Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Angel1981 #14 üzenetére
nekem tetszett a crysis első része is és a warhead is, képzeld el a lehető legjobb grafikán nyomtam, még grafikai konfigokkal mellette, és azt mondom hogy aki normális tv-n nyomja a crysis 2-t, annak az is szép. nem lehet mindig grafikai forradalmú játékot fejleszteni. az, hogy azt ígérték hogy pc-n lesz a legszebb, végülis igaz is, hiába konzolport
abu85: maximum crysis a játék, csak annyi, hogy kevés utalás van az első részből. pl. psycho-t meg a többieket meg sem említik, csak prófétáznak folyamatosan de ettől még megvan a crysis hangulat, én legalábbis nem éreztem hiányt... sőt, ez a rész még jobban tetszett mint az előző kettő.
jó hát kinek a pap kinek a paplanegyébként elég sok konzolport volt már, ami tetszett a pc-seknek, úgyhogy szerintem nem erre kéne fogni a bugokat meg a buta MI-t. teljesen várható volt ez szerintem, ma már nem szeretnek pc-re fejleszteni a fejlesztők, szinte a pc-s társadalom 80%-ának nincs 2-nél több eredeti játéka... vagy ha van, azt is használtan veszi. nem akarok itt papolni amúgy mert nekem sincs sok eredeti játékom, szóval homokba dughatnám a fejem - de ez az igazság, ezek a tények.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HomeAssistant Center - ha automatizálnád az otthonod!
- !BESZÁMÍTOK!ASUS ROG Strix G16/Intel Core i9-14900HX/GeForce RTX 4070/16" 2560 x 1600 IPS 240Hz
- Patriot Burst SSD
- ÚJ Apple Watch Series 9 45mm Cellular Graphite Rozsdamentes Acél (Stainless Steel), Braided Loop
- Asrock B650e Steel Legend Alaplap eladó.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest