Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
,,Call of Duty Crysis edition", ti miről beszéltek? 2015-öt írunk és még mindig nem hozza a Crysis 2 dx11-es patchelt grafikai színvonalát. Azért mert a jövőben játszódik nem lesz semmi köze a Crysishoz.
-
milan18
aktív tag
2015-ben ilyen grafika? A 2007-es Crysis még mindig szebb.......
-
bigbadforty
tag
https://www.youtube.com/watch?v=_W7HoFzFQXk
Na ez fragmovie.
Emlékszem Mazarini-től egyik klántársam megszerezte a COD 4 config fájlt, na az volt az életérzés, meg a H2K ellen SnD meccset letolni.....
Meg 10 ezer forintért a Razer Diamondback egér, hogy jókat tudjál "berántani".
-
Gergosz2
veterán
válasz
scope2007 #101 üzenetére
lehet noob vagyok, de én cod2-ben jumper szervereken iszonyatok időt töltöttem el
Innen látszik, hogyha engedélyezve van a moddolás akkor a közösség kreativitásából eszméletlen jó dolgok születnek. Nem mellesleg emiatt is került bele a WaW-ba először a zombie mód is mert cod2-ben iszonyat népszerű volt.
-
Gainka
őstag
válasz
#32839680 #102 üzenetére
Hatha te arra gondolsz hogy miert nem porgos mikor lehoz 5v1 et cb. Hat nem is tudom csak gondolj bele. Egy cod 2 tdm porgos. De azert egy cb-n ilyen laza no zoomokat loni meg lehozni tobb vs egyet nagy szam volt am.
Ha nem voltal fal mogott meghaltal. Ne feledd olyan ellen jatszottal akinek szinten tobb ezer oraja volt.103: Igen fontos volt a jo fules. Mar az is eleg volt ha a csapatba egy embernek profi fulese volt
-
scope2007
addikt
válasz
#32839680 #102 üzenetére
Ez igaz, én sosem csíptem az ilyen playereket, akik beleallnak a falba és jumpshotolva noobsniperkednek
Persze szép rantasokat csinálnak, de akkor isÉn mp44es voltam mindig, imádtam
Viszont minden egyes lépéshang sorsdöntő lehetett
Egyik új játéknál sem számít ez sztem, hogy egyetlen lépéshangon múlna egy kör -
scope2007
addikt
Bf3 tetszik nekem a mai napig, ott még nem estek át annyira a ló túloldalára
Összes assault fegyver low, mindegyik norecoilos kb, meg amit kivennek az a javelin, az is egygombos noobfegyver xD más minden korrekt, max sniper lehetne erősebb kicsitCod-ba a nozoom kar98 lövések, jumpshot stb
Sosem lesz olyan jó már -
Gainka
őstag
Kinek ne lett volna kedve egy uj wart nyomni egy ilyen video után: [link] (elég nagy neveket lőtt be ez a solz, tek9 stb..
Szóval a lényeg, sokan ezért várják a meg váltást.
(#99) scope2007
Igen, sajnos nekem is csak a bf maradt de nem az igazi, ezért várom a megváltást. Agyf@szt kapok mikor ugy lönek le bf-ben hogy áll a 100 töltényes mit tudom én milyen support gép puskával és 63.-al megöl mert a felét mellé lötte. -.-"
A héten megveszem a cod 5-öt, hátha van még egy kis élet multiban....
-
Gainka
őstag
válasz
scope2007 #97 üzenetére
zéró skill lövölde az, ami megy évek óta.
Na ez az unalmas
Igy van
No skill/skill ne az amit manapság már azt sem tudnak mi az, pedig annak idején, majd 4000 óra cod 2 vel a hátam mögött igen csak tudom mi az, pedig volt ahol még én is no skill, az az nem elég tapasztalt voltam.
Persze ez régen volt, mikor még nagyon ment a cb meg a war Luckeer volt a német, Hirannor meg a magyar "star"Persze még sokan masok... Videok mindenhol ahova csak fel lehetett tölteni, néztük a nagy lövéseket, (persze nekünk is volt
) hol látni most olyat? sehol már...
[érdemes megnézni
jo kis rántások, no zoomok stb..
]
Erröl szolt régen a CodÉs nem azt kell nézni hogy 2005-ös a cod 2, hanem azt hogy sokáig élt 5-8 évig nyomták, cb-war, szoval elég sokáig erröl szolt, hiába mentek közben a modern warfarok...
-
scope2007
addikt
-
melega
őstag
válasz
davidsone #89 üzenetére
Már itt tartunk egy drága gépcsere, hogy más játékok is fussanak, ugyanis 4 Gbot bír az alaplapom
A Batman Arkham Knigt, és az Assassin's CReed Victory ami még nem hivatalos
Egyszerűbb, ha veszek hozzájuk egy újgenerációs konzolt, és konzolos verzióban veszem meg őket, de egyenlőre csak a nyálam csurog, nincs rá pénzem.
-
KaitouP
nagyúr
Jó, persze nyilván van abban valami amit az igényről mondasz, egy biztos, hogy akármilyen is a soron következő rész, viszik majd mint a cukrot, és az Actinak, Bobby bácsinak az a lényeg, hogy sok zsé folyjon be a játékokból, és ez már csak üzlet, a marketing meg nagyon komoly a játék mögött.
Lehet ezt szeretni, utálni, én szeretem ezt a játéksorozatot, örömmel várom a kövi részt is, az meg hogy mit mondok majd a teljes produktumról, az meg a jövő zenéje, viszont a trailer meggyőzött, bár erre számítottam amit láttam, és az állam se koppant, de tetszik ez az irány.
-
Gergosz2
veterán
Igényről szerintem kár beszélni, mert az új részek iránti igény mesterséges. Egyszerűen annyira nagy brand lett a CoD, hogyha kiadnának egy olyan részt , amiben csillagfaszlámákról kéne lőni a Marson a Super Mario gonosz gombáira, akkor azt is millió szám vennék, mert ez az új CoD és kész. Pedig a kutyának sem kéne igazából. És persze a hypevonatot tolja ezerrel az MS meg SONY is , hiszen konzolon baromira tejelenek ezek a címek.
Én a BO-val befejeztem a CoD-os karrierem, azzaL sem játszom, mert szar. MW2 szerintem jó, bár az IWNET kicsit fájó pont volt, és ezért is játszhatatlan ma már, mert falkában járó orosz cheaterekkel rak össze. meg amúgy is eléggé kihalt már pont a előbbiek miatt. Ha CoD-ozni akarok előveszem az UO-t meg a 2 és az MW-t. Azok még jók szerintem.
-
Gainka
őstag
a srácok saját bevallásuk szerint is szeretnének visszatérni a jól bevált megoldásokhoz és nem csűrni-csavarni a dolgokat. Így a játékmenet valójában három részre van ismét osztva: barangolás a térképen, fejleszteni a városainkat és harcolni. Ennyi, semmi más.
Ahogy az látszik, a Limbic Entertainment abszolút nem kockáztat, szimplán megpróbálja a jól ismert és kedvelt elemeket a mai elvárásoknak megfelelő grafikával elénk tárni... és ez a taktika még be is válhat
Ilyesmiket olvastam, vagy lemaradtam valamiről?
-
Gainka
őstag
válasz
bigbadforty #84 üzenetére
Sőt állítólag a M&M Heroes VII is, valahogy úgy olvastam hogy vissza térnek az alapok hoz. Ideje.
Jöhetne róla egy cikk
-
KaitouP
nagyúr
Egész egyszerűen azért nem, mert nincs igény rá. Arra van ma igény hogy 40+ fegyverrel, 24 killstreak -el a legmodernebb kütyükkel a leggyorsabb módon a lehető legtöbb player -t puffantsd le, akár trollkodó módon késsel és riot shield -el rohangálva, akár valamelyik sarokból thermal sight -os LMG -vel, vagy valami baromi gyors SMG -vel darálva, körbe körbe rohangálva.
Értem én azokat is, akik örülnének egy II VH -s CoD -nak, többek között én is, a CoD 2 -vel kezdtem annak idején, több mint 1000 órát öltem bele (CoD 2 -s berkekben ez nem feltétlen sok), szerettem is, de az már a múlt, a játékok (vagy az igények?) megváltoztak, ma pedig a modern téma, robotok, stb. a divat. Nem véletlen nem nyúlnak vissza (egyenlőre) a múlt háborúihoz, nem azért mert nem szívesen csinálnának egy II VH -s játékot..
Persze hiánypótló lenne egy II VH -s téma, de azt nem a CoD fejlesztőinek gondozásában, hanem mondjuk a Gearbox -tól, egy Brothers in Arms formájában. (Amit elvileg folytatnának, legalábbis a HH úgy zárult, csak aztán jött az a Becstelen Brigantyk féle BiA, amit valószínűleg töröltek, amit jobban is tettek, bár nagy a kuss arrafelé most.
Én nekem bejön ez a BO III, ahogy az eddigiek is, kivéve az AW ugrálós játékstílusa, de azzal meg nem játszottam, csak láttam az ugri bugrizást benne, amit remélem a BO III nem fog tartalmazni.. az maradjon csak meg a Destiny -nek, ott viszont kifejezetten jó.
-
MK VII
veterán
Ebben teljesen igazat kell adjak. Viszont azt is nézd,hogy azokban a körökben ahol a pénz a szempont, ( kb már minden a pénz körül forog ugye ) ott hol nem ez a módi?
Telefon... Ruházat... Autó... Háztartási műszaki eszközök.... És még sorolhatnám.Csoda,hogy a szoftverfejlesztés is ilyen irányban mozdul? Nem. Ezt el lehet fogadni vagy lehet rajta mérgelődni,de akkor is élő jelenség...
-
melega
őstag
Nálam a CoD Gohst futott Quad Core Q 6600-assal 2400 Mhzessel és 4 Gb ddr 2-vel
ehhez 6 gb ddr 2, és 2,93 GHzes Quad Coreos kell a videókártyám megvan hozzá Nvidia GeForce GTX 650 1 Gb ddr5-ös Windows 7-el 64 bitessel.
Nem tudom végig lehet e így játszani, vagy menet közben elszáll?
-
.LnB
titán
Nem kielégítik a mai igényeket, hanem kihasználják a mai igénytelenséget. A kettő marhára nem ugyanaz!
-
bigbadforty
tag
1. Először írtam COD-os témában, de elég felesleges dolog úgy látom.
2. COD2-től az összes megvan eredetibe, mindegyikbe több 100 óra.
3. Felfogom, hogy nem lesz olyan, de lehetne, pl World at War 2, amiért a codosok 80%-a kiált, és a Treyarch mindig meglepte a játékosokat egy jó COD-dal.
4. 10-ből ebben a topikban 9 embernek nem tetszik, amit látott a BO3 kapcsán.
5. Black Ops 2-t játszom a mai napig, szóval készült nekem való COD.
6. Nézd meg mit akarnak az új Unreal Tournament-tel, a klasszikust visszahozni felújítva, Mortal Kombat 9 és X, a klasszikus felújítva, szerinted miért...
7. Nem igaz, amit írsz hogy más igényeket kell kielégítenie az előző pont miatt pl.Ha az Acti kidobná a MW reworkot, több játékos venné meg, mint az utolsó két codot összesen...pc-re...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
bigbadforty #73 üzenetére
a COD 1/2-től kezdve szereti a játékot, azért van ebben a topicban, mert érdekli a COD sorsa,
Az ilyen embereket nem értem, akik nem fogják fel hogy SOHA nem lesz olyan a cod mint volt, akármit csinálsz vele. nem annak a közönségnek készül mint akkor, és teljesen más igényeket kell kielégítenie, akkor épp hogy mainstream lett a tv előtti konzol gaming, most pedig küzdeniük kell, hogy iphone játékosokat szerezzenek meg egy ilyen befektetéshez.
És ennek ellenére a hozzád hasonlók minden évben feltűnnek, lehetőleg minden egyes hírnel, rinyálva arról hogy ez miért nem cod2. Kiszámolom neked, ha a 4-et szeretted utoljára, akkor 7 éve nem csináltak neked való CoDot, akármennyire is érdekel a sorsa, felfoghatnád hogy nem neked való ez már. -
bigbadforty
tag
válasz
#32839680 #80 üzenetére
Az volt a különbség, amikor pl. megjelent a Modern Warfare 1, hogy nem ilyen volt/vagy nem is volt Facebook, Twitter, meg a Youtube, és nem azt látták a kiadók mint most, hogy a 12 éves YOLO420QuickScope telesírja a hivatalos csatornákat, hogy neki ez kell meg az kell a Codba, az értelmes emberek meg helyi fórumon élik ki magukat egymás között dühöngve, hogy elkurvult minden. Az ilyen Tmartn "super super super excited best COD game ever super excited" seggfejekre hallgatnak a készítők, ezeknek mindent el lehet adni, az ő 11 éves követőik meg kajálják.
Ameddig ez van, semmit se várjunk....
-
kakuk.tamas
addikt
Az eredeti címe ez lesz:
Call of Duty: CrysisModernTitanWars -
PR0JECTNR56
addikt
Call Of Whatever You Want: We Just Here To Take Your Money Again.
A CoD 4 esetében szórakoztam utoljára igazán kiválóan.
-
Šolaire
veterán
Nekem egyből a titanfall,crysis jutott eszembe. Nem tudnak megújjulni pihentetni kellene a sorozatot.
-
Xaels
félisten
Nem a kinézet miatt szólják le. Sajnos ez csak egy skin, ami mögötte van az ami hulladék.
Nem olyan vészes egy ilyen csizma. 3-4játék ára, de amit most hordok az például nem volt 30k mert kifogtam rá egy akciót. Persze ez nem import cucc. Itthon készül, itthoni mesterember keze munkája.
-
MK VII
veterán
Félreértettél...
Tisztellek a Western csizmádért.. Szóval csakis pozitív volt a megjegyzésem a hsz-edre!!
Tudod én is költenék western csizmára ami kézzel készült csak nincs miből.."Attól, hogy valami régi vagy régi szemlélet szerint készül nem lesz rossz vagy rosszabb."
Nem... Sőt ebben teljes mértékben igazat adok... Alapvetően egy régivágású ember vagyok és többre értékelek egy régi minőségi dolgot mint a csillivilli új cuccokat.Nagyon jók a régi II.VH-s játékok én is nagyon szerettem őket régen és még ma is,de, hogy azért szóljunk le egy játékot,mert nem II. VH-s kinézető és hangulatú azért nah.... Ezt most nem konkrétan rád értettem,hanem az itt hsz-elők 80%-ra kb... -
Xaels
félisten
Vedd meg nyugodtan az 1-2 évente széthulló nylon vackokat mert az modern. Én meg hordom a méretre készült, bőr csizmámat akár 10évig is... Ez nem retro. Bocs, hogy a Brando dzsekihez nem fogok Skechers cipőt hordani, mert az a színeshajú csöcsös bige azt mondja a tévében milyen fasza...
Attól, hogy valami régi vagy régi szemlélet szerint készül nem lesz rossz vagy rosszabb. Ez igaz a játékokra is. Rengeteg olyan játék van amik ilyen szellemiségben készültek az utóbbi időben és nagyon jó lett az összhang. Attól lesz valami modern, hogy felgyorsul? Nem... Vagy attól, hogy TitanX kell hozzá? Nem...
-
MK VII
veterán
válasz
bigbadforty #73 üzenetére
Mondok neked valamit.. Azért,mert Te ilyen lekezelő stílusban adod elő a hülyeségedet ezért senki nem fog többnek tartani.. Leginkább egy nullának...
A "hozzád hasonló" megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak kérlek,mert egy szavam nem volt nekem senkire és qvára nem ismersz. Hál' istennek.
Az meg,hogy neked és a többi magának való lénynek nem füllik a foga ehhez a játékhoz az a ti bajotok.
Mondjuk mit várjak.. Meg sem értetted mit akarok írni csak hajtogatod a szart...
Szarral van telítődve a fejed és szar távozik a kezeidből. 5x írtad le azt,hogy szar és egyszer, hogy kula.. A többi ékes szavaidról már nem is beszélek..
Ebből mi jön le? Hogy Te magad vagy egy nagy rakás szar...
Köszönöm a hozzáfűzni valód...SZERK: Moddiktól kérném a büntimet a személyeskedését.. Köszönöm...
-
bigbadforty
tag
Annyira jó olvasni, hogy fajelmélet, agyunk fejlődése, evolúció, 3210-es Nokia, minden hülye érvet bedobsz azért, hogy megmagyarázd, miért jó a szart újrahasznosítani.
Mondok neked valamit: az ittlévők 90%-a COD 1/2-től kezdve szereti a játékot, azért van ebben a topicban, mert érdekli a COD sorsa, szereti a COD-ot, de nem fogadja el azt, amivé nőtte magát, és amit le akarnak nyomni a torkunkon. Te jössz megmagyarázni, hogy az agyunk a fejlődésre van beállítva, aminek semmi relevanciája, mert a COD attól, hogy fejlődik, szarnál szarabbat dob piacra, amit a hozzád hasonló evolúciós elméletes emberek megmagyaráznak, hogy miért jó, a kiadó meg a hozzád hasonlók miatt dollárral törli ki a kulás segglyukát.
Másik: van olyan, hogy vélemény, ami azt jelenti, hogy mondhatom egy játékra, hogy szar, amiért hajlandó vagyok egy havi benzinpénzt kibaszni. A Battlefield irányt váltott, szar lett, sok játékról elmondható, de abba is bele lehet magyarázni, hogy a Hardline egy jó játék 14 ezerért, mert az agyunk arra van beállítva, hogy elfogadjuk a fejlődést. Hagyjuk már komolyan....
Ha már fejlődés, az élet nem lesz több attól, hogy a COD fejlődik, az agyunk nem ehhez a fejlődéshez szokott, hanem ahhoz, hogy a fizika fejlődik, ezáltal a mindennapunk javul. Az fejlődés/evolúció, a COD szórakoztatóipar.
Az alkohol meg a cigi ugyanolyan több száz éve, senki se panaszkodott rá eddig.
-
MK VII
veterán
válasz
davidsone #69 üzenetére
Minden új előtt meg kell érteni a jelenlegit. Enélkül nem lehet továbblépni.
Az emberiség sosem haladt volna semerre,ha mindig megelégedne azzal amit ismer. Ilyen faj vagyunk.. Szerencsére kaptunk egy jól működő központi egységet amit agynak hívunk.. Jól vagy akár rosszul,de hatékonyan tudjuk használni. Nem értem ezt a nagy ellenkezést az újítások és az új dolgok irányában."Ezzel csak 1 baj van: kb 10 éve nem újdonság..."
Ugyan úgy ahogy az érintő kijelző sem újdonság és a headset sem.. Sőt az,hogy négy kereke van az autónak az sem újdonság mégis qva régóta van ez így. Sőt az sem újdonság,hogy ha akarod tartani a játékok rendszerigényével a lépést akkor kb 1-2 évente cserélned kell vmit a szgépedben.
Újdonság vagy nem ez itt rohadtul nem lényeg. A lényeg az, hogy, ha hangulatos és leköti az embert akkor kit izgat,hogy újdonság-e vagy sem. Viszont az már butaság,hogy ragaszkodni kell valamihez amihez nosztalgikus élmények kötik az embert. Mert olvasgatva a topikot feltűnt,hogy 10 emberből 5-6 a régimódi II. világháborús feeling-et akarja visszakapni. Le kell tölteni a régi játékokat és azzal kell játszani. Vagy,ha új játékokra vágytok akkor meg fogadjátok el, hogy maga a story, játékmenet is változni fog.
(#71) Xaels
Akkor a te igényeid és hozzáállásod egy retro oázis a fejlődés és technika világában..(#70) .LnB
De nagy legény vagy a gif-jeiddel..
Mond azt,hogy nincs igazam... Bár ki tudja.. Lehet Te még mindig a 3210-est keresed a boltok polcain... -
.LnB
titán
"Mikor elmentek telefont vásárolni akkor is a Nokia 3210-est keresitek a boltok polcain?
Mikor elmész cipőt venni akkor is a laposmakkosért mész a cipészhez?
Ugye nem.
Örültök,hogy 13/21/41 mp-es kamera van a telefonban, tudtok rajta faszbúkfüggeni és minőségi zenét hallgatni, netezni és ide írni a topikba akkor is, ha mondjuk épp egy kompon ülsz és a családoddal szeled keresztül a Balatont."Amikor ilyeneket olvas az ember akkor jó, hogy vannak gifek mert máshogy nem tudnám magam szépen kifejezni.
első reakcióm
majd
??? -
MK VII
veterán
Nekem tettszik.
Sokan ellene vagytok az új dolgoknak. "Jaj már megint ez a futurisztikus világ meg robotok. Innen onnan lopva készül a BO3. Unjuk már a jövőt."Mikor elmentek telefont vásárolni akkor is a Nokia 3210-est keresitek a boltok polcain?
Mikor elmész cipőt venni akkor is a laposmakkosért mész a cipészhez?
Ugye nem.
Örültök,hogy 13/21/41 mp-es kamera van a telefonban, tudtok rajta faszbúkfüggeni és minőségi zenét hallgatni, netezni és ide írni a topikba akkor is, ha mondjuk épp egy kompon ülsz és a családoddal szeled keresztül a Balatont.Igen én is nagyon szerettem és sokat játszottam a CoD4-el,de ezekben az új játékokban is van mit szeretni.. Talán pont azt,hogy nem olyan megszokott második világháborús lövölde.
Nem lesz rossz ez a játék.. El kell vonatkoztatni,hogy mit honnan lopott a fejlesztő csapat és, hogy mihez hasonlít a játék. -
davidsone
addikt
Én kitolom ezt is mint eddig az összeset azért is
-
batai15
félisten
Na ez se fog érdekelni.
-
Gergosz2
veterán
Miért ne állná meg a helyét? Csak annyi volt a gáz , hogy gyárilag nem volt benne sprint meg cooked grenade, de ezt a modderek pillanatok alatt megoldották.
Arról nem is beszélve, hogy a moddereknek hála évekig tolták/tolják sokan , míg egy újabb Cod részek az évenkénti megjelenésnek és modderek kitiltásának hála egy év után elnéptelenednek. -
Ryder62
őstag
Ez mi? Valami Halo?
-
LLD
aktív tag
Bakker először nem láttam csak halottam a trailer zenét(pillanatra kikecmeregtem a monitor mellől) mondom na,azt hittem valami Vietnam os filing erre ez a fos ugribugri lócsöcs.
Ettől még Mick Jagger is hanyatt b@szta magát.
-
zizi7229
tag
a probléma ott van hogy meg kellett volna a hidegháborús hangulatnak maradni, én aláírom, hogy mindeg van valami ami épp fel van kapva, de ebből a jövőben játszódó robotszarból már kicsit elég kéne hogy legyen, de ezt nem a kod mondja meg, egyszerűen nem merik bevállalni egy éles váltást, vagy eltérést a trendtől
-
scope2007
addikt
Második vhs gémet akarok
Nem ezt a modern norecoil gyér játékokat, amivel még a macskám is tudna fragelni, ha jókor lépne rá a gombra -
OK, azt hiszem erre várok a BF2142 és a QW:ET óta...
-
Gergosz2
veterán
Call of Duty : Deus Ex Titanfall Destiny
-
scope2007
addikt
Remélem nagy bukta lesz a játék
Ideje lenne befejezni a cod név még gagyibba tételét -
ricsi8800gt
addikt
Mekkora sz....r
-
Jhonny06
veterán
válasz
seederking #45 üzenetére
Hozzátéve, hogy már a WWII is iszonyatosan lerágott csont. Ahogy mostanában a modern vonal a jellemző, régen meg a WWII-es játékokat ontották magukból (kb. mindenki).
Ha nem ilyen pénzgyár-szerűen tolnák a játékokat évente, akkor semmi baj nem lenne a modern hadviselés témával, mivel nem ez az alapvető probléma.
-
KaitouP
nagyúr
Kicsit nekem ez egy Advanced Warfare 2, vagy egy AW + Titanfall keverék.. De ettől még nem rossz, hangulatos kis trailer.
Viszont hiányolom belőle a visszautalást a második részre, a BO II trailere pont ezért tetszett, ott volt az öreg Mason.. Nem látom még hogy hol a kapocs a két rész között, mi van Alex Mason -nel..
Na majd kiderül.Csak jöjjön last gen -re is.
-
Micsurin
nagyúr
6GB min ram , ok , lesz abból használva MAX , de téll MAX 3..... 980-t addig mindenki vegyen ! Különben droppok lesznek.....
ui.: Meg 1000-es UPC netet minden játékos , mert megint(wut?
akarom mondani még mindig nem ) nem lesznek szerverek....
-
xtremez
aktív tag
Első kettő Black Ops tetszett, de a másodikban a sci-fis részek kevésbé. ENgem teszít ez az ultra modern környezet. Gondolom multi tele lesz pakolva mindenféle robot, drón ilyen-olyan kütyümütyü kiegészítővel és perkekkel
. Történetre kíváncsi vagyok, mert az tetszett nekem, de az lezárult a 2-vel.
-
Jhonny06
veterán
Hát.. ha valaki, akkor én aztán ki nem állhatom a COD-ot, a legtucatszarabb játék a világon (az AC és NFS széria mellett), de a trailer alapján megjött hozzá a kedvem. Lehet, hogy ezt kivételesen igényesen megcsinálják? Vagy csak a trailer sikerült jól (?).
-
seederking
őstag
Mièrt mièrt mièrt...
Mièrt kell ezt a future katonásdit nyomni..
Règen nagy fan voltam de az utóbi 2-3 rèszt csak kipróbáltam...Kezd feledèsbe merülni számomra a Cod. -
mufi
senior tag
Call of Duty: Crysis Edition.
-
wednesday
őstag
Az állóvíz felkavarását utálják legjobban a kiadók.
Ezért volt nehéz szülés anno a COD4, ott is ment a belső harc, hogy váltsanak már környezetet.
A Bischocknál is volt esély, hogy nem látja meg a napvilágot.WWII-ben nem lehetne úgy "tunkolni" mint ezekkel a modern fegyverekkel (más kérdés, hogy a valóságban ezekkel sem lehet csak úgy). És ez visszavenné a quake szerű tempót. Meg a végén célozni kell és megfontolni a lövést.
1-2 részt én is szerettem, főleg puskával lőni multiban.
-
Füge007
senior tag
Jöhet, mondjuk én elfogult vagyok mert szinte csak COD részekkel játszom. Nem minden része volt akkora durranás, de mind jól játszhatóra sikeredett. Kíváncsian várom ezt a részt is
-
james001
veterán
válasz
wednesday #29 üzenetére
Akkor a kampány lehet 1 óra alatt végigrohanható,a következő részben pedig fél óra
Bár a CoD soha nem a hosszú kampányáról volt híres...
Szerintem amúgy simán tetszene mindenkinek egy WWII-es rész ha pörgős ha nem. Külföldön is unják már ezt a futurisztikus fost. Ha egy olyan fasza multit is beledobnának mint amilyen az 1-2 részben is volt vinnék mint a cukrot. -
bigbadforty
tag
Fórum topikban kifejtettem a véleményemet erről a semmiről. Első COD trailer amit csak egyszer néztem meg.
-
mufi
senior tag
Call of Duty: Crysis Edition.
-
CsonkaImo
addikt
Nekem minden CoD trailer egyforma, olyan mintha százszor láttam volna. Bár biztos ez is elég lesz ahhoz, hogy magas számban előrendeljék a játékot.
-
Nagyon izgi az előzetes alapján
-
alevan
őstag
és a tervek szerint balanszolva is lesz.
Még szép.
-
Xaels
félisten
Hiába szeretem ezt a témát egyéb formákban, de ez itt olyan semmilyen-súlytalan... Egy valami miatt tartom érdekesnek, mégpedig a 4fős COOP. Ha ugrabugrálásra vágyom szerintem jobban teszem ha az új UT-ra teszem majd a voksom.
-
v!ct0y
veterán
Miért kellett ebből is egy ugrálós fasságot csinálni????
-
Ragnar_
addikt
Ilyen ez a Cod aki veszi a Codot annak ez is meglesz. Megszokták már szerintem az évenkénti frissítést. (Én cod2-nél lemaradtam, mármint a 3 már nem volt meg..)
-
Gainka
őstag
Elnezest kerek a fanoktol, de ez egy hulladek. Akkor mar inkabb lett volna terminator feelingje, de ez? Egy nulla, egy gyerek tunkerolda csilicsale exo jamping moka.😡
-
.LnB
titán
Én a CoD4 óta nem játszottam jó Coddal, de ez egyéni vélemény. Ma sokkot kaptam mert nézegettem a steam accountomat, és a MW2 multijával 101 órát játszottam. Azzal a sz*rral! Nem is értem, hogy voltam képes rá. Emlékszem annyira megbántam, hogy megvettem... Dedikált szerver hiánya, első héten tele cheaterrel.. emlékeimben azt hittem pár órát játszottam csak vele, erre ma kiderült, hogy 101-et xD Ciki...
-
james001
veterán
Ez full Titanfall... Már ennyire fogynak az ötletekből hogy máshonnan másolnak? Bár nem vagyok meglepve. Meg azért legalább kitalálhatnának már más alcímet,vagy ez vagy Warfare mindig.
-
30z.Samu
félisten
Call of Duty: Skynet
-
.LnB
titán
De most komolyan. Mikor kiadták gyors megnéztem (nyilván elsők között láttam, mert "fan" vagyok). Esküszöm már fülig ért a szám közben. Mondom "ezt nem hiszem el". Ezek direkt csinálják... ez olyan mint ha megkérdezték volna tőlem, hogy mi alapján lehetne darabjaira trollkodni ezt a címet, és ezek alapján fejlesztették volna a játékot.
Viszont, valójában szerintem azt hitték, hogy az AW majd osztatlan siker lesz és azt meglovagolva majd a BO3 is. Csak aztán szar került a ventilátorba mert az AW-t annyira nem kajálta a nép mint ahogy várták. És ennek a levét most a BO3 issza majd meg. Igazam van?
-
.LnB
titán
Egy pozitív dolgot tudok mondani erről a trailerről. Ennek kurvára semmi köze a Deus Ex-hez szerencsére! Sőt megtiszteltetés volt, hogy pár napig egy lapon említették a két játékot. És csak pár napig, mert ezt a trailert látva, szerintem sokan a homlokukat fogták.
Én nem nagyon tudok különbséget tenni az AW és ez között, annyi feltűnt, hogy Kevin Spacey itt nincs benne. Van viszont bazi nagy robot, ami talán egy Titán?
(Kész, ennyi. Látjátok semmi rosszat nem írtam. Úgy érzem ez annyira rossz, hogy nem is kell bántani (még))
-
okay
aktív tag
Legalább a három fejlesztőből az egyik visszatérhetne a II.Wh-ra, ilyennel már tele a padlás....
-
vegitossj7
addikt
Hát erre semmi nem készített fel...
Most ha egymás mellé tesszük ezt, és a Titanfall 2-t, meg nem mondod a különbséget
100/100 már tuti visszajött a fejlesztési pénz. Ennyi.
"Elvileg a PC-s kiadásra nagy hangsúlyt fektetnek az idén, a bejelentés után nem sokkal a minimális gépigényt is megosztották a nagyérdeművel." haha
Gondolom megint nem lesz dedikált szerver idén sem. -
T.G.B
tag
gtx470 és a HD6970 hol van egy szinten?
elég hangulatos trailer, végre egy Cod ami talán érdekel így 8 év után
Új hozzászólás Aktív témák
gp A széria új részében többek között ismét a futurisztikus hadviselés lesz a fő irányvonal.
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Asus játékra is,core i7 ,Geforce GT920M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD,Új akku,szép állapot,W11
- Megkímélt HP 15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,8-32GB RAM,512GB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest