Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Specter
tag
How about a ........ NO?
-
Zirowe
nagyúr
Fenébe, lekéstem.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
SzlobiG
félisten
PRE-ORDER!
-
TazLeacher
nagyúr
(Ami nálunk természetesen 110 EUR lesz, köszönhetően az itteni 1USD=1EUR váltásnak, így 143USD-nek megfelelő EUR-t kell fizetnünk Európában).
Ilyeneket ne írj le, mert ez másra nem jó, mint hangulatkeltésre. De ha részletesen leírod az okát, akkor még talán. De így csak a hülyeség jön át, ami nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
110 $ ( 110€ )
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Angel1981
veterán
Micsoda nagylelkűség!
-
BiP
nagyúr
válasz TazLeacher #4 üzenetére
Szerintem is. Mert fórumban még elmegy, meg tudjuk, hogy ez a gyakorlat/tapasztalat, de hírben/cikkben szerintem nincs helye - ilyen formában megfogalmazva.
Amúgy a tartalomhoz hozzászólva: VAZE! Jól legombolják az embert, nem olcsó, ha fullos csomagot akar a játékos. Mert vannak Collectors Edition-ök kb. ilyen árban, de ott általában adnak hozzá spéci dobozt, bábut, artbookot, soundtracket, kutyafülét. De ez csak a játék+DLC.
[ Szerkesztve ]
-
Specter
tag
Shooter The FPS: The FPS : The Game of Shooter 27 : FPS SHOOTER COME BACK 47
Just now for 110 $ with extra DLCs like:
-1 gun
-1.5 gun
-1.25 Recycled map from previous FPS SHOOTER THE GAME: SHOOTER THE FPS THE GAME 37.Buy it, so we can make SHOOTER FPS SHOOTER GAME Strikes Back from Shooter FPS 48.
Én már nem is tudom követni,hogy hová fajul az FPS része a játékiparnak. :\
-
kriszpontaz
veterán
Teljesen megéri!
-
fondorlatos
aktív tag
USA-ban és jómódú nyugat-európai országokban nem olyan vészesen nagy összeg a 110 dolcsi-110 euró ár, de nálunk elég húzós szerintem.
-
angyalpc2
aktív tag
Nah menjenek a PI-be 110 dollár..25e ft egy másolható fájlért
esetleg 11 dollár
vagy nem áll még elég ferrári meg porsche esetleg lambó 500 m2 -es garázsban?
-
Gergosz2
veterán
Van egy olyan érzésem , hogy a következőnek megint felviszik egy picit az árát.
Ha minden igaz , talán ez lesz az utolsó cod amiezen a konzol generáción debütál, a következők valszeg már a nextgenek-re jönnek ki. De az alá nem ártana egy új motor sem, mert ez is igen sovány manapság, és eljátszák a "túl drága a fejlesztés úgyhogy emelünk egy kicsit" kártyát.
-
Jakesz
addikt
Miért, minek vitték fel az árát jelenleg? A Black Ops-hoz és az MW3-hoz is 4 DLC jelent meg 15€-s áron. Aki az összes DLC-t megvette, az egészen pontosan 120€-t fizetett értük, ami 10€-val még több is. Ez a Season Pass azoknak kedvező, akik mindenképpen meg fogják venni az összes DLC-t és ezzel 10€-t megspórolnak, mintha külön-külön vennék meg őket.
-
djculture
félisten
Én a legutolsó kettőtől is bealudtam annyira unalmas volt már... Pedig játszottam havernál multit is ő fan és megveszi, de tiszta unalom az egész már. Grafikáról nem is beszélek
-
csaba951
veterán
Ugyan már! Ennél még az is többe kerül, ha WOW-zol!
-
Mr.Csizmás
titán
a bevétel hány százaléka lesz Mrs. és Mr. Vérpisti anyuapu pénze? (felnőtt ember ilyenért nem adna ennyit szerintem)
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
djculture
félisten
Szerintem emeljék 1000 zöldhasúra az árát egyből és meglesz a karácsonyi dőzsölésre a lóvé Nem tudom mit erőlködnek, ugyis lesz aki annyiért is megveszi és nem kevesen
-
BiP
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #17 üzenetére
Miért anyuapu, aki a pénzt adja Pistikének, nem felnőtt ember?
Vagy anyuapu nem tudja, mire adja a pénzt?[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
Vajon ez is 5/10-es értékeléseket fog kapni mint az új Medal of Honor?
-
r-chee
őstag
válasz Mr.Csizmás #17 üzenetére
Felnőtt ember BF3-mal nyomja
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Vistaboy
veterán
válasz TazLeacher #4 üzenetére
Rendben, kijavítottam.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Szafter
tag
Biztos, hogy nem fogom megvenni, amikor a MW2 még mindíg sokkal jobb. A BF3-ról nem is beszélve...
[ Szerkesztve ]
Nevess, és a világ veled nevet. Horkolj, és egyedül alszol.
-
petya1992
tag
Na ki hitte volna, hogy még spórolni is lehet vele
-
gantum
tag
degáz. nyíltan átvágnak mindenkit.
vgj!
-
Arcképgyáros
110 -.-' nem lehúzás..
-
Szabtom
senior tag
Mert hülye azért nem vagyok!
-
ASTON117
tag
Mire ez a kapzsiság? Valaki beetette őket hogy ha nem pénzel törlik ki akkor seggrákot kapnak?
-
GegeWarrior
senior tag
Csak azon gondolkodom miért van az, hogy MÉGIS ebből adnak el több mint 10 milliót...
Hogy a francba lehet ez? Tényleg mindenki agyatlan zombi? Vagy a lehengerlő marketing gépezet?
Vagy mindez együtt... Vagy megszokás ha már tavaly megvettem idén miért ne. Olyan ez mint a FIFA, csak ott legalább van is némi változás.
Előbb utóbb itt is kéne már valami változás legalábbis grafika terén mindenképpen.
(Majd ha végre nem hozza azokat az eladásokat amiket elvárnak, talán akkor!)[ Szerkesztve ]
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Jakesz
addikt
Ti most tényleg nem értitek ezt az egészet? Ez a Season Pass a legnagyobb CoD rajongóknak van kitalálva, akik mindenképpen meg fogják venni az összes DLC-t. És így mivel előlegben megvették mind a 4 DLC-t, kapnak 10€ kedvezményt. Akik a BO1-nél és MW3-nál ugyanígy mindet megvették, azok 120 USD-t fizettek érte összesen, de ott van nem volt ekkora károgás. Persze, mert ott külön-külön volt elénk dobva a 60+15+15+15+15-ös árcédula, aztán így egyeseknek szimpatikusabban néz ki, holott még drágább is, ha az összes DLC-vel számolunk.
-
Jakesz
addikt
A magyarokat felesleges számításba venni, mivel semmilyen kihatásunk nincs az eladások alakulására. És nekünk abszolút nem is éri meg Steamen megvenni teljes árú játékokat, amikor feleannyiba kerül a dobozos verzió is. Más országban ez nem okoz gondot, ahogy az sem, hogy a szülő egyben odaadjon ennyi pénzt a csemetéjének. Mellesleg az Activsion nem is a gyerekeket veszi számításba, mivel 18+-os a játék És sok milliót ebből a Season Passból is el fognak adni, szóval nem kell aggódni a siker miatt
-
NFL#13
tag
A játékosok 90%-ka 18 év alatti és 70%-ka meg 15-dik életévét sem töltötte be. Igazából felnőtt és érett ember ezzel a játékkal már nem játszik. Lebutított, átskinelt, céllövölde az egész. nincs semmi kihívás benne, még agy sem kell hozzá. nulla csapatjáték , nulla taktika, nulla játékfejlesztés.
Akinek megért ennyi pénzt, az fizessen! De ne csodálkozzon ,hogy hülyének nézik.Szóval a COD-ok ami felépítése és rendszere miatt pont ,hogy a 18 év alatti korosztály van megcélozva vele.
Üzletpolitikából 5-ös, mert ugye a kölök majd úgy is kikönyörgi. De játékfejlesztésből egy nagy -100-as, egy modder csapat 4-5 hónap alatt összehozza ugyanezt. Kicsit vicces már amit művelnek, de a piac diktál. Ha ezt is veszi a nép ,akkor minek is dolgoznának vele (igazából) többet. Én is ezt tenném a helyükben.Azért ennyi pénzt egy átlagos német család sem szór ám el gondolkodás nélkül.
Mivel jó is lenne ha 18 év alatti nem játszhatna ilyen (18+) besorolású FPS-el...bárcsak így lenne...
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz GegeWarrior #33 üzenetére
az a 10 millió múltkor 24-re sikeredett. LOL
[ Szerkesztve ]
-
Jakesz
addikt
Tudtok valami bizonyítékot mutatni arra, hogy a CoD játékosok 90%-a még kisgyerek? Mert azt mindenki tudja, hogy ezek a "mindenáron szidni a CoD-ot" típusú embereknek az egyik fő érve az ez, de hogy mi alapján juttok erre a következtetésre az rejtély. Talán az említett taktika hiánya miatt? Sokan vannak akik a gyors, kis pályákon történő játékmenetet kedvelik és nem szeretnek percekig várni, hogy végre ellenfelet lássanak vagy hogy 200 m-ről lőjje le egy bokorban elbúvó sniper. Ezzel én is így vagyok, akkor 20 éves létemre biztos agyi elmaradottsággal rendelkezem. Tanuljátok meg más álláspontját tiszteletben tartani és nem kell minden CoD-os hírhez benézni, csak azért, hogy megint ugyanazzal a szöveggel jól leoltsam. Senki nem kényszerít benneteket arra, hogy megvegyétek.
Ryder62
Ezen meg jót röhögtem. Szóval, ha egy gyerek a CoD-on nevelkedik fel, akkor debil lesz. De, ha mondjuk BF-en, akkor nyilvánvalóan Einstein lesz belőle, nem igaz? -
jozefgucci1
addikt
Hát bízom , benne , hogy lesz ebből is orosz kulcsos verzió mint volt az MW3 -ból és akkor talán meggondolom . Így utólag az sem érte meg ezt az 5K-t főleg nem a 13 K-t amit anno elkértek . Anno a COd4 nél halt meg ez a játék és vele a társadalom is ami játszik vele , akkor még voltak igazi neves klánok . Ennyi erővel valaki csinál egy harmadik kiadót és egy harmadik névvel elad valami egyveleget és tuti megveszik azt is pár millióan és nyereséggel bedönti a céget.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
csaba951
veterán
válasz jozefgucci1 #47 üzenetére
Az orosz változat kizárólag csak bizonyos országokból (RU BY UA AM AZ GE KZ KG MD TJ TM UZ) indítható el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videó stream letöltése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest