Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Na nem sokára kiderül mekkora játék a multia
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
asvald
senior tag
HIHI
Valaki tolja még ezt a gamet multiba?
A rossz szándékkal mondott igazság, többet árt, mint bármely hazugság!
-
Gamerdavid
csendes tag
szerintem a crysis 2 egy jó játék és a grafika is nagyon brutál.
-
konas
senior tag
Megvan ))Az utolsó robbantás helyén,kell a föld alá menni.
-
andras87
tag
Nekem tetszik! Csak a single részét próbáltam de az kifejezetten szép volt! És örülök hogy ehhez most nem kellett új vga-t vennem hogy játszható legyen!
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
szabjan
tag
...hát nem tudom... Végigtoltam én is de nekem valahogy az a beharangozott marha nagy szabadság a játékban valahogy nem jött le...
a vizesember
-
Joe.36
addikt
Magyar feliratról tud már valaki valamit ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
persil
nagyúr
válasz Goldmen75 #107 üzenetére
Duke forever-el maximum már a kislányom fog játszani(most 5 hónapos....)...
Bár sajnos a diablo 3 sem valószínű, hogy hamarabb megjelenik... -.-"
A seriuos sam meg a legnagyobb királyság Ha olyan lesz a 3, mint az 1 és 2, akkor must buy xDEladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Joe.36
addikt
Tudja valaki hogy lesz e valaha magyar felirat ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Egy kérdés, a 3D opció miért nem aktív a beállításoknál???
-
Asmoday
csendes tag
Az első részt én nagyon szerettem. De ez... a grafika elég szép, hangulatos a romos New York... mégis azon kevés játékok egyike, amit csak kötelességből (ha már megvettem) játszottam végig. A játékmenet rettenetesen unalmas, helyenként a nehézség annyiban kimerül, hogy sokan jönnek az kész. Még a "feladatok is ismétlődnek benn...Kreativitás nulla. Ráadásul szerintem az utóbbi idők egyik legpocsékabb szinkronhangjai szólalnak meg a játékban. Nagy kár érte, mert nagyon vártam, de ez nekem óriási csalódás minden téren...
-
szabjan
tag
válasz donpedro13 #99 üzenetére
Én meg sem merem nézni hol járok. El is akadtam Valami ferdén szétomlott nagy szoba. Az utat egy fekete vas erkélyre irányít. A szélére. Leugrani nem lehet magasan van.Lejutni visszafelé nem tudok.Szemben valami idegenek gépe lövöldözik a föld felé... Most kezdem érezni én is amit írtál. Folyton egyformán szétlőtt házak. Ugyan azok az alienek..hát nem tudom....
a vizesember
-
Drenadar
veterán
szerintem is gáz... az első részekkel el lehetett hülyülni single-ben is, ott volt tényleges szabadság... itt meg?
DE ami gáz, hogy nagyon gyorsan megunható... találkozom pár aliennel, nehezen megölnek, vagy éppen könnyen, és nem érzem azt hogy nah akkor próbáljuk meg újra, inkább kilépek... sok játékban nem így van.
Inkább Dragon Age vagy maradjunk a stilusnál: warhead. -
tome.jr
addikt
válasz donpedro13 #99 üzenetére
Csodálom a kitartásod, én 1 óra után fejeztem be végleg.
-
donpedro13
csendes tag
Nyomába se ér az előző részeknek (ami a singleplayert illeti). A sztori 0, kb. a felénél járhatok, de olyan szinten unalmas, hogy egyszerűen nem bírom magam rávenni hogy játsszak vele.
-
JSaN
addikt
Az elso reszt sokszor at vittem, ebbol a beta es a multi demo eleg volt hogy ne most vegyem meg. Majd olcson ezt is meg veszem, ra er a game.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Findzs
addikt
válasz davidsone #96 üzenetére
na látod azt el is felejtettem
igazad van
nekem is volt olyan sokszor, hogy nem a várt irányból közelítettem meg az ellenfelet és az meg csak állt ott és vár szemből észre se vette hogy ott állok mellette[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
ne haragudj meg érte, hogy ilyet mondok de így nem igazán teljes a teszted, hogy az előző részekkel nem játszottál
az meg erős túlzás, hogy "különböző harci járművel", ha jól emlékszem csak 1 volt benne meg a terepjárómaga a játék nekem sajnos csalódás volt, a grafikával nem volt bajom még a bugokkal is el volt az ember, de a játékmenet nagyon gyér lett
levettem egy nehéz gépfegyvert az állványáról 150 tölténnyel és lazán végigvittem vele az adott pályaszakaszt
sosem volt olyan, hogy vissza kellett volna töltenem egy-egy nehezebb pályát
a végére is vártam valami eget rengető nagy csatát de ehelyett egy pudingot kaptampersze aki nemrég csöppent bele az fps játékok világába annak kellemes produktum lehet
de a magamfajta 10x éve fps-eket toló játékosnak kevés[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
_Scythe_
aktív tag
Örülök, hogy PC-s rovatba sikerült betenned az írást, egész odaáig el is jutottam, hogy x360-on játszottál. Köszönöm. Leülhetsz, 1-es.
-
Joe.36
addikt
válasz callmeakos #92 üzenetére
Warhead...... Nekünk kellett volna megcsinálnunk a Crysis 2 is....
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Valszeg ez azért van, mert ha már valami "2", az valaminek a folytatása. na itt semmi folytatás nincs. Annyi hogy Prófétát áthozták de 5 perc múlva lepuffantja magát. Állítólag ez azért van hogy a konzolos társadalomnak ne legyen ismeretlen a történet. De kérdem én, ha valami olyan sikeres mint az 1 és a Warhead, mért kell ilyen mondvacsinált ökör ürüggyel juszt, se azt csinálni. Istenem......
De remélem mi magyarok megint alakítunk valami fain kiegészítőt. Mondjuk tényleg jó lenne a 2 történet összekapcsolására.
Magyar felirat? Hááááát majd valami noname studio kiad vmit.....
Magyar szinkron? Na azt majd akkor, ha a hold kék lesz és a mikulás csoki helyett fogkrémet ad December 6. án[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Gergosz2
veterán
az első jobban bejött
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Helmoras
őstag
válasz WongFeiHong #88 üzenetére
nálam nem lassult egyszer sem... érdekes
-
félisten
-
WongFeiHong
senior tag
Nem tudom de másoknak nem tűnik fel hogy az xboxos változat iszonyúan lassúl néha?
Még nem találkoztam ilyennel konzolon max szaggatással. De ez slow motion már -
KAMELOT
titán
válasz FoxiestFox #86 üzenetére
ja hát jó pár év. én SINGLE player-a gondoltam. Ilyen netes baromságok nem érdekelnek.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
félisten
-
Crytek
nagyúr
Annyiban lett jobb mint az első kettő hogy végre normálisan kihasználja a 4-6 és több magos procikat is nagyon jól skálázodik + konzolok miatt kicsi a gépigénye.
2007-es elődhöz képset tényleg 0 grafikai ugrás nincs benne.De ez van amíg nem jönnek az új konzolok addig ezen a szinten fogunk szüttyögni sajnos.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
tome.jr
addikt
A pontozás nagyban befolyásolhatja a játék iránti érdeklődést, vásárlási szándékot, így nagyon is van jelentősége. Általában egy játék reklámjába is bele szokták építeni a magas pontszámú kritikákat.
Én elolvastam a hivatkozott hozzászólásokat, akik negatív véleménnyel voltak a játékról azok mind Crysis 1 fanok voltak.
-
Joe.36
addikt
Nos mikor lesz magyar felirat ? Tud róla esetleg valaki valamit..... Nanopuli....
-
KAMELOT
titán
válasz Angel1981 #80 üzenetére
az hogy ki mennyire pontozza a gamet nem érdekel senkit.
Ugyanis nem az alapján fogod majd te is eldönteni ,hogy milyen a game.
ha tetszik jáccol ha nem akkor uninstalálod a gamet.
Engem soha nem érdekeltek ezek a pontozások.
Sokszor volt oylan ,hogy a játék még 5 pontot sem kapott ,de nekem nagyon is bejött a game. Ez alapján nem sok értelme van eldönteni miylen a game.Másik dolog azt sem tudni ott hányan értékelték a gamet és akik értékelték miylen játékot játszanak szívessen és milyen a korosztály aki szavazott ez ügyben.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
válasz FoxiestFox #74 üzenetére
GTA4???
A kedvenc játékom. Pont ez a gond ,hogy végre már valaki előjöhetne egy ilyen gamel.
De oylan is jólenne bele ha mindne egyes épületbe bemehetnél tető stb.
Mondjuk ha felrobbantod a házat akkor dőljön is össze.
Néha azon szoktam röhögni 2010/2011-es játékokban ,hogy belélövök a falba szikrázik egyet majd a golyónyomot sehol sem látom.
Valaki már tényleg csinálhatna egy totálissan élethű játékot mindennnel együtt.
Legyen a game 40-50GB de legyen brutális.
CRYSIS az egy másik műfajban viszi az első helyet.
Egy másik hardcore game a GEARS OF WAR!!! Kár hogy csak az első része jött ki PC-re.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
persil
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #76 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy figyelmetlenség miatt lesz kevésbé értelmes a mondat, vagy a hanyag helyesírás miatt értékelhetetlen... xP
De nem szívozok, igazad volt
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
stargazerhu
aktív tag
válasz enginev3.0 #1 üzenetére
Hát nekem pont az volt a bajom vele, hogy nem nagyon van húzós rész benne....pláne, ha már ismered a pályákat, szitukat.
-
félisten
-
KAMELOT
titán
ja CRYSIS és CRYSIS WARHEAD nagyon fasza.
2-es rész is nagyon durva. Csak hiányzik olyan kicsi BC2 feeling hogy szétlőheted a tárgyakat ,falakat stb.
Kéne egy keményebb game ahol nem csak egy irány lenne a játék végigjáccásához hanem mondjuk lenen egy város és azon belül lehetne menni akráhova. Épületekbe , lifteket használni stb.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Gergosz2
veterán
UNALMAS LETT MÁR MEGINT!!!
Reméljük a magyarok megint csinálnak egy jó is pörgös kieget.Nekem hiányzik a dzsungel 1 kicsit, meg úgy vettem észre nincsenek akkora szabadon bejárható területek mint az elsőben.
Anúgy a grafika jó lett , de a nano ruha irányítása szerintem jobb volt az elsőben.[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
engusz
veterán
válasz yakuza.tora #21 üzenetére
Na igen, ha az ember ki tudja várni.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
molochtomika
tag
Szerintem is csúcs játék, kár, hogy elég kevés a pálya és a végére csak az ufók az ellenségek! Szeretek embereket legyakni
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika
-
Dtomka
veterán
Szia!
Szerintem BF 3-at akartál irni....a Bad companynak egyenlőre nincs bejelentve a 3- része...
jatekok,hu -
persil
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #65 üzenetére
Teljesen jogos...
De szerintem érteni lehetett, amit akartam
Szóval publikálás előtt kell ellenőrizni, amit már leírtunk...Remélem így megfelel xP
-
félisten
-
persil
nagyúr
Azért a helyesírást le kellene ellenőrizni, mielőtt megírunk egy cikket.
-
davidsone
addikt
ja az a főhős neve
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
félisten
Nekem semmi nem ér ebben 10K-t.
~600-900Ft ok lenne."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Helmoras
őstag
Érdekesnek tartom azt a tényt hogy hozzászólásonként változnak a vélemények, eléggé megosztja a közönséget a dolog
Én a dicsérők sorába sorolom magam, mivel nekem tetszett a játék minden tekintetben.
Különböző játék stílust kedvelő emberek is egyaránt élvezhetik a trükkjeit (spinter cell, rambo )Az meg hogy szar lenne a grafika, vagy csak hogy nem elég szép... az ilyen kommenteket vicc kategóriába sorolom. A teszt xbox360-on készült én szintén ezen a platformon játszottam le a játékot, kb másfél méterről nézek egy 40 colos fullhd tvt és leszámítva hogy a távolabbi fa árnyékok kicsit butyuták, nem tudok belekötni a grafikába, arról nem is beszélve ez egy 6 éves hardware....nem értem az elvárásokat.
Szinte tökéletesen van optimalizálva a játék erre a masinára, 10 óra játékmenet alatt egyszer nem szaggatott be, szépen folyamatosan futott.2011-ben már nem grafikában kellene fejlődni a játékoknak(És csak hogy én is tartsam a tendenciát Battlefield 3 durván odatesz e-téren ami persze nem is baj ) hanem játékmenetbeli újításokat, fizikai motorokat és ebbe beletartozóan az élethű mozgásokat kellene fejleszteni szerintem. Itt kell megemlítsem nem mondom hogy elég jó a cryengine 3 mert igencsak vannak bajai, de legalább fejlesztenek vmit...
1 Relative komoly buggal viszont találkoztam a játékban, az ellenfelek rendszeresen beragadnak sajnos a falakhoz, már már videó összeállítást csinálhattam volna egy vicces zenével és mehetett volna "rosszpcjátékokra" (remélem ezt valami patch formában javírták majd)
Kicsit attól tartok azért hogy a Battlefield 3-nál is az lesz mint a Shift 2-nél hogy a gameplay trailerek cseppet sem hasonlítanak a játékra :S
Bocsesz ha kicsit hosszú lett unatkoztam
[ Szerkesztve ]
-
Joe.36
addikt
Végig vittem, szép grafika, de hiányzott az előző részek varázsa...
Nem tudja valaki mikor lesz magyarosítás ?
DX11 ?
-
ViTaZi
aktív tag
válasz FoxiestFox #39 üzenetére
Azért ez nem mondanám "Az utóbbi idők legjobb FPS-e".
braner00 kerüljétek!
-
gyigyoo
csendes tag
én fullhdben vittem végig maxon pc-n a crysis2-t de sztem a metro2033 sokkal szebb...
-
Morden24
nagyúr
válasz julius666 #55 üzenetére
Történetesen nincsen meg a Crysis 2, és ameddig valaki nem adja kölcsön vagy ajándékba, addig sajnos nem is fogom tudni megnézni, de azért azt be kell látni, hogy ezek az állóképek nem sokat reprezentálnak a játékélményből.
Ahhoz nyilván tényleg nem kell sok fantázia, hogy rájöjjünk, hogy a 2005-ös Xbox hardver már nem alkalmas rá, hogy befogjon egy 3700 fontos gépetA Halo: Reachben lehet igazad van, bár természetesen FullHD-n játszom, nem is 20, hanem ~3-4 méterről.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
julius666
addikt
Egy tévén, több méterről? Ugyan.
Egy rendes nagyképernyős tévé képernyője durván ugyanakkorának látszik "több méterről" (nyilván nem 20 méterről beszélünk, hanem mondjuk 3-4-5), mint a monitorom nekem 1-ről. Márpedig itt az számít, nem hogy milyen messze van.
nem ugyanarról a megjelenítőről származnak
Ez mit akar jelenteni?
a Halo: Reach sem így néz ki
A gyengébb grafika miatt simán lehet hogy az "csak" 720p upscale, az meg kevésbé feltűnő (pláne ha csak HDReady TV-d van nem FullHD-s, akkor nincs is különbség).
-
Morden24
nagyúr
Ja, hogy ja.
The PC ran Crysis 2 at 2,560 x 1,600 – the native resolution of the 30in Dell 3007WFP screen we were using – while the Xbox 360 upscales from a resolution below 720p (1,440 x 720). This heavily affects the image quality, obviously.
-
Morden24
nagyúr
válasz julius666 #52 üzenetére
nagy képernyőn megkockáztatom élvezhetetlen.
Egy tévén, több méterről? Ugyan.
Egyébként meg ahogyan a folyamatos panaszkodást hallani lehet, a vizuális orgia PC-n is elmarad, szóval kvázi tökmindegy.szerk.: Amúgy hogy ezek a shotok nem ugyanarról a megjelenítőről származnak, az is kurva biztos. Meg amúgy is meglepne, ha ez így ebben a formában reális lenne, mert a Halo: Reach sem így néz ki, bár igaz, hogy nem nagyon nézegetem állóképen.
[ Szerkesztve ]
-
julius666
addikt
válasz TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Ehh tényleg.
Viszont a Boxos képek ugye csak viccek? Nehogy már ennyire szar legyen a Box hardvere, ez kb. 480p-s upscale, olyan szinten életlen és szutyok hogy arra nincs szó...
HD játékélmény mi? És akkor még mindig van pár "tudós" aki megmagyarázza hogy a PC-s hardverek hiába több generációval jobbak a konzolokénál, a grafika nem jobb semmivel. Meg hogy ez a generáció még 4-5 évig simán elég...
Edit: utánanéztem, és nehezen (szinte minden oldalon a boxos screenshotok SD méretűek voltak, nem is értem miért ) de találtam végül fullképernyős képeket és ez bizony ilyen. Iszonyat gagyi, tényleg nagy képernyőn megkockáztatom élvezhetetlen.
Így nem is csodálom hogy a cikkírónak elmaradt a vizuális orgia.
-
őstag
A játék nekem semmi újat nem hozott, normál szinten a legkeményebb helyzetekben is szinte lövés nélkül lehetett tovább menni, pl. az összeroskadó hídon való végigfutás, vagy, hogy mást ne említsek, az utolsó pályán (földből kiemelkedő sziget) csak a játék vége előtti 3 "gonoszt" lőttem ki, odáig simán ellavíroztam láthatatlanul.
Annyira nem fogott meg a játék, hogy újrakezdve lövöldözéssel jussak el a célig.Átlagos.
Tech-No-Logical World.
-
callmeakos
veterán
válasz TESCO-Zsömle #44 üzenetére
Jó de azért nem sok játék jött ki még idén, ami eléri ezt a szintet. Majd esetleg a Battlefield 3.....
All→M8
-
GoldenJ
tag
AZ első elfogadható minőségű FPS 2011-ben. De még ez is épphogy megvan négyes alá. Reméljük lesznek még jobbak idén...
A mai gyerekek nemcsak megveszik a vackot, hanem még azt is elhiszik róla, hogy király.
-
Morden24
nagyúr
válasz Silentfrog #45 üzenetére
Szerintem sokan azért elégedetlenek a játékkal,mert elmarad az az érzés,hogy venni kell uj videokártyát a géphez.
Ja, én is utálom a kocsimat, mert keveset fogyaszt és nem kell szervizelni
(#48) GoldenJ: Nyilván kérdés, hogy kinek mitől lesz jobb, de mondjuk Deus Ex: Human Revolution
[ Szerkesztve ]
-
_Volkovy_
nagyúr
Nem rövid az..
Viszont grafikára egy szinten van a Bulletstormmal.[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Szerintem sokan azért elégedetlenek a játékkal,mert elmarad az az érzés,hogy venni kell uj videokártyát a géphez.
Én mindig bemagyarázom magamnak,hogy kell az az uj videokártya,mert nem futnak a játékok normálisan,és a játék sokkal többet tud,mit ahogy futatni tudom.
Többféle szájiz van az ember szájában,egy részben örül,hogy igy fut egy ilyen grafikáju játák,másrészt búsul,hogy a hiper-szuper dx11 videokártya megvásárlása kissé "hiába" volt,mert csak irreális felbontásba tudja megszorongatni a Vga-t a játék[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz callmeakos #37 üzenetére
Én emiatt ábrándultam ki a Cry2-ből. High és extreme beállítás közt gyak nincs különbség, pedig 3 lépcsőfok...
Ennyit az űber grafikáról...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
pzstm
titán
válasz gordonfreemN #42 üzenetére
parancsolsz?
átvitt értelemben sme tudod sehogy értelmezni? (olyan látványelemekre céloztam, amitől hanyattvágja magát az ember, és eláll a szava a gyönyörűségtől) Ezért is bátorkodtam belecsempészni eme kissé tréfás, metaforikus megfogalmazást
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
gordonfreemN
addikt
"vizualis orgia" :nem erteni a kifejezes...
kivancsi lennek, egy cikkiro milyen parameterekkel rendelkezik (persze nem az ivarszervere ertendo, hanem a szellemi kapacitasara)¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
félisten
-
tDr1v3r
veterán
Én nem is tudnék belekötni, a mai kóloftrutyik mellett simán hosszabb, talán 10 óra alatt ki is pörgethető rohangálva... persze egyénfüggő ez.
Szvsz jó game, de boxon akkora trágya... ps3ról nem is beszélve, rettentően szar a framerate. :/[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
félisten
Az utóbbi idők legjobb FPS-e, végig élvezhető, közepes gépen is nagyon szép, a hangok, zenék marha jók, hangulatra szintén oda van téve.. egyedül a hosszába tudnék belekötni, de nem teszem, mert ma már sajnos nem nagyon divat hosszabb játékokat csinálni.
-
tome.jr
addikt
válasz Angel1981 #13 üzenetére
+1
Valóban erős visszalépés az első részhez képest minden szempontból (grafika, hangulat, játékmenet, történet).
Azzal is egyetértek, hogy olyannak kellett volna a tesztet megírnia (főleg egy játék második részéről) aki legalább egyszer végigtolta az előzőeket. A második részt csak az elsőhöz mérten lehetne korrekt módon értékelni.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Grafika 8? Ha ez 8 akkor mi ennél durvább. Sajnos lehet hogy ennek az a rákfenéje, hogy a választható platformok közül ennek van a "leggyengébb" grafikája. Én pont mosr játszok vele max grafikán otthon és attól is lefordulok a székről miközben játszom vele, de a minap jártam ez egy elektronikai szaküzletben és ment az egyjátékos játékmenete az egyik LG tévén. Azt hittem ott helyben bepisilek annyira über brutális volt ott a látványa. Szerintem azért a sztori mellett a grafikának is beficcenhetett volna egy 9-9.5. Ja és ha nem próbáltad ki az 1 et és a Warheadet akkor ajánlom szíves figyelmedbe mert azokat sem érdemes kihagyni Amúgy köszi a tesztet
Ja és mégvalami. Ahhoz, hogy ez a játék tényleg izgalmas és élvezetes legyen, minimum Super Soldier fokozaton kell játszani. Én azon tolom és komolyan mondom szenvedek vele hiába a nanoruha de tökéletesen lehet a ruha képességeivel sakkozni
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Gbi82
tag
Nekem Kb akkora csalódás ez a játék ,mint az új AVP volt.
Unalmas, nem élvezet leküzdeni az ellenfeleket,amikből ráadásul elég kevés fajta van, a story a végére már nem is érdekelt de ami a legmeghökkentőbb volt, az hogy a végén elmarqadt a bossfight.
Nem is értettem ,hogy lehet egy ilyen játékot lezárni főellenség nélkül.
Szánalmas lett a nagy elődökhöz mérten, nem tudok mmást mondani."ha nincs ló ,jó a szamár is" (Chicolina)
-
RyanGiggs
őstag
Szerintem nagyon jó game lett, azt nem mondom hogy simán veri BC2,
de hogy jobb lett nála az biztos!! Egyedül a Metro2033-at nem győzte le!
Tehát én csak ajánlani tudom mindenkinek aki még nem próbálta! -
TTomax
félisten
A Crysis 2 tesztnél mindenki a Battlefield Bad Company 3-t várja..minden második harmadik hozzászólásba belefűzi valaki Én is azt várom...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Armor72
csendes tag
Játék: sztori bizony lapos....a grafika mai szemmel átlagos....a multi-t feldobja a az álcázás és a az armor mód kombinálhatósága és a fejlesztés lehetőségei, de ezt leszámítva nem nagyon érte meg a pénzét....talán majd a Battlefield Bad Company 3, és a Mass Effect 3.. ezekért ismét fizetni fogok...
üdv
u.i. a direct X 11 kihagyása nagy pofon volt! Mi a fenének fejlesztettek oly sokan a PC-jükön? A benchmark progikért? nem volt elég az nvidia pénzinjekciója úgy látszik--
-
Necroman_Mk2
őstag
Még nem játszottam vele, de ha be is szerzem, előbb a megvásárolt, de még ki nem pörgetett egyet vinném ki.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Apone33
őstag
Az elején nem annyira tetszett a játék, de ahogy haladtam előre egyre jobban megtetszett, már 3-szor végigjátszottam, a multija is nagyon tetszik.
Play Hard!!!
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Aki egy "kicsit" fel szeretné tuningolni a grafikát az töltse le az alábbi linken levő Crysis 2 Advanced Graphics Options Utility v1.7 -t
Én ezzel egy kicsit felturboztam a grafikát és máris sokkal jobban tetszett a játék!
-
szabjan
tag
Nem lenne ez rossz játék, de a grafika nagy beharangozása nekem visszaüt inkább..
Ha a táj szépségéről beszélünk nálam még mindig üt mindent amikor az első rész elején kilépünk a domboldalról a tengerpartra a felkelő nap fényében. Majd utána a tengerparti rész....Nekem a 2 nem hozta el eddig egy helyen sem ezt az érzést....a vizesember
-
kpal
nagyúr
Jó teszt .
Saját vélemény : Nekem nem hozta a azt a szintet mint az első rész nekem még mindig az a etalon . A 2 nálam egy erős 80% és sokan erre újítottak gépet de csalódtak Dx11 nincs de legalább be éri kisebb géppel a játék .
Az első mindig helyet kap ha új Wint rakok Multiban a Wars a a nyerő nálam igaz már kevesebben játsszák mint 1éve de jókat lehet szórakozni[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Szerintem egész korrekt játék lett!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
yakuza.tora
addikt
13-15K-t nem adok ki. Nekem minden játékom eredeti, de nem első hullámban megvásárolt. Kivárom, amíg az első flash után lejjebb megy az ára s akkor veszem meg...
Úgy néz ki, a Battlefield 3 lesz az első kivétel. Brutálisan jók a videói!!! Még az sem kizárt, hogy azért akár 10K feletti összeget is beáldozok.Alléz Olympique de Marseille!
-
gyigyoo
csendes tag
nekem nem tetszett... story 0, grafika túl csicsás... nem élethű... talán a PS3-mas a legjobb mert olyan mint a pcs csak csicsás dolgok nélkül... azért jobbat vártam... na majd a battlefield 3
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
ne haragudj, hogy eddig nem volt konzolom, gépem meg nem volt megfelelő hozzá, hogy az elsőt kivesézzem....
Ez egy szubjektív vélemény, szubjektív teszt. Direkt le is írtam, hogy nem ismertem első részét, valamint a hanyattvágom magam a grafikától érzés is elmaradtiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
buzus
aktív tag
Fasza hogy olyan tesztel jatekot aki az alap jatekkal meg csak nem is jatszott. Massal nem tudnam magyarazni azt miert kapott 9 pontot jatekmenetre, mikozben a jatek visszalepes is par ponton az 1 reszehez kepest. Reszemrol ennyi.
-
pzstm
titán
válasz huskydog17 #11 üzenetére
xbox360-as verzióban most néztem meg, és nem találtam sehol. (szerintem english only)
kexksz: bármilyen egyéb kérdésedre szívesen válaszolok
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
baleee89
aktív tag
pöpec kis játék! az első rész nem annyira jött be na ez annál inkább! jó teszt
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Angel1981
veterán
Ok, látom, itt nagyon egyedül vagyok a véleményemmel (Crysis 2 = Crysis 1 megbecstelenítése) - úgy hogy nem pattogok.....
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
Hát ez a teszt nem lett valami hosszú.
-
huskydog17
addikt
Az elemzésben nincs benne, így megkérdezem itt:
Az alap kiadás több nyelvű vagy csak angol szinkron van rajta? Konkrétan az érdekel ,hogy van-e benne gyárilag német hangsáv.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Ryder62
őstag
Sztem jó gém lett. Az első rész után nem vártam mást csak egy techdemót de szerencsére játék lett belőle.
-
engusz
veterán
válasz yakuza.tora #7 üzenetére
Én csak simán úgy vagyok vele, hogy csak abban az esetben vagyok hajlandó kiadni 13-15 ezer forintot egy játékra, ha előtte kipróbálhatom. Pl. a Bulletstorm is így lett megvásárolva, mert már a demó is visszaadta a különleges hangulatot.
Most éppen Shift 2 és Crysis 2 demókról álmodozom, de nem hiszem, hogy lesz belőle valami.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
pckownz
őstag
Nekem nagyon bejön ez a Crysis feeling.
Nagyon remélem, hogy a 2 is kap egy "kiegészítőt", amiben befedik az 1 és a 2 közti űrt a storyban.
Hogy hogy járt Prophet a szigeten, mi lett a hajó sorsa, illetve Nomad és Psycho, a Crynet és a koreaiak nano ruhájával. -
yakuza.tora
addikt
-
nrgia
őstag
Nem volt szerencsém az első részhez sem...lesz mit bepótolnom...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
engusz
veterán
Elgondolkodtam a megvásárlásán, de sajnos a multi demó engem sem "hatott" meg. Viszont az már biztos, hogy a kiadott játék jobb lett, de még így sem vagyok meggyőzve.
Mostanában nem túl divatos a hivatalos megjelenéssel közel egy időben single demókat dobni a nép elé. Ezért nálam most kimaradt egy-két nagyobb cím. (Mire méltóztatják kiadni a kipróbálható verziót, addigra a boltokban is kedvezményes áron fognak futni. )
-
Silenzio
addikt
A bétával voltak gondok, behalt az 5.1-től és semmi hangot nem adott. A véglegest 7.1-ben toltam, nem tudom, valódi térhatás-e, de annak tűnt.
P.S. Én tökéletesen értem az angolt, és a sztorival nincs túl sok gond. Néhol összecsapott, 1-2 helyen zavaros, a végén a fordulat meg igen gyér. Ettől eltekintve átgondolt, majdnem hogy átélhető.
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
veterán
Nekem nagyon bejött,remek a játék és a grafikai is.Azért ha kijön a DX11 patch akkor meglátjuk,hogy miben nyújt többet,lehet semmiben
duree54
-
enginev3.0
félisten
Szerintem jó lett a játék, csak ha van benne valami húzósabb rész akkor felidegesít és kilépek, aztán 1-2nap múlva kapok észbe, hogy hé játszani kéne ismét vele, szóval annyira azért nem vonz, de nem is utolsó az értékelés elfogadható.
A hangzás nálam annyira nem jött be, sem a kis Logitech x-230-on sem a Logitech G35-nél, valahogy nem az igazi, mintha csak stereo lenne (vagy az is?)
Este lehet megint kicsit bekapcsolom, csak most Shift2-re álltam rá nagyon
Sztori nekem is tetszik, bár az angoltudásom igen gyér, de azért az alcatrazt megértem belőle
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest