WoW Cataclysm: Collector's Edition kicsomagolás és új videó

A GAME oldal egyik csinos női munkatársa mutatja be nekünk a World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition tartalmát. A méretes csomagban a megszokott Blizzard minőségű kiegészítők és extrák kaptak helyet, ezekről bővebb információt a hölgytől hallhatunk:

A Blizzard egy teaser oldalt is elindított a World of Warcraft: Cataclysm című kiegészítőjének, melyen a két frakció tagjai a mindenhol megtalálható "Like" és "Share" Facebook linkekre kattintva versenyen vehettek részt. A horda és a szövetség tagjai különféle képeket és videókat oldhattak fel, melyek mindegyike a közelgő kiegészítőről közölt új információkat.

A tegnapi nap folyamán mindkét frakciónak sikerült elérnie a 100%-ot a Darkmoon Faire oldalán (A szövetség tagjai egy picit gyorsabbak voltak, de a hordások sem maradtak le nagyon), így elérhetővé tették az utolsó extra bemutatót, ami egy videó, Azeroth megváltozott és új területeire kalauzol el minket Uldumtól Throne of the Four Windsig, Deepholmtól Bastion of Twilightig, Kezantól Gilneasig. Lássuk:

Azóta történt

Előzmények