- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz ZoltayA #4530 üzenetére
Annyira sokat változott, hogy ez semmi sem vonatkozik mobil telefonra.
Persze ezek eddig is megvoltak, csak most új § alá rakták.
És, a többi kivételek, ami a link-en nincs feltüntetve.
Szóval szavatosággal kapcsolatos jogszabály nem egy sajtcetlire van írva.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz ZoltayA #4528 üzenetére
Ez garancia mizériát imádom. Ja…nem.
3/14 m./napig vételár vissza, utána szervizbe dekkolás 29 napig, amit visszakap a leadó 45 napon belül.
Aztán viheti egyből vissza, mert rosszabb állapotba kapja vissza, mint, ahogy bevitte.
Másodjára már 10 napon belül visszakapja az agyon karcolt készüléket, aminél megállapítják, hogy hiba náluk nem jelentkezet.Összességben többet lesz garanciális szervizben, mint használójánál használatban.
Ez tényleg jó, Ja…nem.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szaszimi
tag
válasz ZoltayA #4512 üzenetére
magat a telot imadom. a kameraja szar, teny, viszont bitang az uzemideje, jol felepitett telo, es egy alapos tisztitas utan nincs rajta bloatware (root meg romolas nelkul is muxik, persze). de a minosegbiztositassal vannak gondjaik. az elozo telom egy redmi note 8pro, azt hasznalom most backupnak. azt gondolna az ember, ha cegen belul kategoriat lepek, akkor jobb minoseget kapok, kb dupla arert. ezzel szemben a rn8pro meg esesek, zuzas utan is mukodik, a poco toltocsatlakozoja meg siman azt mondta, hogy koszi, ennyi volt. remelem visszakapom az arat, aztan nezek mast helyette. pedig a teli kijelzo fo szempont volt a vasarlaskor a telo mellett, de ugy latszik ezt el kell engedni
-
darvinya
titán
válasz ZoltayA #4118 üzenetére
8GB RAM-ról váltottam, s azt kell mondjam, hogy MIUI rendszer szinten van elb …va a RAM kezelés.
8GB RAM-nál kicsivel több app maradt bent, ennyi.
De miindegy mennyi RAM van, ha lezárt telefonnál indított kamera használata kilő mindent.
Ez csak MIUI betegség.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
klaya86
senior tag
válasz ZoltayA #4111 üzenetére
Nyilván a 130-140es árral a 6/128ra gondoltam. Egyébként a 8/256 változat felára erősen sok. Talán,ha kamerában is tudna pluszt felmutatni még érthető is lenne,de hétköznapi felhasználásban kétlem, hogy lenne különbség sebességben,vagy bármiben a 6/128 és a 8/256 között. Ehhez képest a +60 ezer Ft elég sok.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
válasz ZoltayA #4111 üzenetére
A poco 8/256 is LPDDR5.
Amúgy először a 6/128-ast nézted. Az megint más árkategória. Ahogy egy 3 hetes telefont hasonlítani egy újhoz, az is más sztori. Szerintem.
De amelyik neked jobban tetszik. Nekem a 200ezres ár már nagyon nem. Én ehhez nem fogok tudni hozzászólni.
Nekem a poco 118 ezres ára is... Mintha a fogamat húznákMess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tomboy0013
veterán
válasz ZoltayA #4108 üzenetére
Nagyjából tökmindegy, 2 ismerősömet is most hajtották el gyári garival szolgaltatótól Xiaomi telefonokkal (wifi problémák, egy Note 9 Pro pl. nem csatlakozott wifi hálózatrokra és szerintük jól működött). Ha leejted véletlenül és sérül egyből nincs garancia. Szóval én tojók erre. Nem fizetek azért többet hogy majd talán megjavítják hetek alatt ha gond van. A garanciás telefonok javítása egyébként is bőven hagy kívánni valót maga után itthon (nem kímélik a telókat). Az elmúlt 10 évben 2-szer garanciáztattam telóm, mindkétszer leverték a telefon szélét meg a sarkát + hátlapi masszív karcok. Szóval fene se fizet ezért többet. De persze azt is megértem ha ez valakinek nyugalmat ad.
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz ZoltayA #4105 üzenetére
Nekem nem ért 130-tól többet, de én már kb 4 éve megfogadtam hogy nettó 100-tól nem nagyon fogok többet adni egy télóért mert semmi értelme. Én még 130 alatt vettem, így én nem adnék ennyit érte.
Most mi honnan tudjuk neked mi éri meg az árát? Ezt csak te tudhatod, ne mi döntsünk helyetted. Ez igazán nem egy nagy döntés, csak egy tárgyról van szó. -
Skillet
addikt
válasz ZoltayA #4103 üzenetére
Milyen gyári gari lehet ez? Mert itthon hivatalosan nem volt ez a telefon. Szürkeimportos telefonok vannak csak, már ha jól tudom.
Én még kintről vettem valami 118e Ft körül, nekem már ez is húzós volt. 160-at nem adnék érte. Megéri az árát, de én telefonért nem szívesen fizetek ki ennyi pénzt.
De amúgy jó telefon. Úgyhogy ha valamiért neked csakis ez a szimpi (pl a notch mentesség), akkor hajrá!
Amúgy ediginél már nincsen. Elvileg emagon még akad.
Itt meg 130e Ft.
KATT[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest