Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Az RA2 még a gagyi és a hihető határán mozog sztoriban, és a megvalósítás is pont ezt tükrözi. Nem mondanám meseszerűnek egyáltalán, az RA3-mal ellentétben, ami valóban egy katasztrófa lett, minden téren.
Az RA2 még igazi C&C-s játék, és talán a legjobb a sorozatban. Az RA1 is nagyon jó, de véleményem szerint játékmechanikailag az RA2 kicsit többet nyújt, de ami igaz az igaz, a hangulata kicsit komolyabb.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
törölt tag
Nem azért de abból hogy a single rész _videóiban_ nem vették komolyra a figurát hogyan következik, hogy rossz stratégiai játék ?
Csak mert a RA3-ról sok minden elmondható, de tény, hogy rengeteg hasznos újítása volt (építkezés változása a három frakciónál, nyersanyaggyűjtés, multifunkciós egységek, a vízen való építkezés).
Szóval mint stratégiai játékra szerintem nem lehet rá panasz.
A hadjáratban sem láttam kivetnivalót, nem hozott kiemelkedőt, de nem is volt rossz, a küldetések kellően nehezek és változatosak voltak - már amennyire változatos lehet egy több 10 éves játékmenet.Egyébként meg ez a komolytalanság a RA2 óta jellemzője a sorozatnak (sokaknak tetszik, sokaknak nem), aki komolyabbat akar ott a sötétebb Tiberium szál.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
A RA2 pont azon a határon mozog, hogy a videók emészthetőek, de már majdnem kínosak. Szerencsére elvétve találni bennük komolyságot is. Amit viszont a RA3 videóival műveltek, az szégyen. De ez nem lenne elég, nagy nevű színészek ostobáskodtak.
A stratégiai játékok eddigi legmélyebb pontja az a játék!„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
negro
őstag
válasz whitezo88 #43 üzenetére
En is jatszottam vele es talan vegig is vittem itt a single reszt meg es sokat multiztam is vele de mar megvaltozott az egesz CnC nem volt kozel olyan hangulata mint az elso resznek konretan komolytalan volt es itt mar 100%- osan EA kezben volt a fejlesztes. Ergo itt indult el mar negativ iranyba az egesz. Na meg a RA1-et nem 1x ujra vittem a Aftermath kiegeszitot pl nincs egy eve se, hogy ujra elovettem mert kuva jo es ha megszokja az ember a grafikat nagyon jo vele jatszani most is. Ugyanakkor egy RA2-ot eszembe nem junta ujra vinni. Nem veletlen...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Rambovits
senior tag
Haverokkal még a mai napig ZH-zunk, eddig az volt a legjobb Remélem ez majd felér a szintjére.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
negro
őstag
LOL! Ugyan mar. Anno mar a Tiberian Sun -nal kepbe volt az EA es beleszoltak a Westwood fejlesztesbe ezert mar az se lett nagy szam de meg element. De a Red Alert 2- vel mar elindultak szepen a lejton es bar a Tiberium Wars -ban probaltak visszanyulni az alapokhoz a single resz hot unalom volt es gagyi ergo vigig se vittem oket csak multiban jatszottam mar veluk. Multiban mondjuk nem volt rossz. Ahogy a Generals -okal is csak multiztam mar hisz azoknak se volt semmi koze a CnC-hez. Az utana levo C&C nevu jatekokat (RA3, CnC4) meg mar ki se probaltam nevetesegesek voltak mar az elozetesek es gameplayek alapjan is. Egy C&C1 es Red Alert1-hez kepest meg plane. Akik bo huszonevesek es jatszottak az elso reszekkel azoknak mar a 2000-es evektol megszunt ez az RTS nem a CnC4-el hanem tobb mint 10 eve mar!
Ettol fuggetlen kepek alapjan nem tunik ez rossznak es lehet marha jo mutis rts lesz de hat kell a nagy multo nev...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
Vardar
tag
TW3, Kane's Wrath, Red Alert 2, Zero Hourig minden bejött, First Decade-et is megvettem, és sajnos a Red Alert 3-at is. Azóta nem vettem eredeti játékot, mert nagyon megbántam minden forintot, amit kiadtam rá
Egy valamit azonban ne felejtsenek el. Még pedig a jó moddolhatóságot. Egy-egy jó mód, több évvel meghosszabbíthatja a játék élettartamát, népszerűségét, lásd: Europa Universalis, Hearts of Iron, Empire at War, stb. Nem érdekel milyen, csak moddolható legyen. A többit kijavítjuk -
SkyS1gn
félisten
Istenem a Generalsos idők...
A C&C 4-el végleg elindult ez a franchise is a lejtőn!
Frankó motor, jó ötletek erre pofánköpnek mindekit nesztek F2P... kampány kiegészítők? Hova hánnyak?
Köszönjük ismét EA!Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dany007
veterán
CNC Tiberium wars volt nálam is az utsó amit egyáltalán letöltésre méltattam...
Az viszont komoly volt. Persze az első még mindig a Tiberian Sun. A RedAlert részek is tetszettek, de nem annyira.Viszont én szeretem a skirmish küldetéseket is. Csak simán gép ellen. Remélem ilyenre is lesz lehetőség. Persze sokat toltuk hálóban is. Pl 2 brutál scrin-t sose tudtunk legyőzni ketten haverokkal. A legdurvábbra állított két scrin mindig legyőzött előbb-utóbb minket. Persze mi is scrinnel voltunk. De olyan rohadtul csalt a gép, hogy ott már képtelenség volt nyerni. Volt, hogy 4-5 órán keresztül nyomtuk folyamatosan(!) és végül nem sikerült nyerni. Leginkább azért kaptunk ki mert már meguntuk.... Szép is volt még anno... Tiberian Sun meg mégdurvább volt.
-
wolfman
veterán
válasz Silentfrog #34 üzenetére
Képek alapján azt mondom okés, remélem a koncepció és játékélmény is fogyasztható lesz.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Silentfrog
veterán
Az ilyen tipusú játékoknál szinte teljesen mindegy számomra a grafika A Command and Conquer Red Alert 2 el a mai napig nagyon jót elszórakozok.
-
Ninja Chick.
tag
Jó hír, csak nehogy olyan mocsok legyen mint a Red Alert 3.
Yuri's Revenge-t még mindig nem tudták überelni nálam -
Malachi
addikt
halványan dereng, de szerintem a C&C-vel ismertem meg az RTS-eket. az biztos, hogy egész éjszakákat játszottam át, miután rendesen megírtam a config.sys-t, meg az autoexec.batot, hogy szóljon végre az az SB kártya, ha már megvettem kétezerért.
-
whitezo88
nagyúr
Tib Wars még bejött. TT single egy botrány volt, a multival azért elvoltam 100 órát. A generals nekem nem jött át annyira. a RA3 meg mégúgyse...
-
errorcode06
őstag
Már várom a nagy bukást!
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Thome
veterán
Szerintem a Red Alert 2, illetve Tiberian Sun volt a legjobb... Talán még a Generals, de nálam már az sem igazán ütötte a mércét meg.
Azokból egy remake, 2012-es motorral, felhasználóbarátabb irányíthatóság és meg is vettek engem.
(Westwood-ot sajnálom, beépültek az EA-be és a Dune sorozatnak is vége, pedig szerintem az a franchise is piszkosul jó volt)
-
V.Dave
senior tag
ez valami brutális lesz!!!
ZH után nálam elég magas a léc, de a képek alapján bejövős nagyon is..Xiaomi mi 8 6/128
-
Kapti
tag
Red Alert 3, C&C Generals Zero Hour. - Ezek mind szuper játékok voltak. Csak ugye az olyan játékok, amelyekben az észt is kell használni, azok nem igazán tudnak hódítani.
[ Szerkesztve ]
Phenom II X3 720BE @955X4 - Life is good.
-
AS
félisten
Nagyon szép
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
- = Zk = -
félisten
válasz whitezo88 #18 üzenetére
"gyúrogatáshoz" étrend kieg
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
Kashim
őstag
Látom angry mob befigyel a képeken.
-
CsonkaImo
addikt
Egy újabb fps multiplayer játékot eltudnék képzelni. GDI-NOD frackciókkal, védeni a harvestereket vagy újabb tiberium mezőket szerezni. Lennének commanderek akik különböző tamogatást hívhatnak pl. NOD-nál x egység láthatatlanná tétele majd beszivárogni egy GDI bázisra zűrt csapni Különböző kasztok, járművezetés stb... Rengeteg lehetőség van benne.
-
Angel1981
veterán
A zseniális Tiberium Wars, és a csapnivaló Tiberium Twilight után ez a minimum!
Remélem, ott folytatódik, ahol a Kane's Wrath abbamaradt! -
nagyúr
Kezdetektől fogva voltam C&C-s, imádtam, haverokkal volt hogy neten egymás ellen nyomattuk a RA2-t, ajh régi szép emlékek
Az utolsó, amivel bohóckodtam, az szerintem az RA3 volt, annyira nem tetszett, hogy kb. az 5-ik küldetés után félretettem a játékot, azóta is a szekrényben pihen, egyszerűen szar volt, na
Remélem ezzel visszajön a régi feeling, esetleg a jó kis élőszereplős videók, amiért anno annyira megszerettükMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Tamás88
őstag
Generals volt az utolsó olyan, ami még tényleg jó volt, annak ellenére hogy sokan szidták a játékot a játék motorja miatt (még a mai gyors gépeket is képes megfogni), de a mai játékok (C&C4-5 és RA3) is ezt a motort használják, csak továbbfejlesztve. Persze ezek is jók, de már nem az igazi, főleg hogy a legutolsók már ingyenesek és nem arról szólnak, amiről eredetileg megálmodták. A legjobb RTS az a TS és a RA2, a legjobb FPS pedig a Vista életű C&C Renegade, na azt szidták mint a bokrot, most jó pár év után viszont már rengetegen azon multiznak, és abban tényleg volt egyediség, amit a mai játékokban sem lehet megtalálni (építeni, fegyvert, egységet, járművet rendelni). Nekem még megvan az eredeti dobozos TS, valamint a FD is. Csak az a probléma hogy W8 alatt a TS és a RA2 lassan fut (erre van egy grafikai patch), de a TS-ben ezután sem lehet látni a menüt.
-
ZeroZero
csendes tag
Szerintem az utolsó jó C&C a Red Alert 2 (vagy talán az 1) abban még nem tankokból kellett lövöldözni az ejtőernyős emberkéket, az még letudott kötni. Kipróbáltam a legtöbb új részét, de valami rettenet, főleg a Tiberian Twilight...
-
törölt tag
Mivel ez eredetileg Generals 2-nek indult így nem csoda, hogy hasonlít rá
-
proci985
MODERÁTOR
vicces, a maga korában már a Generalsot se szerette mindenki, mondjuk a Zero Hourral lett kiforrott.
elvileg készült a Generals 2 is, ha továbbvitte volna az első rész szellemiségét, változatosságát és éjfekete humorát (ld a küldetés, ahol nato segélyeket kellett fosztogatni vagy bajkonur elfoglalása), akkor ment volna az előrendelés, adott esetben a collectorsra is.
CsonkaImo: valószínűleg átvették az artwork egy részét.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
BeLucZ
addikt
tiberium wars jó volt szerintem még nagyon, sokat játszottam vele, viszont a tiberium twilight felejtős lett, FB2-es motor RTSre? érdekes
-
CsonkaImo
addikt
Képek alapján elég sokminden visszaköszön a generals-ból. Tiberium Wars és a Kane's Wrath-ig értékelhető volt a széria és nagyon bízok benne, hogy ez is jó lesz viszont mióta a Westwood beleolvadt az EA-ba azóta nincs igazi C&C játék
-
Entryy
aktív tag
A red alert óta játszom velük, de nálam még mindig a Gen. ZH viszi a primet. A képek alapján ez az új is nagyon bejövős.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
törölt tag
Jobban jártak/jártunk volna, ha a kiadnak egy scrines, vagy vegyes kieget a TW-hez...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
igaz, az is jó volt....
(Y)" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Split
csendes tag
Ezzel a galériával kezdeni kellene valamit, mert 1920x1080-as felbontáson élvezhetetlenül kicsik már a képek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz - = Zk = - #1 üzenetére
Tiberium Wars nekem még tetszett, meg a kiegészítője is. (Nem DLC, kiegészítő, nagy szavak)
Live-Die-Respawn
-
- = Zk = -
félisten
nem köszi... C&C Tiberian Sun volt az utolsó számomra (Y)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Gaming notebook topik
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.