A Blizzard konzolos fejlesztőket keres a Diablo III csapatába

A Blizzard egy felhívást tett közzé a közösségi oldalán, melyben olyan játékfejlesztői posztra keresnének embereket, akik a Diablo hack & slash stílusú játékmenetét próbálnák konzolokon megvalósítani. Az új tagok a jelenleg is készülő Diablo III csapatához tartoznának, de persze ez nem azt jelenti, hogy bármilyen erőforrást elvonnának a csapat munkájából.

"Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy ez nem egy konzolos cím bejelentése. A Diablo III-at elsősorban Windows és Macintosh számítógépekre fejlesztjük, és egyáltalán nem áll szándékunkban, hogy egy lehetséges konzolos verzió elemzése késleltesse, vagy hatással lehessen a játék megjelenésére." - írták a játék közösségi oldalán.

Tehát egyelőre semmi nincs kőbe vésve, és habár úgy tűnik, hogy a Blizzard azon mesterkedik, hogy a hack & slash univerzumot eljuttassák a nappalinkba, annak a veszélye nem áll fenn, hogy a Diablo III egy esetleges konzolos verzió készítése miatt még tovább késsen (Mivel még nincs megjelenési időpont, ezért ezt könnyű lesz betartaniuk).

Azóta történt

Előzmények