Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Wolverine #48 üzenetére
Reméljük hogy nem... Mindenesetre én egy packra fogok várni amiben a játék és a két kiegészítő jutányos áron egybe lesz csomagolva, ha lesz ilyen, ugyanis mostanában úgy tűnik hogy ez a tendencia kezd elmúlni, pl. a Diablo II és a LoD is külön-külön 3k a cd galaxisban (együtt vettem a 2-t anno ennyiért), és a Warcraft III és a TFT is 3-3k (ezeket is szerintem együtt vettem annyiért). Szerintem annak a fényében hogy mindkettőt régen fele áron meg lehetett kapni ez eléggé lehúzás, kérdés hogy ezt pl. kinek a számlájára kell írni (Blizzard, cdgalaxis, valamelyik kettőjük közé beékelődő kereskedő, stb).
-
adalbert1
veterán
Nem is fogok 3-szor 10K-t leszurkolni érte az is biztos, majd ha pár K lesz a játék meg a két kiegészítő akkor megveszem (így is legalább 200 óra játékidővel el vagyok maradva csak azokkal a játékokkal amiket megvettem, amiket meg még be se szereztem azokkal még többel
).
-
-
Wolverine
félisten
válasz
adalbert1 #44 üzenetére
Az alapjátékban lesz 5 kaszt. A többiről eddig nem sokat mondott a Blizzard; az esetleges kiegészítőkről meg még annyit sem.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
adalbert1
veterán
válasz
Wolverine #35 üzenetére
Itt is úgy lesz mint a Diablo2-nél? Tehát a kiegészítő új actokat és új karaktereket fog tartalmazni? Van valahol erről bővebb infó? Ugyanis eddig annyit találtam hogy 5 karakterosztály lesz (tényleg, mind benne lesz már az első kiadásban, vagy ezeket adagolják darabonként és nem lesz több kaszt?), helyszínek tekintetében is elég szűkszavú az eu.blizzard.com/diablo3 oldal.
wikings2: nem, de azért ne 3 részben adjanak már ki egy játékot. Oké hogy akkor is előre be volt tervezve a kiegészítő, de legalább nem azt tolták az arcunkba hogy akkor majd 2 részletben megkapjátok a teljes játékot (még ha nem is különbözött a dolog, valahogy akkor is szimpibb volt).
[ Szerkesztve ]
-
-
Derrewyn
senior tag
Titan a Blizzard készülő MMOFPS-e, némi támpont a stílushoz Blizzardból kivált fejlesztők Firefall nevű játéka.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz
Dyingsoul #38 üzenetére
Nem biztos, hogy kacsa - mi is írtunk róla a wow.hu-n, és úgy tűnik, hogy a fenti dia megjelenése vihart kavart a Blizzardon belül.
#37: a Warcraft univerzum története aligha fog újabb RTS-ben folytatódni, erre marad a WoW.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dyingsoul
veterán
Szerintem szégyen, hogy ekkora kacsát ki mertek rakni a Gamepodra... Manapság alig va színvonalbeli híretek...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
KisDre
senior tag
5 Kiegészítő a WoW-nak? Te szentég! Az alatt amíg elkészítik a 4.-ik és 5.-ik kiegjét, tudnának egy annál sokalta értékesebb Warcraft 4-et kiadni... mellesleg mi a fene az a Titan?
[ Szerkesztve ]
KisDre.artstation.com
-
adalbert1
veterán
Láma kérdés: akkor a Diablo 3-mal is eljátsszák ezt a 3 részben adjuk ki balf.szkodást?
-
wikings2
őstag
Ha ez a Blizztől van akkor örülök, ha Fake akkor is
Addigra biztos hogy meg lesz a gépem, addig ki se merjen jönni mert csak a hajamat tépkedem majd mikor előrendelem CE ben 20 ezerért és csak nézegetem fél éven át a tokjátTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
talpalavalo
aktív tag
Erre én csak azt mondom, hogy aztán majd kiderül mi mikorra jön ki...
Azért bízom hogy hamár ezt így kiadták tartják magokat mert D3♥
-
Taky
senior tag
Diablo-val annyira játszanék már...
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal
-
DeckardCain
senior tag
-
Wolverine
félisten
A Blizznél nincs kliens. A Battle.net-accountodon belülről töltheted le a játékokat (ahogy a Steamnek is van webes felülete is).
Cocoon-Z: a tippek szerint egy SC2-motorral kiadott SC1.
-
CocooN-z
őstag
Sztem. manapság mindenki mindenhez így áll, mert ha az ember hozzászokik egy minőségi szinthez valamivel kapcsolatosan, akkor ha egy hasonlóval találkozik, akkor az el is várja legalább azt a szolgáltatást alapból.
Ennyi sztem, talán, akkor, hasonló, alapból szavacskát egy mondatba
MIJAZA FÍNIX?
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-09. !!!
-
Morden24
nagyúr
Igen ezt tudom. Eddig a Blizzard-os "webshop"-hoz sem kellett kvázi.
Nekem önmagában nincsen gondom a klienssel, mert a Steam egy roppant egyszerű és praktikus dolog. Az EADM az alap gusztustalan verzió óta sokat update-elődött és egészen jó lett... ha lenne benne egy teljeskörű account manager, és nem kellett volna múltkor féltucat levelet váltanommár megintaz EA-val, akkor még értelmét is látnám.
A GfWL jelen formájában egy kis rakás, mert még vásárolni sem tudok rólaMindegy, én jobban szeretem, ha nagyjából egy helyen vannak a dolgaim, hadd ne kelljen mindig előhúznom a több tucatnyi accountomat felsoroló xlsx-emet.
A másik meg, hogy rádolgozhatnának a Vista/Win7 óta létező Games Explorerre, ahol nem bánnám, ha alapban megjelennének a kliensen keresztüli játékok is, illetve a Providerek közé bekerülhetnének azok, amik egyébként csak egy újabb különálló, de önmagában felesleges klienssel terhelnék a gépemet.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
Morden24
nagyúr
Jól beleugrik mindenki ebbe az onlány bizniszbe.
Tudom, hogy a monopólium mindig ultragonosz és megkövezendő dolog, de a mostani helyzetet elnézve (van a gépemen egy Steam, egy GfWL és egy EADM) jobban örülnék, ha nem kéne kiadónként egy klienst installálni, mert a végén tucatnyi accountot kell majd számon tartani játékonként változó feltételek alapján.Sectumsempra - For Enemies
-
Sicilian
addikt
Én már régóta azt mondom, hogy a Diablo III 2011 Q4 -ben fog megjelenni,
arra a dátumra nagyon jó esély van szerintemnothing is true everything is permitted..
-
koxos:8]
senior tag
A diablo jó lesz.
-
adamkaa777
senior tag
Kár hogy fake...
El. Psy. Congroo.
-
moha21
veterán
hmm nem lesz bthorne 2
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Angel1981
veterán
Szép kis roadmap, kár, hogy nem hivatalos!
-
Morden24
nagyúr
Megközelítőleg plusz egy év szórással
Azt mondtam még anno privátban D1Rect-nek, hogy ha kijön 2011-ben a D3, akkor megveszem és végigjátszom (ez nálam nagy szó, kevés dolgot találok annyira unalmasnak, mint a Diablo-t). Most megnyugodott a lelkem, mert ha már alapban 2011Q4-re van ígérve, akkor átcsúszik az '12-reSectumsempra - For Enemies
-
Xaels
félisten
Akkor az 576 ezt bukta
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
cszn
őstag
Még egy év az új Diablo-ig. Ha úgy vesszük masszív 10 év várakozás, ha nem számítjuk az első év legintenzívebb játékkal töltött idejét a Dio2 esetében.
(#5) Morden24 De megközelítőleg jó lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Bár én nem játszottam a DiO kettővel, már nagyon kíváncsi vagyok, mi ez a nagy felhajtás körülötte, úgyhogy mindenképp kipróbálom még a három megjelenése előtt. Ráadásul meglepődve tapasztaltam, hogy várom a harmadikat
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Morden24
nagyúr
Ezen csak az pontos, amit már kiadtak
Sectumsempra - For Enemies
-
DrGonzo22
őstag
Kérdés, hogy a WoW TCG vajon egy önálló netes felület lesz a kártyajátékosoknak, vagy a WoW-ba lesz beleintegrálva, mint amiről eredetileg is szó volt az UDE kipukkadása után. Akárhogy is lesz a katasztrofálisan karbantartott MWS-nél csak jobb lehet... Na meg gondolom az is sokakat érdekelne, hogy ugyanúgy automatizálják-e a játékmenetet, mint az UDE tutorial programjában, vagy megmarad puszta felületnek, mint az MWS, hirtelen nem is tudom melyik lenne a jobb változat
-
kovsol
titán
wow hoz mit fognak kitalálni még kiegészítőként arra kíváncsi vagyok
ha akkor jön ki a wowx5 mint a titán akkor kétlem, hogy valami mmorpg ről lenne szó, mert egymás konkurensei lennének
warctaft4 -t akarok
a kiegészítőket meg durván húzzáka wow nál még megértem, mert menet közbeni konteteket adnak hozzá, de a SC2 meg a Dio3 nál elég sok idő ez
a bnetnél a 3rd parties az mit fog takarni? inkább chat szobákat rakjanak bele már végre
May the Force be with you!
-
CocooN-z
őstag
Mijaza Főniksz?
BRSZK 10.0 - 2025.06.07-09. !!!
-
törölt tag
diablo nem kicsit várós... és még egy évet kell szenvedni... sebaj, úgyis akkora terveztem beruházni asztali gépbe, majd kiderül hogy mennyi az annyi, és úgy vásárolok
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nyilvánosságra került egy táblázat, melyben felsorolásra kerülnek a Blizzard játékainak megjelenési időpontjai. Diablo III, WoW és SC2 kiegészítők, és egy titokzatos "Titan" nevű projekt is szerepel a listán.
- Autós topik
- Honda topik
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Újabb képek az Oppo Find N5-ről
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Gaming notebook topik
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest