Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatpingvin
addikt
válasz tserrof77 #79898 üzenetére
basszus egy hasonló sztori volt az asztali gépem 2014-ig... P3 CPU, 768 MB RAM, 40+80G HDD és egy Matrox G450. az alaplap elszállt, a videokártya megmaradt itt van mellettem a falon a Matrox sorozat többi tagja mellett
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
koby11h
őstag
válasz tserrof77 #79894 üzenetére
A Gémer az az, hogy világít mint a karácsonyfa. Meg hogy a házon nincs merőleges meg párhuzamos él és lap. Meg az, hogy rá van írva, hogy gémer! Ja és elfut rajta az Aknakereső, fps drop nélkül!
Videokártya az nincs sehol írva, de lehet, hogy tévedek..."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
válasz tserrof77 #79898 üzenetére
Az mindegy. Bontatlanul, de dobozosan is ez egy elég jóféle retro vas lehet. Kivéve itthon.
IBM/Lenovo esetén a 6229 a type, az A0G a model. Utóbbira nem találni sok mindent, a 6229 service part list se említi. De itt! Itt 256MB RDRAM-ot ír.
Amúgy van retro beárazós topic.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
fatpingvin
addikt
-
koby11h
őstag
-
KROK640
nagyúr
válasz tserrof77 #79853 üzenetére
Én ollóval vagy lyukasztval "fúrtam" meg a lemezeket, mert akkor mindkét oldaluk írható lett.
Aztán jött a "kisloppy" ami ugye már sokkal merevebb szerkezet volt, azokkal nem variáltam.A Rambusos gépet itt kellene megkérdezd, a topiclakók eléggé vágják a dolgokat.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
-
-
Chaser
legenda
válasz tserrof77 #79527 üzenetére
egyre több tag van aki csak vga eladás miatt regelt be
az árak meg uszav kategória, ahogy boltban isszerk:
hcl
akinek nem evidens 100-as iq-tól mit jelent az archivált hirdetés, annak nincs 100-as iq-ja
nem én vagyok a naiv, hanem a matek a lényeg ( :KROK640
akkor, én is úgy gondoltam[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
koko52
nagyúr
-
-
Cs1csó
félisten
válasz tserrof77 #79236 üzenetére
Ezen én is gondolkodtam, hogy a helyesírás ellenőrzés az ott van automatikusan. Lehet, hogy valami "intelligens" szótáruk van mint anno a T9 (ami megpróbálja kitalálni mit akarsz írni és persze rosszul) ami kb. semmire sem jó és azt kikapcsolta meg még pár dolgot miközben a beállításokban garázdálkodott.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz tserrof77 #79180 üzenetére
Hja nem para, csak nem értettem. Sima kézi fűnyíró ez, más kérdés, hogy nem ér ennyit a képen látható cucc szerintem. Más kérdés, hogy én életemben csak párszor próbáltam ilyet, aztán inkább szereztem egy rendes gépet, ezt meg tologassa aki...akarja.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BiP
nagyúr
válasz tserrof77 #79159 üzenetére
Ja, 3 fajta. Ami nem jó semmire, ami arra jó, amire épült, meg van a világítós gamer, valahol a kettő között
#79161 hcl : Ha már benne vagyunk a kategorizálásban:
van, aki ezt úgy közelíti meg, hogy húzzunk hasznot a helyzetből, mert úgyis van olyan hülye, aki kifizeti.
meg van, aki ezt morális alapon közelíti meg, aki azt mondja, (és én is) hogy akkor sem erősítem a folyamatot, ha ezzel lehetséges bevételtől esek el.
(igaz ez a bányára meg a nepperkedésre is)[ Szerkesztve ]
-
-
-
Silverboy
aktív tag
válasz tserrof77 #79074 üzenetére
VRM hibás kártyákat még tudd használni néhány bányász (én is úgy lettem felvilágosítva), de ilyen konkrétan kuka kártyákat ...
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
-
-
akaido
addikt
válasz tserrof77 #72539 üzenetére
És nem lopott!
----------------------------
"cserélni szeretném radeon sapphire 370 nitró 2gb GDDR5 videó kártyámat tökéletesen müködik ami szoba jöhet nvidia geforce videó kártyára leg inkáb 4gb keresek persze ha kel egy kis rápotlásal A KÁRTYÁM PARA MÉTEREI TUDÁSA képen látható" (Mezőberény)A zsuga lehet jól működik, ellentétben a helyesírással...
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Chaser
legenda
válasz tserrof77 #72158 üzenetére
másik oldalról mért utal el referencia nélküli emberkének valaki pénzt, mert "bemutatta" a személyijét? ps-sel rajzolok egyet lassan :d
ezt valahogy nem tudom megérteni
lehet eleinte csak gondolt egyet, rápróbál lesz-e rá madár, és kapásból rárepült egy raj, aztán kedvet kapott madarászni
ezzel nem védem, csak a másik oldalt sem értem
egy szó kell a netes businesshez:
referencia_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
-
Beba Snake
aktív tag
válasz tserrof77 #67473 üzenetére
"39 Mr. Gusztustalan Véleményezte:
2009-03-31 15:16:44
dugnám"Na, ez se kutya.
Szigorú a stílusom, mint a lópokróc. Nem miattad, nem ellened. A sündisznó is tüskés b@ssza meg a ló! Aki meg belém rúg, azt székely módra visszaadom!
-
koby11h
őstag
válasz tserrof77 #67316 üzenetére
Aha... majd rájön.
i5-5200U, 2x4GB DDR3L Kingston, 250GB SSD Samu 850 EVO, magyar bill, gyári töltő, akksi közel 3 óra, szép állapotban, jogtiszta Windows, egér, táska. Talán az 1366x768-as kijelző ami nem tetszik benne.
Ezt kaptam most Windows telepíteni, semmi baja, és 60k-ért vették a héten."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
BiP
nagyúr
válasz tserrof77 #65786 üzenetére
Jó a szemed.
Kommentbe került fel egy kép tök szemből, azon van rendszám is.
Kikeresve: '98-as Reanult MÉGANE SCÉNIC 1.9D
A nyilvántartásban több kép szerepel, mint a hirdetésben lévő 2Annyiban ráncfelvarrott, hogy a jobb első fényszóró celluxszal van összeragasztva
Eddigi tulajdonosok száma: 13.
Első Mo.-i nyilvántartásba vétel: 2005.04.29., Olaszból behozott. (ott meg közismerten defenzív a közlekedési morál )
2018 szeptemberében volt benne 389286km. (most februárban már csak 301.000 )
tavaly januárban meg még balesetet is okozott.Igazi tuti vétel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest