Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VictorHUN
aktív tag
Már így elsőre azt hittem hogy a sok kockának szól a ki írás hogy figyeljünk az egészségünkre. Igyanak sok vizet hogy ki ne száradjanak és egyenek is nehogy a gép előtt haljanak meg
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Mazsika
őstag
egy gépigényt nem tud valaki?
Dáccsika
-
Viktor77
titán
Blizzard esetében azért jól látszik, hogy esélytelen, hogy mindenki kedvére tegyen.
Ha semmin nem változtat, csak kiadja új köntösben a játékot, akkor az a baj (hol is olvastam mostanság?), ha változtat, akkor meg az.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
orbano
félisten
-
menalcas
őstag
Kicsit furcsa, lehet hogy annyira jót akarnak csinálni hogy végén túlbonyolítják
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
Neovenator
senior tag
Integra, elithun:
Szerintem teljesen nyilvánvaló a dolog...lenyelte őket, amikor az előző viselőket felfalta...
Igazából nem szerencsés szót választottam, elnézést. A "mennyire hiteles" sokkal megfelelőbb lett volna, de ezt egyel feljebb ki is fejtettem asszem."The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Neovenator
senior tag
Nem vagy egyedül.
Tulajdonképp tényleg inkább az óvodás vetületek zavarnak az egészben, mert elképzelem barbárunkat, ahogy léggömbök után kotorászik egy zombi péppé rothadt belei között, hogy aztán jó ízűen bemajszolja az egészet...jaj ne, elszállt! És rémült képpel gázol át csontvázakon, kifacsart, fejetlen hullákon, miközben a démonölő csatabárdjával egy kecsesen szálló piros lufi után hadonászik...szánalmas."The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
errorcode06
őstag
off : Most sem lesz így - így van. Akinek nem tetszik ne vegye meg, és ne is írjon róla látatlanban véleményt. Számomra teljesen mindegy hogy milyen kritikákat kap majd, ígyis-úgyis meg fogom venni, mert ez a Diablo III. Ha már az egy és a cwöly+ a kiegjeik is ott figyelnek a polcomon, ez sem fog hiányozni. Ugyanúgy mint a DNF, már ha egyszer végre kiadják...
on : Minden játékban fontos az újítás. Ez volt az SC2-nél is. A régi dolgok közül ugyanúgy meghagytak párat, de hoztak bele újdonságot is. Tetszik-nem tetszik, EZ LESZ!
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
DeckardCain
senior tag
Jó lesz ez, csak jönne már
-
Ősember
őstag
ez teljesen ugyan az, mint ha ütésenként lopnál épetet, arra pedig volt bőven példa az elődben annyi a különbség, hogy az működött bossok ellen is, ez meg nem igazán...
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
elithun
őstag
válasz Predator666 #33 üzenetére
Jah, inventory-ból előkapnád a kondért, belevágnál néhány minion-t, aztán mehet az életfeltöltést.
(#27) Neovenator: És az menyire hihető, hogy pl. egy farkasból a játék során páncél, pénz és ilyenek "esnek ki"?
[ Szerkesztve ]
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Integra
titán
válasz Neovenator #27 üzenetére
nem tudom miért újdonság ez számodra, az, hogy a hullákból löttyök röpködtek ki csata során, az eddig is megvolt..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Predator666
aktív tag
válasz snake1977 #26 üzenetére
Akkor nézz rá másodjára is, mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy a cikk azt közli, lehet majd venni, csak drágán, health potionöket.
Ami meg az egészet illeti nem olyan rossz dolog ez, de ha már a szörnyek életerejének elszívása a téma, akkor sokkal faszább lett volna egy animáció, amikor nincs harc, akkor odaguggantasz a szörnyhöz és elkezded megzabálni a húsát, vagy meginni a vérét. Aztán a végén marad egy összetöppedt szárazhús, vagy csontváz plusz ruha kombó. Szerintem ez baromi fasza lenne még akkor is, ha nyilván harc közben nem tudod tápolni az életed. És akkor maradhatnánk kvázi életszerűnél.
Kivettem, mert volt, kit zavart.
-
elithun
őstag
Nekem nem ezen fog múlni a játékélmény. Várom továbbra is a megjelenést.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
RyanGiggs
őstag
Így első hallásra nekem sem tetszik ez az ötlet,de
ameddig ki nem próbáltam hogy milyen ez a gyakorlatban,
addig csak a számat húzom.
Engem még mindig az idegesít hogy a GTA4-et hogy elb@szták azzal,hogy
auto vezetés közben össze vissza forog a kamera...!!!
A minap próbálta ki az egyik ismerősöm is nálam,neki se tetszik.
Sajnos hiába Blizz, vagy Take, bármelyik cég tud hibázni. (ők is emberek) -
dfdfdf
őstag
válasz Neovenator #27 üzenetére
Ezt el kell fogadni hogy ilyen lett max nem adok ki érte egy rahedli pénzt.
Sajnos ez kell a népnek a lufi. De örülök hogy nem csak nekem nem tetszik már azt hittem én vagyok ósdi emberke aki a megszokott minőséget várja . -
Neovenator
senior tag
..engem csak az zavar, hogy félelmetes mennyi mindent összelopnak a D3 fejlesztése során, más kevésbé neves alkotásokból
Nekem is ez ugrott be...átemelni például a Dungeon Siege 2-ből a "hates characters who use health potions" metódust...fura.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
Neovenator
senior tag
Jesszus, mi ez a baromság? Piros lufikat kell majd szedegetni a dögszagú csatamezőn?
Gombát nem kell majd, manának? Vagy arra majd kék lufik lesznek?
Mennyire hihető vajon, hogy egy rothadó zombi lemészárlásakor egyszer csak kiemelkedik belőle egy lufiszerű izé, ami elfogyasztva (megeszi?) regenerálódik az életerőd...?Óvodás fantasy ez egyre jobban, kár volt érte.
"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?"
-
snake1977
őstag
Ez így első ránézésre oltári nagy ökörségnek tűnik...legalább annyit meghagynának hogy lehessen venni heal potion-onokat, csak mondjuk méregdrágán így sporolna vele a gamer, a cooldown is rendben van, mert ugye az ész nélküli hentelés elvenné a játék élményt, bele a tömegbe irtani és tolni a healt orrba szájba..hát az sem nyerő mert hamar unalmassá válhat a mindenféle taktika nélküli harc. Remélem ha így is marad végleg, leszenk Life Replenish cuccok ahogy a 2-ik részben is, hogy alapból valamit visszatöltsön a karakternek.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
orbano
félisten
igen, az sokkal életszerűbb, hogy a hős 20 kübli piros szörppel az övére csatolva indul a harcba, és miközben a bárdjával gyakja az óriási monsztát, vígan kortyolgatja literszámra a friss gumibogyószörpot minden őt ért csapás után tényleg az ellenfelek életerejének elsívása mennyire gázabb
#1 Sicilian: igen a Blizzard el szokta rontani, ők olyanok...A vér nem válik VAZZE!™
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én iszonyatosan sokat játszottam mind az I-el és a II-vel is de, hogy őszinte legyek lesz*rom, hogy mennyire fog azokhoz hasonlítani vagy épp mi van belőle más játékokból vagy mi nincs. Ha kapok egy olyan játékot az arcomba ami odaszegez a gép elé akkor innentől kezdve a többi nem érdekel. Azt hiszem itt ez a lényeg és amíg nem játszottunk vele kár eltemetni vagy az egekig magasztalni. Egyvalamit érdemes csinálni sztem. Várni és imádkozni, hogy minél hamarabb kint legyen
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
juliabrilke
veterán
Francba!
Akkor ezt a rész olyanra csinálják, hogy gondolkodni is kell benne?
Ezt hogyan képzelik? -
Gyuri27
félisten
Jó lesz ez. Nyilván picit taktikázni kell, meg gondolkodni. De ez nem baj. Azoknak esik ez rosszul akik a dio II-t tankokkal nyomták végig. Necrónál a dioII-ben eddig is oda kellett figyelni.
Az meg, hogy egy champion mellöl először a csicskákat szedjük le nem egyenlő a kerék feltalálásával. Eddig is így csináltam (kellett a reviv, vagy a robbantanivaló).yc1980: félelmetes, hogy a dioI-II-ből mások mennyit nyultak le. Tehát senkinek egy szava sem lehet.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
yc1980
csendes tag
Üdv üdv,
nem tudom mi ez a felháborodás, hisz pl a Titan quest-ben már 2006-ban volt a health potion-öknek cooldown-ja és egyes modokban hozzá ez a CD jelentősen meg lett hosszabbítva és nálam bevállt..engem csak az zavar, hogy félelmetes mennyi mindent összelopnak a D3 fejlesztése során, más kevésbé neves alkotásokból
de ha ez a játék előnyére válik, akkor örömmel látom viszont !
Sajnos 1 dolog szerintem totál hiányozni fog a játékból..és ez pedig a pálya és kampány szerkesztő...és itt szintén a Titan quest-re tudok hivatkozni, mert rengeteg mod, és user made campaign van hozzá, ezzel is növelve az újrajátszhatsógi faktort -
wandor0930
aktív tag
Hát ez nem egy nagy újítás, mert most hirtelen eszembe jut a Lionheart ami asszem 2003-as játék és ugyan ez volt benne.Mondjuk ott azért akadtak gyógyitalok is jó számmal, de most nem ez a lényeg.
Egyébként szerintem jót tesz ez a játékmenetnek, de lehat azért gondolom csak így mert én inkább a stratégiai játékokat szeretem nem az értelmetlen öldöklést. -
Thome
veterán
, ilyen szarsággal elrontani, ez így nagyon rosszul hangzik... Ebből arra lehet számítani, hogy ha ilyen Diablo kategóriás főmonszták ellen megyünk, akkor 100%, hogy egyfolytába hajigálja nekünk a kis nyomorultakat, amik leginkább idegesítőek voltak, mintsem értek valamit, mondjuk a D2-ben... Pl.: Baal...
-
Morgal
aktív tag
Így teljesen olyan lesz mint a God Of War sorozat - ami egy elég jól eltalált játék.
-
dfdfdf
őstag
válasz BloodyEddie #14 üzenetére
Nekem a diablo azért tetszett mindig is hogy szabadon kötöttségek nélkül tudta mindenki a stratégiáját. Mehettél eszetlenül bele a tömegbe vagy a széléről megbonthattad a népet.
Főellenségek minionjait a megidézésük előtt kellett eltakarítani. most meg egyszerre kellessz. Ami igen jó nehezítés de ha te kb fele annyit játszottál vele single playerben mint én értheted mi a bajom. extra modok nélkül összeszedtem az összes runából 1-2 darabot és egy külön karakternél tároltam....
Itt figyel a szekrényemben a dio1 és a dio 2 + a lod.
Azt hiszem hogy a dio3 számomra nem fogja megérdemelni hogy a nagyok közé kerülhessen.
Blizzardról meg nem mondtam rosszat. war2BNet, war3+tft és sc + bw az előbb említett dio sorozat megvan eredetiben. A kedvenc kiadóm úgyis hogy a legtöbb játékidőt megevő játékom 3ik részét számomra elcseszi.[ Szerkesztve ]
-
Archanon
őstag
Szerintem jó ötlet volt ez tőlük... legalább nem lesz teljesen agyatlan hentelés [bár ha ügyesen csináljuk, simán marad az]. Támogatom.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Integra
titán
válasz errorcode06 #8 üzenetére
tény, ennek ellenére jónak találom, mert alapvetően más elgondolás alapján építi fel a játékot. nem változtatták volna meg így, ha nem gondolnák ők is ugyanezt.
persze a löttyfanatikusoknak nem lesz jó, meg a mereveknek, de olyan még nem volt soha, hogy mindenki örült volna. most se lesz így.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dfdfdf
őstag
Hát ez a játék kilőtte magát nálam így. egy HD d2nek jobban örültem volna mint ennek a "fostalicskának. Ez minden csak nem diablo így...
-
Gothmog
senior tag
Hát ez egyre gázabb... (Nem elég, hogy állítólag még a statokat sem oszthatjuk el szintlépésekkor, arról a program maga fog "gondoskodni"), most még ez is.
Mert leszámítva azt, hogy taktikai szempontból némi változatosságot és másféle stratégiai meggondolást követel meg az eddigiekhez képest, és ez üdítően hangzik, de azért elvi alapon mégiscsak röhejes, hogy a karakter a leölt szörnyek "életerő esszenciáját" magába szippantgatva gyógyul. Mintha valami ócska/olcsó shoot em up játékban lennék...Nem tudom, a Titan Quest gyógyital rendszere szerintem tökéletes volt (nem pillanat alatt töltött fel, hanem folyamatosan (a gyengébbek lassabban és kevesebbet, az erősebbek gyorsabban és többet), és kb. 5 másodperces cool-down-ja volt, addig nem lehetett újabbat meginni, ami ebben a stílusban már bőven elég arra, hogy ha az ember nem taktikázik, akkor egy-egy combosabb ellenfél szarrá gyakja az embert...
A TQ iszonyat mennyiségű ötletet (szerencsére csak a jobbakat/használhatóbbakat) lopott a Diótól, itt lett volna az idő, hogy a Blizzard is visszalopjon valamit Ezt a rendszert például nyugodtan aplikálhatták volna, sokkal értelmesebb, mint ez a gyógygömb-felszippantósdi...[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz errorcode06 #8 üzenetére
a játék elején olyan még nem volt.
lowlvl sorcokkal én kb inventorynyi kék potival indultam ki a faluból, hogy 10perc múlva visszamenjek highlvl karikkal meg tényleg nem nagyon kellett inni, de oda el is kellett jutni.
hírhez: és a life leech?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Necroman_Mk2
őstag
Nocsak, a Diablo átment izometrikus God of Warba?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
errorcode06
őstag
Ha volt 16 fullrevud(act2 után sima ügy), meg 1 csomó lifestolen-ed(pl druiddal) akkor nem kellett sokszor visszatelézni a faluba, singleplayerben.
Multiban meg pláne. Ott esetleg mfelés közben sorcival beteléztél 1 pakkba, bár akkor már tök8 volt hogy mennyi revu van nálad, főleg hellen...[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Integra
titán
-
capulet75
addikt
Sztem nam olyan nagy baj hogy az elmebeteg tápolás helyett van némi agytorna és helyzetgyakorlat.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
BloodyEddie
őstag
Szal olyan mint a Fable
-
Cadal
őstag
Ajj-aj, ebből mi lesz! És mi lesz pl egy nagyobb ellenfélnél (Pl Diablo), azt fél órán keresztül kell majd gyakni, hogy megdögöljön?? PL: beviszel neki egy-két ütést (az életereje minimálisan csökken) majd kapsz egyet, és majdnem megkrepálsz, aztán várni kell egy két szolgát, hogy tudj tápolni, és újra bevihess egy-két ütést???? Mellesleg D2-ben a pályavégi főellenségek már nem nagyon szoktak maguk mellé segítőket varázsolni. Szóval érdekes lesz ez.
-
wikings2
őstag
Ez kicsit fura lesz az előző részekhez képest (mondjuk törekednek egyre inkább a nehezítésre és ez jó ,(diablo 1 ben rögtön fullosra töltő potik voltak, hát igen azzal felpakolva Diablo is kispályás volt Diablo 2 ben pedig csak a rejuvok töltöttek rendesen amik elvétve estek hell fokozatig.)
Itt azt furcsállom egyedül ,hogy akkor töltik ezek az életet ha rájuklép az ember, vagy bizonyos aurában, vagy csak akkor ha azt mi kérjük valamilyen módon.
(Eléggé furcsa lehet ez miközben mondjuk jön 2 nagy osztag mob. az elsőn átszalad whirlwind el egy barbár, közben hátulról jön a fagyasztó támogatás egy sorcitól és mivel ott fagytak meg a gömböcskéken vagy mellettük a szörnyek (vagy éppen csak ott állnak pont) akkor a második whirlwind támadásnál már muszáj (automatikusan) felvenni a gömböket mivel átszalad rajta a baba.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Bibby
addikt
Ezt az első ingame videó óta látni lehetett. A managömböknek is lesz külön cikk?
Ελευθερια η θανατος
-
Sicilian
addikt
Na hát ez így elsőre nagyon nem tetszik, itt nem is a csatán lesz
a hangsúly, hanem az agyaláson, nehogy megdögöljek, vazzeg, ez
így elsőre eléggé gáz.
Végén olyan tökéletes gamét akarnak majd összehozni, hogy elszúrják
az egészet vele..áhhh[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest