- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
Call of Duty : Deus Ex Titanfall Destiny
-
scope2007
addikt
Remélem nagy bukta lesz a játék
Ideje lenne befejezni a cod név még gagyibba tételét -
ricsi8800gt
addikt
Mekkora sz....r
-
Jhonny06
veterán
válasz
seederking #45 üzenetére
Hozzátéve, hogy már a WWII is iszonyatosan lerágott csont. Ahogy mostanában a modern vonal a jellemző, régen meg a WWII-es játékokat ontották magukból (kb. mindenki).
Ha nem ilyen pénzgyár-szerűen tolnák a játékokat évente, akkor semmi baj nem lenne a modern hadviselés témával, mivel nem ez az alapvető probléma.
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit nekem ez egy Advanced Warfare 2, vagy egy AW + Titanfall keverék.. De ettől még nem rossz, hangulatos kis trailer.
Viszont hiányolom belőle a visszautalást a második részre, a BO II trailere pont ezért tetszett, ott volt az öreg Mason.. Nem látom még hogy hol a kapocs a két rész között, mi van Alex Mason -nel..
Na majd kiderül.Csak jöjjön last gen -re is.
-
Micsurin
nagyúr
6GB min ram , ok , lesz abból használva MAX , de téll MAX 3..... 980-t addig mindenki vegyen ! Különben droppok lesznek.....
ui.: Meg 1000-es UPC netet minden játékos , mert megint(wut?
akarom mondani még mindig nem ) nem lesznek szerverek....
-
xtremez
aktív tag
Első kettő Black Ops tetszett, de a másodikban a sci-fis részek kevésbé. ENgem teszít ez az ultra modern környezet. Gondolom multi tele lesz pakolva mindenféle robot, drón ilyen-olyan kütyümütyü kiegészítővel és perkekkel
. Történetre kíváncsi vagyok, mert az tetszett nekem, de az lezárult a 2-vel.
-
Jhonny06
veterán
Hát.. ha valaki, akkor én aztán ki nem állhatom a COD-ot, a legtucatszarabb játék a világon (az AC és NFS széria mellett), de a trailer alapján megjött hozzá a kedvem. Lehet, hogy ezt kivételesen igényesen megcsinálják? Vagy csak a trailer sikerült jól (?).
-
seederking
őstag
Mièrt mièrt mièrt...
Mièrt kell ezt a future katonásdit nyomni..
Règen nagy fan voltam de az utóbi 2-3 rèszt csak kipróbáltam...Kezd feledèsbe merülni számomra a Cod. -
mufi
senior tag
Call of Duty: Crysis Edition.
-
wednesday
őstag
Az állóvíz felkavarását utálják legjobban a kiadók.
Ezért volt nehéz szülés anno a COD4, ott is ment a belső harc, hogy váltsanak már környezetet.
A Bischocknál is volt esély, hogy nem látja meg a napvilágot.WWII-ben nem lehetne úgy "tunkolni" mint ezekkel a modern fegyverekkel (más kérdés, hogy a valóságban ezekkel sem lehet csak úgy). És ez visszavenné a quake szerű tempót. Meg a végén célozni kell és megfontolni a lövést.
1-2 részt én is szerettem, főleg puskával lőni multiban.
-
Füge007
senior tag
Jöhet, mondjuk én elfogult vagyok mert szinte csak COD részekkel játszom. Nem minden része volt akkora durranás, de mind jól játszhatóra sikeredett. Kíváncsian várom ezt a részt is
-
james001
veterán
válasz
wednesday #29 üzenetére
Akkor a kampány lehet 1 óra alatt végigrohanható,a következő részben pedig fél óra
Bár a CoD soha nem a hosszú kampányáról volt híres...
Szerintem amúgy simán tetszene mindenkinek egy WWII-es rész ha pörgős ha nem. Külföldön is unják már ezt a futurisztikus fost. Ha egy olyan fasza multit is beledobnának mint amilyen az 1-2 részben is volt vinnék mint a cukrot. -
bigbadforty
tag
Fórum topikban kifejtettem a véleményemet erről a semmiről. Első COD trailer amit csak egyszer néztem meg.
-
mufi
senior tag
Call of Duty: Crysis Edition.
-
CsonkaImo
addikt
Nekem minden CoD trailer egyforma, olyan mintha százszor láttam volna. Bár biztos ez is elég lesz ahhoz, hogy magas számban előrendeljék a játékot.
-
Nagyon izgi az előzetes alapján
-
alevan
őstag
és a tervek szerint balanszolva is lesz.
Még szép.
-
Xaels
félisten
Hiába szeretem ezt a témát egyéb formákban, de ez itt olyan semmilyen-súlytalan... Egy valami miatt tartom érdekesnek, mégpedig a 4fős COOP. Ha ugrabugrálásra vágyom szerintem jobban teszem ha az új UT-ra teszem majd a voksom.
-
v!ct0y
veterán
Miért kellett ebből is egy ugrálós fasságot csinálni????
-
Ragnar_
addikt
Ilyen ez a Cod aki veszi a Codot annak ez is meglesz. Megszokták már szerintem az évenkénti frissítést. (Én cod2-nél lemaradtam, mármint a 3 már nem volt meg..)
-
Gainka
őstag
Elnezest kerek a fanoktol, de ez egy hulladek. Akkor mar inkabb lett volna terminator feelingje, de ez? Egy nulla, egy gyerek tunkerolda csilicsale exo jamping moka.😡
-
.LnB
titán
Én a CoD4 óta nem játszottam jó Coddal, de ez egyéni vélemény. Ma sokkot kaptam mert nézegettem a steam accountomat, és a MW2 multijával 101 órát játszottam. Azzal a sz*rral! Nem is értem, hogy voltam képes rá. Emlékszem annyira megbántam, hogy megvettem... Dedikált szerver hiánya, első héten tele cheaterrel.. emlékeimben azt hittem pár órát játszottam csak vele, erre ma kiderült, hogy 101-et xD Ciki...
-
james001
veterán
Ez full Titanfall... Már ennyire fogynak az ötletekből hogy máshonnan másolnak? Bár nem vagyok meglepve. Meg azért legalább kitalálhatnának már más alcímet,vagy ez vagy Warfare mindig.
-
30z.Samu
félisten
Call of Duty: Skynet
-
.LnB
titán
De most komolyan. Mikor kiadták gyors megnéztem (nyilván elsők között láttam, mert "fan" vagyok). Esküszöm már fülig ért a szám közben. Mondom "ezt nem hiszem el". Ezek direkt csinálják... ez olyan mint ha megkérdezték volna tőlem, hogy mi alapján lehetne darabjaira trollkodni ezt a címet, és ezek alapján fejlesztették volna a játékot.
Viszont, valójában szerintem azt hitték, hogy az AW majd osztatlan siker lesz és azt meglovagolva majd a BO3 is. Csak aztán szar került a ventilátorba mert az AW-t annyira nem kajálta a nép mint ahogy várták. És ennek a levét most a BO3 issza majd meg. Igazam van?
-
.LnB
titán
Egy pozitív dolgot tudok mondani erről a trailerről. Ennek kurvára semmi köze a Deus Ex-hez szerencsére! Sőt megtiszteltetés volt, hogy pár napig egy lapon említették a két játékot. És csak pár napig, mert ezt a trailert látva, szerintem sokan a homlokukat fogták.
Én nem nagyon tudok különbséget tenni az AW és ez között, annyi feltűnt, hogy Kevin Spacey itt nincs benne. Van viszont bazi nagy robot, ami talán egy Titán?
(Kész, ennyi. Látjátok semmi rosszat nem írtam. Úgy érzem ez annyira rossz, hogy nem is kell bántani (még))
-
okay
aktív tag
Legalább a három fejlesztőből az egyik visszatérhetne a II.Wh-ra, ilyennel már tele a padlás....
-
vegitossj7
addikt
Hát erre semmi nem készített fel...
Most ha egymás mellé tesszük ezt, és a Titanfall 2-t, meg nem mondod a különbséget
100/100 már tuti visszajött a fejlesztési pénz. Ennyi.
"Elvileg a PC-s kiadásra nagy hangsúlyt fektetnek az idén, a bejelentés után nem sokkal a minimális gépigényt is megosztották a nagyérdeművel." haha
Gondolom megint nem lesz dedikált szerver idén sem. -
T.G.B
tag
gtx470 és a HD6970 hol van egy szinten?
elég hangulatos trailer, végre egy Cod ami talán érdekel így 8 év után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DOOM: The Dark Ages - Már több mint 3 millióan kipróbálták
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest