Diablo III: Új képek érkeztek

Az egyszeri játékosnak a Blizzardról egyből az ugrik be, hogy az általuk készített játékok mind sokáig készülnek, mégsem késnek soha, hiszen csak akkor közlik a megjelenésük időpontját, amikor már valóban készen vannak, és biztosan ki is tudják azokat adni. Erre a legjobb példa a Diablo III, hiszen már évek óta készül, és még mindig nem született hivatalos bejelentés a megjelenést illetően.

Ugyanakkor az is nyilvánvaló tény, hogy ezek az alkotások mind valódi műremekek, vegyük csak a World of Warcraftot, a StarCraftot, vagy a Diablot, de még sorolhatnánk pár címet. Ezen játékokra mindig megéri várni, és ahogy jönnek ki az újabbnál újabb információk, úgy leszünk mi is egyre biztosabbak abban, hogy itt nagy dolgok vannak készülőben.

A Blizzard most újabb képeket közölt a Diablo III-ból, így ismét egy kis ízelítőt kaptunk abból, hogy mit várhatunk a játékban. A sivatagos terep szintén megtalálható lesz a folytatásban is, csakúgy, mint a második részben volt. Az új képeket megtekinthetitek az alábbi galériában:

Diablo III: Új képek érkeztek

Azóta történt

Előzmények