Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
üt
-
fasirTTT
őstag
egyedül azt sajnálom, hogy nem lesznek új stukkerek
bár remélem a havas map kárpótolni fog -
Bazzzs
senior tag
Azta ku***, ez iszonyat jól néz ki. Imádok járművezni, úgyhogy nagyon várom a már a jövő hét keddet
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
olbaidhun
őstag
nagyon tetszik, ez és a diablo 3 ki is tart nekem idén
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
disco-fan
csendes tag
ütős lesz
-
Beri78
őstag
ez végre nagyon jó lesz
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
blaca83
őstag
Szívesen..!
A Premium-ot meg gondold meg, mert szerintem mindenképpen az éri meg a legjobban.!
Én is nagyon várom az új kiegészítőt de tartok tőle, hogy csalódás lesz:
-Azt hallottam, hogy a "légierőt" tovább erősítették és egyes pályák így is játszhatatlanok már most is, ha van 1-2 jó pilóta, mert a "földi légelhárítási fegyvereket" legyengítették és szinte lehetetlen kilőni a rohadt Jet-eseket!!!
Ha a kiegészítőben is ez lesz akkor hiába a 4 új pálya, az új fegyverek és a nagy körítés mert akkor játszhatatlan és sz@r lesz!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Ha jól tudom akkor az alapjáték kell csak hozzá és az a DLC-csomag amivel játszani szeretnél.!
Annyi hátrányod lesz maximum a dologból ha nincs meg minden DLC-d a játékhoz, hogy egyes szerverek úgy vannak beállítva,hogy mindegyik kiegészítőből vegyesen adagolják a pályákat pl: a Back to Karkand-ból a Close Quarters-ből stb..... és ilyen esetben már eleve nem fog "beengedni" a szerverre, vagy ha olyan pálya következne amihez nincs meg a megfelelő "csomagod" akkor megszakad a játék.
Egyébként a szerverbeállításoknál ezt is ki tudod küszöbölni, ha mondjuk kipipálod, hogy csak az "alappályák" és az Armored Kill pályáiból válogasson szervert a kereső.
A legjobban viszont úgy jársz szerintem, ha megveszed a Premium-ot ami az összes DLC-t tartalmazza és egyéb plusz dolgokat kapsz egészen elfogadható áron!!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Kashim
őstag
Uhh... ez a trailer nem kicsit sikerült ütősre. Nekem xbox-ra van meg, de oda overkill ekkora pálya. Brutális lehet 64 playerrel írtani pc-n.
-
Raysen623
addikt
Egy kérdés merült fel bennem a játékkal kapcsolatban: van az alapjáték és a dlc-k. Mindegyik korábbi DLC bezserzése szükséges vagy elég ha csak ezt veszem meg és játszhatom vele?
Lehet hogy túl bonyolult lett a kérdés De régebbről úgy emlékszem hogy mindent meg kellett venni, csak már nem vagyok benne annyira biztos.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
hibavissza
veterán
kérdés: csítet adott ki az EA hozzá vagy a régi EA-s csíttel megy esetleg az új fejlesztésű EA-s L.A.G. szervereken fut?
-
Gude
senior tag
Messze van még 11.-e
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
sTERNI
senior tag
Nnnnnnnnnna végre
"You travel with fascinating companions, Doctor."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest