Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
A Crysis 2 esetében a PC-s eladások hamarosan ennyit sem fognak kitenni - legalább is remélem!!
Aláírás: egy vérbeli Crysis 1 fan!
[ Szerkesztve ]
-
elithun
őstag
Már várom a hírt, amiben a Crytek bejelenti, hogy a 3. rész nem lesz PC-re, mert sok a warez.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
törölt tag
mondd, hogy nem lenne igazuk.. most mindenki sír hogy hogy néz ki, közben meg még így is kurva jó grafikája van. annyira nem forradalmi mint az első rész, de ha annyira forradalmi lenne azért bőgnétek mert nem megy a gépen (meg még az elkövetkezendő 3 évben sem, még tripla quad faszom eselí-vel sem). és akkor most lehet lehurrogni hogy rohadt troll, már megint kelti itt a flémet
-
kovsol
titán
nem tudom nekem egyik barátom megvette és szerinte jó a game, neki csak egy HD4830 van a gépében és azzal is szépen fut, örül neki, ajándékba kapott mellé egy BFBC2 -t így szerintem az ára is rendben volt teljesen
multi demo még a laptopomon is elment gamer beállítással, nekem speciel a multi része is tetszett amit ott láttam[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
enginev3.0
félisten
Nekem is tetszik a Crysis, van benne hiba bőven sajnos, de ha azokat nem veszem figyelembe akkor jó lett nagyon. Grafikája is mint ahogy Crysis-tól megszokhattuk, annak meg kifejezetten örülök hogy nincs eget verő gépigénye.
Egyébként meg warez ugyan úgy van xbox-ra is szóval... (:
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
AS
félisten
Ez PC % jo is más játéknál kb 5-6% .....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
enginev3.0
félisten
A warezolással kapcsolatban... NEM a játékkészítőket kéne szidni, hogy mert 8-10k egy játék. Dolgoznak vele nem is keveset, és ők is a haszonért csinálják, hát jó kerüljön annyiba a játék, én nem azért nem veszem meg mert annyiba kerül, hanem azért mert nem tehetem meg, hogy megvegyem. És azt hiszem ez nem az ő hibájuk hanem a magyar politika hibája, és akkor még szépen fejeztem ki magam, mert lehetne igen csúnya szavakat használni a témában....
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
finkelstein
tag
Engem azért érdekelne, hogy darabszámra ez mennyit jelent.
enginev3.0:igen van boxon is warez, de az óriási különbség ott van, hogy így is 4-szeres az eladási mutatója a pc-hez képest. Szóval az arányokra azért vigyázzunk.
-
törölt tag
aláírom, az MI tényleg buta és az első résznek tényleg jobb hangulata volt. de ettől még nem rossz ez a játék sem, és a sok vérpistike hiába szidja, hiszen itt van a bizonyíték, jól fogy a játék. pc-re akkor sem venné meg senki hogyha olyan jó lenne mint az első része, mert mindenki letépi nmag-ról
-
wednesday
őstag
válasz finkelstein #9 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy ez brit lista és annak az arányait mutatja. Ez a 14% kiemelkedően magas inkább ez a szokatlan és furcsa. Angoloknál a PC-s arány 5-6% körül szokott mozogni, mint ahogy más is írta.
-
Angel1981
veterán
válasz #97544192 #10 üzenetére
Egyfelől igaz.
Másfelől még csak 1 hét telt el - sok fan rávetette magát.
Szerintem az elbeszélések miatt sok PC-s lemond majd róla - pl. öcsém, aki szintén nagy Cry 1 fan, de az elmondásom alapján szinte biztos, hogy nem fog saját példányt venni - megelégszik az enyémmel, kölcsönbe.A konzolosoknak meg szép, hogy tetszik, hiszen jelentős részük nem ismeri az 1-et, és nem tudja, hogy EZ a Crysis, nem AZ a Crysis.
Ha Crysis: alternate story néven adták volna ki, én sem hőbörögnék ennyire.
-
Angel1981
veterán
válasz Butcher-HUN #15 üzenetére
BOCSÁNAT!!!
Akkor "egy vérbeli Crysis első része" fan!
Tényleg helytállóbb![ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #97544192 #10 üzenetére
Ott van az alapprobléma, hogy Crysis-t vártak a PC-sek, és lényegében nem azt kaptak. A negatív értékelések is innen eredhetnek. Ha valamit az első rész tudatában vársz, és COD-klónt kapsz, természetes, hogy csalódsz. A játék ettől persze még lehet jó.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
dfdfdf
őstag
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
jó a szar is ha nem nézzük hogy büdös meg hogy szar
De amúgy nem tünik rossz gamenek de a Crysis = isten graf és akad mindenen ez nem jött össze. PCn nem lett kimagasló de konzolokon szép lett nagoyn -
capulet75
addikt
Nem indul a játék ha be van dugva a G35. Ez vicc.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
keIdor
titán
válasz enginev3.0 #5 üzenetére
Csak mások az arányok. Míg konzolon elveszted a garanciák a módosítással, addig PC-n semmi sem történik, ha felülírod az original exe-t a crack-el. (:
Konzolon még az onlány szolgáltatásokat is elvesz(ítheted)ted ha flashelt.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Black Dragon
addikt
Hát nézd, én nem voltam oda a Crysis 1-ért, mert teljesen grafika alapú lett, minden hová fákat, tengerpartot raktak be, és ezzel akarták megmutatni, hogy milyen állata grafikája.
A Crysis 2-nél meglátásom szerint más a helyet. Ez most egy olyan játék lett, ami már nem grafika központú, hanem játék központú. Tehát van értelme játszani, nem csak azt figyeled, hogy milyen a graf, hanem hogy fasza kis FPS gamet dobtak össze, amit érdemes nyomni.Nekem ez a véleményem, valószínűleg nem sokak vannak így, de felvállalom.
-
Angel1981
veterán
válasz Black Dragon #26 üzenetére
Alapos véleményem a 7. HSZ-ban - ismét.
Bocs az ismételgetésért, csak többször rám sütötték, hogy csak a grafikát nézem, ezért indoklom meg mindig részletesen.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Black Dragon #26 üzenetére
Én egyetértek Veled, sokkal jobban élveztem ezt, mint az első részt... grafika meg már most olyan szinten van, hogy az se érdekelne ha 3 évig nem lenne előrelépés...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Black Dragon
addikt
válasz Angel1981 #27 üzenetére
Nézd, most az jobb lett volna, ha megint fittogtatják a grafikát, és mehetsz dzsungelről dzsungelre? Ugyanis ez is lehetett volna, mivel mind tudjuk, hogy Prophet elment a csapattól, de nem tudtuk hová( lehet elmondták a végén, nem emlékszem). Tehát lehetett volna az is, hogy vissza a dzsungelbe Prophet után kutatni, majd rátaláltok, és együtt ölitek az alieneket... Nem hinném, hogy ez lett volna a jobb megoldás.
Így lett egy kis csavar a storyba, hogy bemutatták, hogy Prophet hová is ment, és mit is csinált ott, és mi lett vele.
Gyanítom, hogy a 3. rész arról fog szólni, hogy összefut a "kis" csapat, és együtt ölik tovább a fennmaradó alieneket.Szerintem frappáns játék lett, igazán nem vártam a játéktól ilyet, mert totálisan nem rágtam le a körmömet, és álltam a bolt előtt nyitáskor. Egyszerűen egy igazi jó grafú izgi fps játék lett, ennyit tudok róla mondani.
-
ProEvoFan
nagyúr
ezt a "konzol port minden filinget" a Dice lovagolja meg a legjobban
úton, útfélen hangoztatja, hogy a BF3 PCre lesz fejlesztve, PCn lesz a legszebb, legjobb,legnagyobb multi csata,dx11...stb -
Lewzke
őstag
A BC2-ért megérte .
Nekem tetszett a Cryis 2 multi demó de nem kötött le sokáig, attól függetlenül nem mondom, hogy rossz lenne. Megértem azokat akik nem azt kapták amit vártak, de előre azért sejteni lehetett, hogy nem lesz akkora ugrás mint a Far Cry és a Crysis között volt látványvilág szempontjából. Az, hogy a játékot úgy adták ki, hogy később jön hozzá egy DX 11-es patch az nyilvánvalóan nevetséges. -
Angel1981
veterán
válasz Black Dragon #29 üzenetére
Ok, nem értünk egyet, de semmi gond.
Én a csalódottak közé tartozom, Te nem - aminek őszintén örülök! -
válasz Angel1981 #35 üzenetére
Nekem videón bejött a multi, a single egyáltalán nem. Őszinte leszek, 3-szor adtam neki esélyt: először a kiszivárgott Beta-val néztem meg milyen, de az sehogy sem ment rendesen így hagytam. Aztán vártam a hivatalos demo-t és az sem nyert. Mondom 2 pálya és játékmódból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, de nem tetszett amit láttam. Most itt a teljes amit kipróbáltam multiban. Patch felment, majd egyből a beállítós kis progival estem neki a játéknak. Blur-t, AA-t meg az extra dolgokat mind levettem, mert tudtam, hogy a kis 5770 nem produkál túl jól ebben a játékban. Első próbálkozás: szép, de minden műhatású és amint elkezdtem lőni, a torkolattűz hatására erősen elfogyott a nafta és célozni már nehéz volt pontosan. Kiléptem és még lejjebb vettem a grafikát. Második nekifutás: már tűrhető lövésnél is, túl sok minőségbeli romlást nem tapasztaltam. Játszottam vele pár kört ilyen olyan játékmódban, de azt kell mondjam, hogy a videók nagyon hangulatosak, de maga a játék számomra unalmas volt, mintha egy COD-ot játszottam volna csak itt nem pörgött annyira a játék. Nekem is csalódás.
Single-vel 1 percet sem játszottam...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
elithun
őstag
Igazuk lenne. Csupán azt a cikket próbáltam feleleveníteni amiben azt írták, hogy, ha rosszul alakulnak a PC-s eladások, akkor biztosan a warezolásra fogja majd a sikertelenséget a Crytek. Előtúrnám az internet sötét bugyraiból, de nincs kedvem.
Abban igazad van, hogy jól lett optimalizálva, és örlülök is neki. Csak azt bánom, hogy nem "konzolportnak" promozták, mert akkor azt kaptuk volna, amit ígértek.
(#24) kenwood3
Igen, ezért írtam.[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
atidzsiforc
őstag
Ja, meglátják a reklámot a metróban, aztán a falon a plakátot. Aztán a neten. Mindenhova minden plakátra 4,5 csillagos értékelések felrakva. Néha akkora a csillagok betűmérete majdnem, mint a cím. Naná, hogy megvesznek mindent, ha már ilyen jó kritikákat kap. Aztán pár nappal később az újságokban megy a fikázás. Példa erre az Expendables, Silvester Stallone új filmje.(A reklámokon ott volt a sok csillag h deklassz, aztán napilapokban rendesen megmondták a filmről a véleményt) Mindegy milyen sz@rt kapnak kézhez a vásárlók, ezzel a módszerrel az első héten akkora lesz a bevétel, hogy a többi dolog már nem lényeg.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
1920x1080-ban, de nem mondtam, hogy szarul megy csak kompromisszumokat kell kötni. Tény ami tény, hogy az 5770-es jelenleg inkább csak belépőszint a játékokhoz teljesítményben, de az UE3-as játékok mennek majdnem fullon így is. Mondjuk a sok csili-vili effect amúgy is zavarna játék közben, így nem is hiányoznak bár ugrásnál és futásnál van egy ilyen elmosódás szerű effect ami baromira zavar.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
GoldenJ
tag
Azt a bugot ugye már tapasztaltátok, hogy a nano catalyst számláló minden kilépéskor nullázódik, és újraindítás után még negatív tartományból kezd el számolni.
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?p=171398#p171398
http://www.mycrysis.com/forums/viewtopic.php?f=40&t=12925Pathetic? naná!
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
NOD
senior tag
Nem kis teljesítmény egy vacak konzolport-tól
-
törölt tag
válasz Angel1981 #14 üzenetére
nekem tetszett a crysis első része is és a warhead is, képzeld el a lehető legjobb grafikán nyomtam, még grafikai konfigokkal mellette, és azt mondom hogy aki normális tv-n nyomja a crysis 2-t, annak az is szép. nem lehet mindig grafikai forradalmú játékot fejleszteni. az, hogy azt ígérték hogy pc-n lesz a legszebb, végülis igaz is, hiába konzolport
abu85: maximum crysis a játék, csak annyi, hogy kevés utalás van az első részből. pl. psycho-t meg a többieket meg sem említik, csak prófétáznak folyamatosan de ettől még megvan a crysis hangulat, én legalábbis nem éreztem hiányt... sőt, ez a rész még jobban tetszett mint az előző kettő.
jó hát kinek a pap kinek a paplanegyébként elég sok konzolport volt már, ami tetszett a pc-seknek, úgyhogy szerintem nem erre kéne fogni a bugokat meg a buta MI-t. teljesen várható volt ez szerintem, ma már nem szeretnek pc-re fejleszteni a fejlesztők, szinte a pc-s társadalom 80%-ának nincs 2-nél több eredeti játéka... vagy ha van, azt is használtan veszi. nem akarok itt papolni amúgy mert nekem sincs sok eredeti játékom, szóval homokba dughatnám a fejem - de ez az igazság, ezek a tények.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz #97544192 #44 üzenetére
Sajna igaz, hogy sok a warez itthon, dehát két játék annyiba kerül újan, amiből már valami hardvert frissít a user. (persze azt ki kell gazdálkodni)
Az én játékaim többsége is leárazásból, steamről, tescóbol stb van, de legalább eredetiek. Bár az avp-t és a gta eflc-t előrendeltem. Crysis is előrendelés lett volna, de adom el a gépem, 1 hónap miatt meg nem veszem meg a játékot.[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Kék 8/256 21 hónap MM garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 4 - i7 6600U CPU - 512 NVM SSD - 16GB DDR3 - 14" WQHD
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest