Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
kipróbáltam és nem jön be
ha már így xarrá lebutították a grafikát legalább a fizika lehetne jó
rombolható környezet vagy valamiaz AI egyszerűen nevetséges de ez a videóbol is látható, csak áll veled szembe az ellen oszt lövitek egymást meg se próbál lefeküdni vagy fedezékbe vonulni
a kutyámbékák lekaszálása után potyog belőlükk a cucc
ez nekem az RE5 -be se jött be
lelövök egy ilyen jószágot oszt kipotyan a holttestéből egy adag lőszer vagy gyógyszer
nem hiszem hogy nem lehetett volna ezt máshogy megoldani
gyerekeknek jó lesz ez
vagy még esetleg multibanna várjuk továbbra is a nagy játékokat a modern warfere 2 és a dragon age személyében
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
hommeros
őstag
Semmi látvány, érdekesség nincs benne? nem hiszem el.
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
Szeg007
csendes tag
Ja nem rudom kinék miért tetszik, de maximum a grafikába lehet találni valami érdekességet 1 ora játék és tucat semmitmondo quest után azt kell mondanom hogy ebbe a játékba semmi nincs amivel kiérdemelhetné a "nem rossz játék" jelzöt tulajdonképpen csak mész és lösz néha viszel 10 kutyalábat valami NPC-nek, vagy kinyirsz egy boss monsztát de lényegében ennyi a tartalom. Egyesek azt mondták nekem hogy ez coop-ba érdemes tolni, de kérdem én mivel lesz jobb a játékmenet ha 4-en ölitek ugyanazokat a kutyaszerü lényeket orákon keresztül? Akkor már ugyanezzel a 4 haveral elmegyek sörözni, és nem egy monoton hentelést fogok tolni. Ez a játék legjobban a Hellgate: Londonra hasonlit, és mint tudjuk az egy oriási bukta lett, hát ez se lesz több annál hiába van csicsa rajzfilmes grafika.
-
Kareszovics
addikt
Egyre jobban érlelődik bennem a gondolat, hogy valamilyen módon játszani kéne ezzela játékkal.
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
misx
senior tag
válasz BloodyEddie #5 üzenetére
Ha a warez verizókra gondolsz, azt ne itt kérdezd!
-
BloodyEddie
őstag
Eltér valamiben a 2 verzió?
-
bandiie
aktív tag
Nem rossz game. El lehet vele hülyülni ha unatkozol, de semmi extra.
-
Mans20
addikt
Tényleg jó játék lett,bár majd akkor mondom ezt,ha már több órát beleöltem,és még akkor is le fog kötni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest