Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz elithun #2 üzenetére

mondd, hogy nem lenne igazuk.. most mindenki sír hogy hogy néz ki, közben meg még így is kurva jó grafikája van. annyira nem forradalmi mint az első rész, de ha annyira forradalmi lenne azért bőgnétek mert nem megy a gépen (meg még az elkövetkezendő 3 évben sem, még tripla quad faszom eselí-vel sem). és akkor most lehet lehurrogni hogy rohadt troll, már megint kelti itt a flémet :DDD

törölt tag

válasz Angel1981 #7 üzenetére

aláírom, az MI tényleg buta és az első résznek tényleg jobb hangulata volt. de ettől még nem rossz ez a játék sem, és a sok vérpistike hiába szidja, hiszen itt van a bizonyíték, jól fogy a játék. :) pc-re akkor sem venné meg senki hogyha olyan jó lenne mint az első része, mert mindenki letépi nmag-ról

törölt tag

válasz Angel1981 #14 üzenetére

nekem tetszett a crysis első része is és a warhead is, képzeld el a lehető legjobb grafikán nyomtam, még grafikai konfigokkal mellette, és azt mondom hogy aki normális tv-n nyomja a crysis 2-t, annak az is szép. nem lehet mindig grafikai forradalmú játékot fejleszteni. az, hogy azt ígérték hogy pc-n lesz a legszebb, végülis igaz is, hiába konzolport :)

abu85: maximum crysis a játék, csak annyi, hogy kevés utalás van az első részből. pl. psycho-t meg a többieket meg sem említik, csak prófétáznak folyamatosan :U de ettől még megvan a crysis hangulat, én legalábbis nem éreztem hiányt... sőt, ez a rész még jobban tetszett mint az előző kettő.
    jó hát kinek a pap kinek a paplan :D

egyébként elég sok konzolport volt már, ami tetszett a pc-seknek, úgyhogy szerintem nem erre kéne fogni a bugokat meg a buta MI-t. teljesen várható volt ez szerintem, ma már nem szeretnek pc-re fejleszteni a fejlesztők, szinte a pc-s társadalom 80%-ának nincs 2-nél több eredeti játéka... :U vagy ha van, azt is használtan veszi. nem akarok itt papolni amúgy mert nekem sincs sok eredeti játékom, szóval homokba dughatnám a fejem - de ez az igazság, ezek a tények.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés