Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz rednifegnar #46216 üzenetére
Hülye oszlop elé ugrott a kocsinak,de milyen szépen pont középen verte telibe
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
válasz koko52 #45995 üzenetére
Nem tudom milyen lidérctanya lehet az tényleg,lehet jobb is nem tudni..
Nagyapám 1918-ban született,szegény már nem él, és ő mesélte nekem gyerekkoromban hogy a dédapám idejében is voltak ilyen zsibvásár szerű piacok.Minden lent a földön volt pokrócokra kipakolva.Itt a környékünkön a dédapámról nevezték el aggya fő kend vásárnak,mert az öregnek már fájt a háta és amit meg akart vizsgálni cuccot hogy kell-e az neki,az eladónak csak odaböffentett hogy adja fő kend a kezébe
De a lényeg az,hogy akkor is tudtak értelmesen beszélni az emberek,persze tájszólás az volt,de tisztán érthetően magyarul beszéltek,úgy hogy iskolát nem nagyon ismertek,most meg mintha visszafelé haladnánk az időben sokszor úgy érzem ilyen téren -
Muerte
addikt
válasz aprokaroka87 #45992 üzenetére
Nem főtt még meg rendesen,kicsit még rágós,de jó fogakkal rendelkező egyének már fogyaszthatják
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
válasz Silεncε #45955 üzenetére
Fogalmam sincs élőek vagy holtak,azt nem publikálta az eladó,de ha élőek,akkor azzal a konyhakész akácfával együtt biztosan jó akácfácán pörköltet lehetne belőlük főzni.
Direkt évek óta próbálom a hülyéket kizárni az életemből,TV-t sem nézek vagy 10 éve hogy ne mossák ki az agyam ha nem muszáj,de azért ez most kicsit lesokkolt hogy a közvetlen környékemen is ennyi a sötét ember..Jó nevetni egyet rajta,de amúgy meg elkeserítő.Épphogy csak belenéztem a hirdetésekbe,talán ha 50-et megnéztem,abból 10% agyhalott kategória.[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz snecy20 #35263 üzenetére
Sajnos és hozzáteszem teljesen önhibáján kívül,ő több ponton is hibázott.Jelenleg ma Mo.-on egy kisvállalkozó ha életben akar maradni egyszerűen rá van kényszerítve arra hogy ahol tud csaljon,mert különben nem tud életben maradni (vállalva a hatalmas kockázatot a büntetésre,és vállalva az álmatlan éjszakákat,mert a pallos mindig ott lóg a feje felett).Abszolút maga a törvénykezések kényszerítik rá,számszerűen be lehet bizonyítani hogy ha A-Z-ig minden papíron és bankon keresztül folyik és minden egyes fillér forgalmat leadózik,akkor értelmes,produktív árrés mellett egy kisvállalkozó nem tud profitot termelni.
Mondjuk ez pont nem ide tartozik,de hogy a banki témánál maradjak,ott is mi történt és kivel lett megint kib@szva?A néppel.Mikor királyunk habzó szájjal szónokolta hogy "megadóztattam a bankokat!!!" akkor kit adóztatott meg??? A történelemben nem volt,meg nem is lesz olyan hogy egy bank majd benyeli a rá kirótt adókat...Előtte egy szaros netbank utalásnál az sms kódért fizettem 36Ft-ot,ma fizetek 168Ft-ot és ezzel egyenes arányban emeltek szinte mindenen.Lassan nem keresek annyit az árukon mint amennyiért a bank ide-oda tologatja a virtuális pénzem.
Bocs az OFF-ért,befejeztem,csak ez most valahogy kijött[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
EV-ként nem tudom kikerülni a banki utalásokat szinte már mindent úgy kell fizetnem és sok plusz kiadást kell miatta benyelnem.A jelenlegi legújabb húzás most elsejével lépett életbe,miszerint jövedéki terméket nem fizethet ki senki sem kp.-ban,vagy utalás,vagy bankártya,csekk nuku... Volt egy hentesáru beszállítóm,több mint 10 évig dolgozott alkalmazottként a cégjénél,aztán egyszer megunta hogy napi 14-16 órát dolgozik töredéke pénzért mint amit a tulaj keres vele és kiváltotta az ipart saját magának.Nem volt képben mi hogy működik a mai világban,mire kell figyelni egy kisvállalkozónak és ráadásul egy idióta könyvelőt is kifogott.Első pár hónapban nagyon örült,hatalmas forgalom növekedést tudott produkálni mert csak 3-5%-kos árréssel dolgozott.Néhány nagyobb nagykerbe is bejutott mint.pl Tompa-ker,akik heti több 100 mázsa párizsit,meg főtt császárt rendeltek tőle (vitték a Jugoszlávok kifelé tovább értékesíteni),ezek a cégek mind átutalással fizettek,nuku kp.
Szóltam neki már a legelején,hogy nagyon figyeljen oda mert havi 40-60M-s forgalomnál már olyan nagy járulékos költségek fognak jelentkezni,ami nagyon veszélyes,de ő csak nevetett rajta.Aztán a vége az lett hogy másfél év alatt termelt -12M ft-ot.A bankoknál ilyen 4-600k volt havonta amit a pénzmozgatásért vontak,lényegében ezen bukott el a történet.Az akkor bevezetett útadó volt a kegyelemdöfés és jött a csődeljárás.Ő csak egy egyszerű csongrádi "parasztgyerek" aki tisztességes munkából akart volna megélni és most örül majd ha a háza megmarad. -
Muerte
addikt
GEMER-GAMMER qvad kor AMD
-
-
Muerte
addikt
válasz forintuser #30219 üzenetére
Nincs abba semmi.Összeadódott mint egyeseknél a vram,ha CF/SLI-ről van szó
-
Muerte
addikt
Megérett a világ a pusztulásra okostégla
-
Muerte
addikt
válasz Trailblazer #29149 üzenetére
Szegény gyerek,látszik még nem rég kezdte a "pályát"...hogy citerál már a lába mikor a rendőr motozza
-
Muerte
addikt
A csaló pont a jószándékú,naív emberekre alapoz,először szépen kiépíti a bizalmat majd lecsap az áldozatra.A szüleim is azok voltak és be is szopták pár éve ők is,csak más dologgal.1,7M ment a levesbe,az ember azóta már tartozik vagy 100M-mel mindenfelé,de persze él mint hal a vízben.
-
Muerte
addikt
Edina gémer egere ez az "egérpad" ez meg miafakk akar lenni?
Másik gémer gyöngyszem,kimondottan 9 gyereknek való!!! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Pontosan.Amit nagyüzemben csinálnak ott oszt van minden ami szemnek-szájnak ingere...Mesélték régebben hentes haverjaim,hogy hogyan is készül és miből a baromfi párizsi és virsli,hát köszi,itt most inkább nem részletezem mik a főbb alapanyagok.Nem ritkán belepottyan egér,patkány,de attól még nem áll ám le a munka,legalább egy kis hús is lesz a matériában alapon Személyes sztori volt mikor szeleteltem géppel a vevőnek a reggelire kért pulykasonkáját,és egyszer csak érzem valami keménybe ütköztem,egy liba vagy kacsatoll szára volt 6-8cm-es darabot húztam ki egészben a rúd közepéből.Kicsit égő volt magyarázkodni a vevőnek,mikor nekem ehez vajmi kevés közöm volt...
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Van már vagy 20-25 éve mikor egy illető rendesen megszedte magát az emberi hülyeségre alapozva.A hirdetés szövege ez volt: Napenergiával működő ruhaszárító rendszer.Nem adta olcsón és utánvéttel lehetett csak megrendelni.A dobozban volt 6m kötél.Állítólag sokan bíróságra vitték a dolgot,de a csávó simán megnyerte a pert vagy pereket,mivel nem csapott be senkit
-
Muerte
addikt
válasz Kalandor #27467 üzenetére
Szerintem te nagyon is ember vagy,csak túl sokat vállalsz magadra.A falunkban ahol felnőttem egy orvos jutott ~3000 főre.30 éven keresztül ő volt egyedül.Gyerekkoromban tök jókedvű ember volt még,aztán ahogy teltek az évek,évtizedek egyre jobban kezdett belefásulni,belefáradni.Végül már mindenkivel ordított ha volt oka rá,ha nem,pedig nem az emberekkel volt a baja,saját magát nem tudta már elviselni.Meg is halt 62 éves korára...Szomorú történet.Soha nem volt hívő és mikor már tudta hogy 1-2 hónap van csak hátra elment sűrűn a templomba és elment sok családhoz is személyesen bocsánatot kérni Én megpróbálok tanulni belőle,bár nem mindig és nem minden sikerül.Bocs az offért.
-
Muerte
addikt
-
Muerte
addikt
válasz Intelligencs #24909 üzenetére
Ezek ugyan nem...
-
Muerte
addikt
válasz Killer01 #24763 üzenetére
~20 évvel ezelőtt mikor sorozáson voltunk,előttem állt a sorban egy jó nagy lapaj kölök,szemben velünk iskolapad,ülnek mögötte hárman,középen a doki,kétoldalt 1-1 nővér.A csávót kérdezi a doki,(közben fel se nézett a papírból) Neve?,bla.bla.bla.-dohányzik? Gyerek: -csak ha iszom.Kitört a röhej,fetrengett mindenki
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
Erős gémer 4 magos pc hangtalan olcsón: "Az egyik legerősebb processzor és még tovább is húzható." [link]
-
Muerte
addikt
válasz Trailblazer #17890 üzenetére
Amúgy azt a részét még talán el is tudnám fogadni,hogy nem tud felrakni egy épkézláb hirdetést valaki,(bár ha csak 1-2 percet szánna rá,meg megnézné hogy a magyar szavakat hogyan kell helyesen leírni legalább nagyjából,akkor mindjárt más lenne a helyzet) ,de azt a részét nem,hogy érdekes módon arra már nem hülye (a nagy átlag) hogy ott b.sszon át ahol csak tud,mint múltkor engem a csávó a 4e Ft-os "hibátlan" billentyűzettel...
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz Trailblazer #17887 üzenetére
Én mindig mikor valami hasonlót látok mint a fentebbi hirdetés,akkor úgy érzem hogy basszus ettől már nincs lejjebb,aztán hétről-hétre bebizonyosodik,hogy van
-
Muerte
addikt
válasz MK VII #17181 üzenetére
Első képből csak az látszik hogy az összes gomb fényes,a TAB meg matt,ergó nem a sajátja.
Felhívtam és mondtam neki hogy ez legyen az életében a legnagyobb öröm hogy át bírt b.szni 4e ft-tal ,de amúgy még most is szabadkozott hogy ő semmi ilyenről nem tud,ez az ő régi gépébe volt csak ő vett bele magyar kiosztásút ezt meg berakta a fiókba...(gondolom a TAB-ot meg valami szellemek,kicserélhették egyszer csak ,vagy mittomén)Árul még egy rakás bill.-t,de inkább ne vegyetek tőle :[link]
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
addikt
válasz Trailblazer #17178 üzenetére
-
Muerte
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.