Új hozzászólás Aktív témák
-
storm81
csendes tag
Egy nagyon jó teszt X360-as és Wii masinákra írodott Call Of Duty World At Warokról. ITT!
May the Force be with you...
-
kReOn
csendes tag
Szerintem is szép játék, viszont én ezerszer többet vártam volna a cod5-től... Nem értem miért tértek vissza a világháborúkba... CoD4-ben szerintem pozitív volt az az újítás, hogy már nem a világháborúkról szólt...
[ Szerkesztve ]
-
Victoriuss
tag
Valóban szép. Valóban a legszebb vh-s fps. De itt ki is merült az erénye.
Rendkívül buta AI, lineáris játékmenet (könyörgöm, 2008 végét írunk!!!!), átugrálhatatlan tereptárgyak, semmi karakterfejlődés, céltalan hentelés.
Ha már egy évben két COD-ot is muszáj kiadniuk, akkor valami újat is kellene már..
http://www.konzolcenter.hu
-
gtamate2
veterán
nem tudom miért kell leszúrni, elmondta a véleményét ennyi..
warez? és akkor senki nem próbált 1* se warezolni? az vesse az első követ...
várom a hazai megjelenést már én is 12 körül lesz amúgy ugye?*Sn0w
-
Scoobyka
addikt
nem állítom,hogy csúnya....csak azért olyan számottevő fejlődést nem vettem észre,mint azt beharangozták.....a játék grafikailag amúgy rendben van.....csak a küldetések azok már olyanok,hogy könyökömön jön ki....valamint a mi sincs a csúcsponton..(mondjuk mit is várok amikor a háborúban csak mentél és öltél akit tudtál ész nékül,de azért a társaktól néha elvárom,hogy pörögjön az agyuk)
félreértés ne essen,a játék egész jó,de egy cod-tól többet vár az ember mindig.
-
Eugene Roe
őstag
Magyar honban ez erősen fűződik a tömött vagy félig tömött pénztárcához
Én nem ítélem el ezt a tesztet, Demo csak játékok 50%-hoz van, 2* 12k-s dobozka is pihen a polcon, melyekkel összesen nem játszottam 12 órát... persze ez régen volt, most már Gametrailers segít
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
sakeee82
aktív tag
Én egy ismerősnél láttam a warezolt verziót, sztem az eddigi legszebb, legélvezetesebb világháborús Fps. Mondom ezt úgy, hogy én csak néztem!!!!
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Warezbéla haggyad.
Én majd akkor alkotok véleményt, mikor megjött a gyűjtői változatom jövő pénteken.500 forintos véleményem nekem is van ám.
Csak azokét tudom megbecsülni, akik rendesen fizetnek a játékért, ha lewarezolja egy verbatimra, akkor számára úgysincs értékre a játéknak, egyszóval hiteltelen az egész. -
Scoobyka
addikt
"nem, nem teszt, de akkor nem kellett volna beleírni h ez a pálya ilyen, a másik meg olyan"
csak annyit írtam,hogy nekem a Sztálingrád pálya tetszett nagyon....nem soroltam fel a pályákat sem,hogy melyik milyen csak annyit írtam,hogy hasonló küldetésekkel már találkoztatok tutira más játékban.....
amúgy sajnálom,hogy szúrja a szemed ha vkinek esetleg jó.....
-
-kdM-
senior tag
-
Frenky87
aktív tag
lényegtelen miket mondasz, számomra hihetetlen h eredeti cuccal told
nem, nem teszt, de akkor nem kellett volna beleírni h ez a pálya ilyen, a másik meg olyan
ez arra enged következtetni, hogy játszottál vele -> warez cuccból merítettél infót...
nem csak mo-n nem jelent még meg, hanem sehol máshol
[rls date: 11 nov 2008 gamespot szerint, ami nem magyar megjelenést, hanem ww legelsőt jelenti]problémám csak ennyi, semmi több...
jó "tesztelgetést" az ellenségednek is.
///
-
Scoobyka
addikt
a mirrors edgéről is írok majd ha lesz időm (jővő héten kapom kézhez elvileg)....,de még ezt sem fejeztem be....
azt még megjegyezném,hogy ez nem teszt....mivel sok mindenre nem tértem ki...(nem is lehet addig leírni minden infót amíg meg nem jelenik a játék hivatalosan Mo-n)
,de természetesen kérdésekre szívesen válaszolók,ha úgy van....értékelés meg saját vélemény....sztem ennyit ér ez a cod.....
UI: Mirror's Edge -ről meg annyit,hogy már van egy "ellenségem" aki teszteli.....és szerinte állat.
[ Szerkesztve ]
-
Frenky87
aktív tag
tetszik, h még gs-en sincs pontozva, nov 11-én jelenik meg, de te már tudod értékelni...
tán egy teszterrel van dolgunk megint?
pl Mirror's Edge-ről miért nem ír senki ilyen tesztet?
Ja tudom már... abból még nincs rls
///
Új hozzászólás Aktív témák
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!
- Ps3 Játékok
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!