Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Sirandrish #49 üzenetére
rajzolni tudnak, szó se róla, már csak programozni kellene megtanulni.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Sirandrish
legenda
a Crysis mikor jelent meg? van azóta szebb játék?
Aha..ok, nincs több kérdésemmegváltásról szó sincs..a Crysis 1-en én pl elaludtam mert a havas pályák annyira szarok voltak...a Warhead sem vert földhöz...de azt elismerem hogy megközelitőleg sincs egyik játék sem hozzá ha a grafikát nézzük..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vér-Rs
csendes tag
válasz Sirandrish #41 üzenetére
csak mert fölös valamit kikiáltani a világ melváltójának,míg az ellenfél nem mutatta meg,hogy mit tud(belátható és reális időn belül). 90-es végén mindenki a Quek motort használta+2000-es évek elején,pedig az akkori UT-hoz képest 1rakás...volt,legalábbis nekem ez miatt nem jött be a Quek3 ,még akkor is ha nem minden a látvány,de szerintem ezen a szinten már fölös csak a látványra fektetni a hangsúlyt,itt már inkább az élmény a döntő.
-
fpeter07
veterán
Nektek semmise jó
-
Sirandrish
legenda
persze, ebben van valami de én egy szót sem mondtam az optimalizálásról és semmi egyébről sem..egyedül a grafikát emeltem ki...én a Crysis-t sem szeretem annyira de a képek alapján messze a legszebb amit mostanában láttam.
Igen, pofátlanság lesz a gépigénye..erre azthiszem lehet fogadni..és 8-10honapig biztos nem is fog menni maxon senkinek...de a grafikára nem lehet panasz...Crysis idejében még mindenki sz*pkodta magát lefele hogy hogy is néz ki, fuuu meg dzssaaaa...azóta sem sikerült semminek sem megközeliteni (bár nekem az fc 2 jobban bejön de csak a szinvilág miatt) és azóta mégis mindenki szarozza...
Hu micsoda recék..hu ilyen már 10éve volt meg stb...hát a szánalom elkap..
Nem a te hsz-ed végett hanem az ilyen okosok végett akiknek már ezis csunya szar fos gané...a Crysist sem láttam még egyikük sem (szvsz) maxon de annak a tupirozott grafja egy fos...hát gratulálok...
az U3 engine nagyon bejön nekem is
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #41 üzenetére
abban viszont igaza van, hogy az unreal motorok meg az idtech-ek elég magasra teszik azért a mércét... voltak anno a lithtech motorok, na azok sem voltak rosszak... és opengl vonalon mutatni fognak azért carmackék is pár dolgot a másik az, hogy: hiába szép meg frankó egy motor, ha optimalizálatlan és mocsoklassú... meg mellesleg nehéz más játék alá is odatenni... akkor már sokkal jobb egy nem annyira látványos, de jól skálázható/optimalizált/mocsokgyors engine (ami mondjuk high end gépeken/very-überhigh beállításokat leszámítva szebb, mint a lassú motor) és pl az ut3 motorja szerintem elég korrekt módon össze lett rakva...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Kleroo
veterán
Szerintem ezt a grafikus motort max 2.1-nek lehet nevezni. simán elmehetne bármelyik kép a cryengine 2 bemutató képeihez. nincs különösebb különbség.az a tócsás kép pedig 100% hogy nem ingame.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Sirandrish
legenda
elolvastad a hírt?
a grafikára értettem...és biztos vagyok benne hogy 2-3 évig etalon lesz a grafikát tekintve..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
(Darkwood)
őstag
Ez most ilyen időutazós lesz?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Vér-Rs
csendes tag
Az ok,hogy szép,de évekre előre dobni neki a number one címet? Majd én még +várnám a new Unreal Enginet. Ha +fps akk mindörökké UT
-
Skynet258
veterán
Ha jól látom, még senki nem linkelte a videót
-
addikt
nagyon szépek, csak újra fel kéne találni az élelmosást már végre ezen hdr, stb. effektek mellé.
egyébként az se zavar, ha egy fos lesz a játék (nekem mondjuk crysis SP nagyon bejött) a lényeg, hogy már ez a képi világ is elérhető a kommersz hardvereken -real-time!- (még akkor is, ha ezek egyelőre mocskosul drágák)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
butcher eu
senior tag
szerintem nem sok minden változik, csak majd beleírnak némi hibát, leterhelik a gpu-t, cpu-t, hogy megint vehessünk új kártyákat. de azért nagyon várom.
-
Konflikt
addikt
szokokutas, meg a mellette levo vizes kep tenyleg nagyon ut.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
twine
veterán
áááááá...nézegettem én is a videot is,,meg most ezeket a képeket,,és persze nekem is eszembe jutott, hogy Cryengine3...szebb jobb,,mint a elődje....akkor hogy a tökömbe fog ez mindenféle platformon futni? Sehogy...szarabb lesz mint eddig csak, jobban fog röcögni,,mert már konzolon is kell hogy fusson....tököm ki van ezekkel a multiplatform hülyeségekkel....egy időben még tetszett hogy "konzolosodik" a pc...mert kicsit bele lehetett kóstolni a konzol flash-be...mert picit más volt mint amit megszoktam már tizenX éve...de most már elég lenne ebből...az már sok hogy minden játéknak kell futni konzolon is, ami pc-n fut...miért kell itt is ez a fene nagy globalizáció,,igen is legyenek szeletek a piacon....pééééénzzzz----pééééénzzzzzz---még több péééénzt a rohadékoknak.....
-
SzlobiG
félisten
Mikor jön?
-
mephi666
nagyúr
amúgy ez a "tréleren és előzetes képen minden sokkal szebb, mint a játékban" nem új dolog... ott volt pl a flight simulator x kapcsán kétmillió kép, amin mutogatták, hogy milyen ronda dx9-ben és milyen gyönyörű dx10-ben (persze vegyed csak meg hozzá a vistát is...) aztán egy nagy lóf...t sógorom iszonyú nagy fs fan... nézte is 4870-en, hogy milyen "szép" dx10-zel és állítása szerint kb semmi látható különbség nem volt... én is néztem és nem estem hanyatt tőle... ez jó régi trükk volt m$ oldalon is... és lehet, hogy a crytek-nek pengettek kicsit, hogy gyúrjanak a dx10-re ezerrel, hátha az ő játékuk miatt nagyobb lesz a kereslet a vistára...
megköszönném, ha valaki belinkelne pár kamuképet, hogy mivel reklámozták anno a dx10-et én most hirtelen nem találtam...
közben találtam: (közel nem ekkora a különbség és dx10ben fullon nem így néz ki azért a játék)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Robi BALBOA
őstag
Ezek a képek nem nagy valamik a "régi" CE2 vel is meg lehetett volna csinálni, már ha nem azzal vannak csinálva!
A CE3 remélem a CE2 finomított változata lesz, nem kell az újabb Engine aminek 6 magos proci meg CrossfireX vagy QuadSLI kell!
Jó az a CE2 ezzel is lehet gyönyörü játékokat csinálni és nem is elavult szerintem, csak egy kis csiszolgatás kell neki és már jó is!
Játékélményre kell mostmár rendesen ráfeküdni!
Mindenesetre drukkolok , hogy valami jó süljön ki ebből az egészből!Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
cizoe
őstag
A képek jó részének köze nincs a Cryengine3hoz, csak a 4:3-as arányúaknak. (azok vannak az emlegetett videóból).
-
BalaNce87
addikt
Ezek tipikus olyan képek amik messziről és kicsibe jól néznek ki, viszont ha megnyitod normál méretbe, akkor látod hogy közel nem adja vissza azt, amit gondolnál, egy két kivétellel. Példának ott a 2. kép először ahogy megláttam mondom ez nagyon durván élethű és szép lesz, aztán megnyitom és lerí róla, hogy játék és semmi élethű kinézet.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
nem hiszem hogy ez crysis 2 kép, hiszen mit keresne benne jester egy négyzethálós térben, valamint az iskola ahonnan a cia csajt ki kellett menekíteni.
mod: pont lekéstem. már nincs értelme a hozzászólásomnak.
[ Szerkesztve ]
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
Sirandrish
legenda
a cím javítva..a forrás is benézhette mert most lett javítva ott is..
mellesleg szvsz akkor is kurvajól néznek ki a képek..lehet mást nézünk?
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Nagyon hajaznak az Inteles Tik-Tak módszerre.
Elkészytették a CE2 utána a CE3 csak egy optimalizált és bugtalanított motor lesz(Mivel el kellene hogy fussanak a konzolokon is).
Majd jön a CE4 ami megintcsak "vasevő" lesz, utána pedig jön a optimalizált verziója és így tovább."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
bishoplogan
senior tag
Nem biztos, hogy ez a Crysis 2 képei, hiszen ez a Cryengine 3 demójából van.
-
pisti
őstag
Most komolyan ennyire felül mindenki annak, hogy itt már 3-as szám van a Cryengine mellett???
Nézzétek már meg azokat a képeket, amin gyakorlatilag a Crysis demóban lévő Crysis első pályája van kicsit átdolgozva. A sima Crysis jobban nézett ki mint ez!!
Hogy miért?
Talán azért mert ez már multiplatform fejlesztés lesz és butítani kell a Crysis grafikájának komplexitásán annyit, hogy elmenjen a konzolokon is, ennyi. Néhány effekt lehet pozitív irányba fejlődik, de az összkép ezen képek alapján úgylátom, hogy visszalépés lesz ahhoz képest amit már eddig láthattunk... -
ez_meg_emaz
őstag
Megjelenési dátum? Vagy sokat akarok?
Csak hogy tudjam mikor cseréljem le a fél gépet. -
vendingo
veterán
Jól látom, hogy xbox-ra, és ps3-ra is megjelenik majd? Ha így lesz, akkor az örvendetes nagyon
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
mephi666
nagyúr
válasz Croissant #17 üzenetére
azóta kitalálták, hogy csinálnak már rá akkor egy játékot... :S kb így készülnek sajnos most a játékok, hogy csinálnak egy motort, aztán gyorsan építenek rá egy játékot a nagy pénz reményében... régen meg mintha ez fordítva lett volna :S
-
Croissant
aktív tag
Tegnap ez ( a video, amiből a képek jó része készült) még csak egy CryEngine 3 techdemo volt, hogy lett azóta Crysis 2?
[ Szerkesztve ]
-
bacsis
Közösségépítő
Olyan furcsák a textúrák, főleg a 2. képen, olyam minha a crysist 800X600ban futtatnák, oylan recések a növények levelei, és a színek sincsenek rendben
-
mephi666
nagyúr
több helyen említettem az ut motorját... ami lassan 10éves már! dx7-es és ott detail textures opció ini-ből való bekapcsolása után közelről nézve brutálisan éles textúrák voltak közelről nézve... kellett is hozzá mondjuk tnt2 helyett egy gef2, hogy normálisan menjen, de azért egy 32megás gef2 mx200+700-800mhz közötti p3+256mb sdram és egy pl 9600gt+3800+ x2+2gb ddr2 800mhz között van különbség erőben... :S
-
sviba
tag
Igen. Íme.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
-FreaK-
veterán
Hát én egy-két képtől eltekintve nem vagyok elájulva tőle. A szökőkutas kép is pl amit sokan emlegettek.. nézd meg a beton korlát textúráját, ilyet már évekkel ezelőtt is lehetett látni. Nem értem miért használnak még mindig ugyanolyan felbontású textúrákat mint mondjuk 5 éve, én legalábbis nem nagyon látok fejlődést e téren, pedig sokat lehetne javítani a látványon. (a vga kártyák memóriája hányszorosára is nőtt azóta?)
Ha megnézitek a képeket majdnem az összesnél látszik h milyen életlen, elmosódott textúrákat használtak.
A másik meg amit fenteb is említettek hogy a végleges játékban valszeg nem így fog kinézni egy arc mint amit itt bemutattak.. -
Nunder
őstag
Felhajtás médiadömping és mi az eredmény: egy olyan játék és motor amit semmi sem bír még legalább egy évig semmilyen vas fullon megmozgatni. Erre tolják a következőt amivel még nagyobb fejlesztésre lehet sarkallni az emberéket (és természetesen a mit sem sejtő szülőket...).
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
-
őstag
Jaj de jó, végre mindenki elbaszhat 500.000Ft-ot HW-re. Köszönjük Emese.
PH PS5/XBOX discord link https://discord.gg/QUKTTkrrrA
-
sviba
tag
Nem tudom a képek honnan vannak, de nem ártana olvasni crymodot.. a szökőkutas kép (is) például onnan van, ott van egy pályázat hogy minnél valósághűbb dolgokat készítsenek. Ha meg a Crytech mutatta a képet a gdc-n, akkor gyakorlatilag 'hazudott', lévén hogy az erre a pályázatra készült képek mind a 2es, és nem a 3as motorral készülek. Kb.. egyébként is Úgy látszik hogy a CE 3 nem több mint egy sima CE 2, csak konzolra optimalizálva.
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
mephi666
nagyúr
nekem a 4. sorban levő bal szélső egyáltalán nem tetszik... kis bumpmappinggel elintézték a talajt és kész :S kifejezetten ronda... anno pl a max payne 1-ben itt-ott magas felbontású textúrákkal simán nézett ki a fal így... volt, hogy direkt nézegettem rajta, hogy most a repedés az 3d-ben le van modellezve vagy csak nagyon tuti bumpmapping-es megoldás... és bump mapping volt a víz az nagyon ottvan, de ég és föld a különbség néhány kép között... jól optimalizálva szerintem simán meglehetne úgy csinálni, hogy mostani átlag gépeken is jól menjen hasonló megjelenítéssel... de gondolom ezzel nem foglalkoznak és nyögni fognak alatta a gtx280/295-ök :S
na, közben a kollega is leírta a tutit kis retusálás sokat dob a képeken... csomó játéknál jártam már így, hogy nagy felhajtás és paff... crysis-t amikor felraktam, helyből 1280x1024+minden maxra és lássuk a medvét... ha akad, akkor faragok rajta... hát közel nem úgy nézett ki, mint a bemutatókon :S ette azért a gépet rendesen, de a látvány dx10ben sem volt sehol ahhoz, amivel reklámozták... optimalizálásról meg... khm...
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Egyetértek veled. Nem szeretem az ilyen jellegű ferdítéseket.
Az első részből tanultam. Ott is a sok volt a kamu hype, meg az enyhe túlzások.
Mert ugye azért ez nem egyenlő ezzel vagy ezzel.
Szerintem ég és föld a különbség. Akárki akármit is mond, messze nem ugyan az a hatás. Ingame videóval és képekkel kéne hypolni, nem pedig speckón elkészített fotó hatásó reklámfogással. -
félisten
OMFG. Megint lesz mire videókártyát fejleszteni.....
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Dany007
veterán
Hát nemtom. Én már nem várok olyan sokat a képek és a videók alapján.
A CryEngine 2 videója is odabaszós volt. Nem is kicsit. De azért a játék teljesen más volt.
Videóban minden sokkal inkább filmszerű, más hatást kelt.
Inkább ingame videókat várnék, meg persze gépigényt.
Gondolom 16Gb-ram lesz a min. Ezt most lefixálhatjuk -
dokesz007
aktív tag
Én még mindíg úgy vagyok, mint az egyszeri gamer...a játékélmény legyen hiátlan, ne pedíg a grafika...megannyi über-hiper-szuper grafikájú game bukott meg nálam a hasonló jelzőkkel illethető SZ@R játékélmény miatt...
Köztük a crysis, én nagy FC fan voltam, vagyok...évek óta multival kelek és fexem...de sem a crysis sem a FC2 nem váltotta be a játékhoz, de legfőképp a multihoz fűzött reményeimet...
Hátha C2-ben már normális multi lesz...mert kicsit unom már a sok ezer forintnyi "felesleges" pénzkidobást...
pl:
FC2
Crysis
Stalker sorozat
.
.
.---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---
-
Nunder
őstag
Csak nekem furcsa hogy az egyik kép olyan valósághű mintha fényképezővel csinálták volna a másik pedig gagyi? Gagyi alatt a recés éleket és az elmosódott textúrákat értem. De a szökőkutason kívül szerintem azért az erdős képek is megérnek egy misét. Kíváncsi vagyok mennyi utómunka van rajtuk.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Sirandrish
legenda
az a pocsolyás kép az odabasz..az a kedvencem...tudnak valamit a skacok
-
Morden24
nagyúr
A szökőkutas-vizes kép az ütős, de amúgy nem sokat látok, ami változna. Na nem mintha eddig nem lett volna jó a kinézete.
Majd meglátjuk, hogy a tartalom is fejlődik, vagy csak a név mögött a szám lett nagyobb.
Sectumsempra - For Enemies
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest