Blizzard: Játékmegjelenések 2010-2014

Bár az alábbi információkat kéretik pletyka szintjén kezelni, de mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy az MMO Game Site oldalnak sikerült szert tennie egy táblázatra, melyen fel vannak sorolva a Blizzard által az elkövetkezendő négy évben kiadni tervezett játékok megjelenésének időpontjai (A képet rákattintva tudjátok nagyítani).

Szerepel benne a Diablo III, amit 2011. negyedik negyedévére datálnak, valamint a hozzá érkező két kiegészítő is, egyik 2013. Q2, míg a másik 2014. Q4 jelöléssel. Más kiegészítők is felsorolásra kerültek, így mindenki megtalálja benne a kedvenceit, akár a World of Warcrafthoz, akár a StarCraft II-höz érkező expanziók kiadási ideje érdekli.

Amit még érdemes megemlíteni, az egy titokzatos, "Titan" nevű játék, melyet 2013. negyedik negyedévében terveznek kiadni, ha a táblázaton a valóságnak megfelelő információk szerepelnek. Erről hivatalos megerősítés természetesen még nem érkezett, és várhatóan nem is fog. Addig tekintsük egyszerű pletykának, pedig milyen jó is lenne, ha valóban megjelenne jövő év végén a Diablo III.

Azóta történt

Előzmények