Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz whitezo88 #43 üzenetére
En is jatszottam vele es talan vegig is vittem itt a single reszt meg es sokat multiztam is vele de mar megvaltozott az egesz CnC nem volt kozel olyan hangulata mint az elso resznek konretan komolytalan volt es itt mar 100%- osan EA kezben volt a fejlesztes. Ergo itt indult el mar negativ iranyba az egesz. Na meg a RA1-et nem 1x ujra vittem a Aftermath kiegeszitot pl nincs egy eve se, hogy ujra elovettem mert kuva jo es ha megszokja az ember a grafikat nagyon jo vele jatszani most is. Ugyanakkor egy RA2-ot eszembe nem junta ujra vinni. Nem veletlen...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
-
negro
őstag
LOL! Ugyan mar. Anno mar a Tiberian Sun -nal kepbe volt az EA es beleszoltak a Westwood fejlesztesbe ezert mar az se lett nagy szam de meg element. De a Red Alert 2- vel mar elindultak szepen a lejton es bar a Tiberium Wars -ban probaltak visszanyulni az alapokhoz a single resz hot unalom volt es gagyi ergo vigig se vittem oket csak multiban jatszottam mar veluk. Multiban mondjuk nem volt rossz. Ahogy a Generals -okal is csak multiztam mar hisz azoknak se volt semmi koze a CnC-hez. Az utana levo C&C nevu jatekokat (RA3, CnC4) meg mar ki se probaltam nevetesegesek voltak mar az elozetesek es gameplayek alapjan is. Egy C&C1 es Red Alert1-hez kepest meg plane. Akik bo huszonevesek es jatszottak az elso reszekkel azoknak mar a 2000-es evektol megszunt ez az RTS nem a CnC4-el hanem tobb mint 10 eve mar!
Ettol fuggetlen kepek alapjan nem tunik ez rossznak es lehet marha jo mutis rts lesz de hat kell a nagy multo nev...
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest