-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz koby11h #97097 üzenetére
Ahol nincs kisgyerek ott bőven el lehet lenni nappal 20 fok celsiusban is éjszaka paplan alatt nem gond ha 16-18 fok celsius van.
Nekem régóta van szobapapucsom ami jó meleg (még a sarok része is prémes körbe jó vastag talpa is van) és lehet felvenni a lakásban pulóvert és "macinacit" nem kell rövidnadrágban és titokzokniban jönni-menni. (nyilván zokniból is van jó vastag az is sokat dob a hőérzeten)
Sokaknak pl. csak torrent miatt megy a gép ez is fölösleges, okostelefonnal egy csomó mindent meg lehet nézni, híreket, PH fórumot stb. A PC-s vagy konzolos játékot is lehet csökkenteni helyette olvasás. A fürdés az lehet zuhanyzás (már több mint 20 éve csak zuhanyzom és persze nem folyamatosan megy a víz hanem amint bevizeztem magam meg a szivacsomat amit jól behaboztam átdörzsölöm magam és ezután nyitom ki a csapot és mosom le magam)
Lehet spórolni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jelszókezelők
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- SörcsaPH!
- Huananzhi X99 TF
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest