Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Nagyon saccra mondtam a 20 sec-et, nem mértem.
De abszolút nem kell sokat várni.Nem terveztem amúgy a megvételét, csak a legacy edition járt a slim mellé.
Gondoltam mi baj lehet? Max 20 év után megint cod-ozunk egy kicsit.
Hát nagy mázli, hogy járt mellé a 4.
Azzal még a mai napig el tudok szórakozni. Kb. ez volt az utolsó cod amúgy, amivel játszottam anno.
De ahogy látom sok mindenről nem maradtam le -
tDr1v3r
veterán
Nagyon sok idő az a 20 mp... nálam is olyan körül lehet, nem mértem, de olyan okádék a játék hogy el nem indítom még egyszer. BO3 pár másodperc alatt talál közel teli lobbit HC-ben, ami pillanatok alatt feltelik. Hétvégén, megjegyzem... de hát én eleve hétvégén toltam az IW-t is ugye, a Black Ops meg eleve nincs is trial időszakban!
Tényleg nem értem hogy hogy lehetett egy ilyet kihányni, de komolyan. A Ghosts a túl nagy pályákon és a kevés újításon bukott el (még egy BO2 Pick 10-t se tudtak lekoppintani, vicc), a fegyverek legalább korrektek voltak. De ez mindkettőt elrontja...
Nem tudom megérteni hogy miért nem csináltak hasonló sablonpályákat mint az MW3-hoz. Akkor még azt mondanám hogy oké, majd a fegyverek kapnak balanszt... ja de várjunk, annak a multiját nem is ők hanem a Sledgehammer készítette. Az emberek meg az AW-t szidják hogy mennyire rossz CoD, szerintem meg milliószor játszhatóbb ennél a förtelemnél. Lehet fel is rakom újra valamikor, előjött a nosztalgiaérzetem.
Most már tényleg értem, hogy miért mondta mindenki hónapokkal ezelőtt hogy a CoD4 fogja tolni az eladásokat.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
ribizly
veterán
Csodálom, hogy az Activision miért nem tolta még le az árát Season Pass-ostul 10€-ra...
De komolyan! Miben eyes
Egyes perccel csak csökken az esélye, hogy bárki megvegye, főleg a DLC-ket.
Arról nem is beszélve, hogy az amúgy egészen jóra sikerült Black Ops 3-hoz meg jönnek még a tartalmak.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
tDr1v3r
veterán
Trial idoszak van, aztan XO-n eleg nyoglodos a lobbykereses, szerinted?
Ugy bukott ahogy van, szornyen gyenge eresztes, nem is ertem hogy miert adtak ki belole betat... szerintem mar az elborzasztott sok vasarlot. Az mar csak hab a tortan, hogy az eddigi CoD-centrikus YouTuberek se szeretik...
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Zso Ro
senior tag
Ezzel játszik is valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asustor NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- TABLET / TARTOZÉK beárazás
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest