Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
(Ami nálunk természetesen 110 EUR lesz, köszönhetően az itteni 1USD=1EUR váltásnak, így 143USD-nek megfelelő EUR-t kell fizetnünk Európában).
Ilyeneket ne írj le, mert ez másra nem jó, mint hangulatkeltésre. De ha részletesen leírod az okát, akkor még talán. De így csak a hülyeség jön át, ami nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Mert ott nem lesz 120€ az alapjáték + 4 db dlc? Steam-en speciel a legdrágább alapjáték. Azért. Azért mert minden évben megjelenik, minden évben a legdrágább, és most már minden évben kiadnak annyi DLC-t a játékhoz, ami miatt még egyszer megvetetik veled az egyébként is legdrágább játékot?
Röviden tömören ezért.
-
TazLeacher
nagyúr
Miért nekem írod? Semmi bajom a CoD-dal. Erre a kérdésre válaszoltam:
Hülye hír, más játékoknál ugyanez a szisztéma van... ott miért nincs nagy dobra verve?
Nem értem mi a gond...
Amit írtam, arra 1 dolog igaz: drágállom. Nem multizom, így engem igazából nem érdekel, a MW részek single-jét végig szoktam vinni, ha olcsón hozzájutok (megvan az első és a 2., olcsó volt). Ez viszont nem változtat azokon a tényeken, amit leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
Most az fáj, hogy minden CoD hírnél ez van, vagy az, hogy a BF híreknél nincs?
Megjegyzem, az EA legalább ekkora görény, csak mivel a BF-nél eddig nem volt ez szokás (de ahogy írod lassan az lesz, biztos, hiszen EA), azért nem. A CoD ezt már évek óta csinálja. Zsinórban eddig ez az 5. évük.Lényegében ők 1 játékot ennyi pénzért 1 évre terveznek, 1 évig "supporttálják". Míg mondjuk, ha megnézed a BF3-at (fogalmam sincs milyen játék, 1 percet nem játszottam vele) egy 2011-ben megjelent játékhoz még 2012 év végén is készült kiegészítés, és az utód csak 2013-ban jön. A CoD-oknál ez úgy van, hogy ősszel megjelenik a játék, ledarálják a 3 DLC-t, és következő őszre már kint az újabb 120€-s csomag. Azt hiszem látható a különbség.
Ugye Te is látod a különbséget (csak PC-s platform):
2002: ------
2003: CoD
2004: ------
2005: CoD 2
2006: -------
2007: CoD: MW
2008: CoD: WaW
2009: CoD: MW2
2010: CoD: BO
2011: CoD MW3
2012: CoD: BO2
2013: CoD: MW3?2002: BF: 1492
2003: --------
2004: BF: Vietnam
2005: BF2
2006: BF: 2142
2007: -------
2008: -------
2009: -------
2010: BBC2
2011: BF3
2012: -------
2013: BF4Megint megjegyzem, nem egyik sem kedvesebb a másiknál.
-
TazLeacher
nagyúr
Azt még hozzátenném, hogy nekem se tetszik, hogy minden éveben kihoznak egy újat, de mit lehet tenni? Legszívesebben még mindig a cod 4-gyel nyomnám, csak az új részek kiadásával a fejlesztők leszarják a régit és elöntik a cheaterek a szervereket
Ez a lényeg. Nem azért megy a nyafi, hanem azért, mert "megvetetik" veled, azzal, hogy a régit lesz@rják, és mindenki megy át az újra. Nagyon nehéz úgy multizni, hogy a haverjaid már nem játszanak. Egy Single játék esetében ha 3 év múlva veszed meg, akkor sincs semmi, de egy multis játék (közösség) esetében "muszáj" naprakésznek lenni. Ezért megy "balhé", mert évente rátolnak a népre egy 120€-s csomagot, holott simán ki lehetne tolni az adott játékot még 2 évre, ha nem új játék jönne, hanem új DLC-k...mondjuk 2 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest