a mindent kössünk ehhez vagy ahhoz. Régen olyan jó volt, hogy bedobtam a lemezt, telepítettem és mehettem játszani egyből.
-
Xaels
félisten
válasz Wolverine #23 üzenetére
De ha menne Steam nélkül a gém offline módban is akkor nem szívtam volna vele. Felhívtak a boltból és totál rákészültem, hogy orrvérzésig tolom ma erre...
-
Vomito Negro
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Rendben :-)
Kössz a tyippet :-)
-
Xaels
félisten
Hogy én mennyire gyűlölöm a Steam-et Itt a gém és nem telepíthetem mert hozzá van kötve ahhoz a hulladékhoz és nem engedi, mert még nem jelent meg...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Vomito Negro #19 üzenetére
(#13) kabalthenbk: Ajánlom a Red Faction-t
(#14) Vomito Negro válasza kabalthenbk (#13) üzenetére: Ahhoz, hogy áttörd a falat, augmentation-t kell fejlesztened. Nem az erőn múlik.
Ahham... Akkor legközelebb címezhetnéd a válaszodat a megfelelő hozzászólásnak, mert pl amit most írtál, az se nagyon függ össze kabalthenbk "kizárt" válaszával. (#18)
Nem véletlenül van minden hozzászólásnál ott a "válasz" gomb.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
RyanGiggs
őstag
Magyar felirattal jelenik meg nálunk??
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
$p@rr0w
őstag
VÁÁÁ én átakarom törni a falat.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
$p@rr0w
őstag
Az a falon áttörés kamu nem? Ilyen nem lesz benne sztem... Vagy tévedek?
-
nofi
addikt
Meglepően jó értékelések születtek, bár ennek ellenére szerintem rétegjáték marad - ne legyen igazam! -, kevesen vevők ma a gondolkodós lövöldözésre. Ez persze nem baj, csak legyen elég a kiadónak egy következő részhez is, életben kéne tartani a Deus ex világot Annyiból szerencséje van, hogy legközelebb szeptember 20.-án jön nagy cím - GoW3
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Értékelések (még az Edge is 9-re értékelte, ritkaság ez 2011-ben ):
Edge - 9/10
ComputerandVideogames - 94/100
Destructoid - 9.5/10
Gamefront - 95/100
Joystiq - 4.5/5
Eurogamer - 9/10
Strategy Informer - 9.5/10
GamerFitNation - 9/10
TheSixthAxis - 9/10
PlanetXbox360 - 8.8/10
IGN - 9/10
Digital Spy - 5/5
LazyGamer.Net - 9.3/10
PC Gamer - 94/100
WorthPlaying - 9.7/10
Videogamer - 9/10
1Up - A/A+
IncGamers - 10/10
GameTrailers - 8.7/10Szvsz lassan nekiláthatnak a GOTY verziónak.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
LÁZ
addikt
hnap át is veszem az augmented edisönt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
DrTroglodyte
tag
...és Ridley Scott elgondolkodott a pályaváltáson.
-
petya1992
tag
Ez a trailer nagyon megfogott tuti kipróbálom
-
kexksz
addikt
Alig várom, hogy tolhassam.
-
nofi
addikt
Most nyálaztam át pár értékelést és azok szerint is tényleg olyan zseniális mint a launch trailer
Xbox GT: nozsolt
-
zuzu000
őstag
Nem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest