Új hozzászólás Aktív témák
-
<cafat>
senior tag
már tudom mért nem adják ki... nekiálltak játszani és nem bírják letenni
de azért néha dobnak pár shotot hogy épp hol járnak..
-
EczkE
veterán
Még van bőven időm egy PC-t beújítani.
Asszem mindenféleképpen!
-
Scholes9
nagyúr
Egyébként meg egyértelmű szerintem, h érdemes megvenni, mivel évekre meglesz a játékod amivel tolhatod, ez nem rágógumi játék lesz...
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Scholes9
nagyúr
Mivel Blizzard, így borítékolható a minőség, és arra is fogadni mernék, h amikor megjelenik, minden idők leggyorsabban fogyó PC-s játéka lesz...
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
-
Teszla_
senior tag
A Diablo 2-ben a sivatagi pályát utáltam a legjobban, itt viszont eddig ez fogott meg talán a legjobban. Nagyon csecse kis játék lesz, biztos, hogy a polcomra fog kerülni.
-
aginor
veterán
Ránéztem a képekre és meg nem mondom, hogy ez Diablo, ha nem olvasom a címet, és ez szerintem gáz..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
fecc87
tag
Ez kivételesen nekem is várós, kicsit megtetszett a várakozós évek alatt...
-
Sirandrish
legenda
Ejj...épp ezért vettem elő a Dio2-t..vagyis a Median-t...
Az új Barbim lassan kész..aztán tolok még egy Druidát meg egy Amazont..és mire végzek talán már ezt a gamet is tolhatomEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Thodeus
aktív tag
Jövő év ilyenkor már hátha
-
baleee89
aktív tag
nagyon kéne már! tolok még egy kis diablo 2-őt
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
Gude
senior tag
Hol van még a megjelenés?Tuti még majd el is tolják.
[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Tom5
addikt
Nagyon várom, ez only PC?!
-
Sicilian
addikt
Ki érdekelnek a képek, a játékot akarjuk már, de kur.ára !!
nothing is true everything is permitted..
-
plus44
veterán
Ááá...ez valami elképeszetően várós!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
cbr688
senior tag
nagyon érzem h megfogom venni a játékot és nagyon remélem,h nem kell csalódnom benne...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Blizzard kiadott pár új képet a készülő hack & slash akció-RPG játékából.
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- WD RED WD60EFAX 100/100
- Lenovo Thinkpad A485 Ryzen 5 PRO 2500U/8GB RAM/256 SSD/14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék (1TB) 22,5 hónap Garancia (PS5)
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest